klikkaa kuvasta isommaksi

Melker II on estepainotteinen 170cm korkea ruunikko holstein-ori. Kerry on syntynyt 8.11.1997 Saksassa ja se tuotiin Suomeen 15.3.2005 Tanskasta, jossa se vietti pari kisakautta kisaten hyvällä menestyksellä 140cm ja 150cm luokissa startaten myös pari 160cm luokkaa. Rataesteitä Kerry siis hyppää 160cm ja koulua se menee vaativa B-tasolle asti, painotus tosin on esteillä.

Herrasmies, upea käsitellä tilanteessa kuin tilanteessa. Karsinassa rauhallinen, selästä käsin kuuliainen, taluttaessa kiltti ja kävelee rauhallisesti vierellä, kisatilanteessa erittäin rauhallinen ja - jos vain mahdollista - vieläkin herrasmiesmäisempi kuin kotona. Kiltti muita hevosia kohtaan, mutta machoilee muille oreille (pysyy kuitenkin aina käsissä, on ihminen sitten vierellä tai selässä).

i. Magnum II
holstein, 167cm

ii. Number One

ie. Madonna IV

e. Delillah
holstein, 169cm

ei. Kermit II

ee. Lady Devil

Magnum II on komea, ruunikko 169cm korkea holstein-ori joka on asunut koko ikänsä Saksassa. Se on ehtinyt lyhyen elämänsä aikana kisata esteitä menestyksekkäästi 160cm tasolla ja siinä sivussa astua satoja tammoja. Magnumin jälkeläiset ovat perineet isältään mahtavan nopeuden, notkeuden, rohkeuden ja vielä "kaupanpäällisiksi" hyvät liikkeet ja rakenteen.

Number One on upea ruunikko, 170cm korkea Saksassa syntynyt ori. Ori on koko ikänsä asunut Tanskassa ja kisannut siellä menestyksekkäästi 150cm luokkia sekä kenttää CCI** tasolla.

Madonna IV Kaunis, massiivinen 167cm korkea kimo tamma. Kisattu pääasiassa kenttää CCI*** tasolla sekä esteitä 140cm luokkia. Tammalla muutama hieno varsa, joista menestyksekkäin Magnum II.

Delillah Hieno, 169cm korkea ruunikko tamma. Kisattu kenttää menestyksekkäästi CIC*** tasolla. Tamman 8 jälkeläistä ovat kaikki hienoja, kantakirjattuja este- ja kenttähevosia.

Kermit II Kimo 167cm ori, joka kisannut hyvin menestyksekkäästi esteitä 160cm tasolla. Satoja jälkeläisiä tälläkin, toinen toistaan upeampia este- ja kenttähevosia, tosin isosta joukosta löytyy myös koulupuolelle painottuneita hevosia.

Lady Devil Ruunikko, 169cm tamma, kisanunt esteitä 140cm tasolla ja kenttää CIC** tasolla. Jättänyt yli 10 upeaa varsaa, kaikki upeita este- ja kenttähevosia.

JÄLKELÄISET

pvä
tamma
varsa
omistaja
4.4.2005
Cedrat de Province
-
Larinda S.
10.4.2005
Finlandia Impera
-
laramie
23.4.2005
Südostwind
-
Hanna

KISAKALTENTERI

Kisakalenteri erillisellä sivulla, klikkaa tästä

kuvien © Famos
tekstien © Emmi L.