Hva vises og når?


 

Lørdag
2005-11-26


Arrested Development
Den prisbelønte og kritikerroste komedien som vant fem Emmypriser etter første sesong er tilbake med sin andre sesong. Familien Bluth er fremdeles noe utenom det vanlige. Samtlige familiemedlemmer har nytt godt av Bluth seniors forretninger, men alt skal snart endre seg drastisk. Eldstesønnen Michael er enkemann og hans mål i livet er å være en god far for tenåringssønnen George Michael. Han bestemmer seg for å flytte langt vekk fra sine slitsomme slektninger, men før han kommer så langt blir hans egen far arrestert for tvilsom bokføring, og med ett står hele familien Bluth på bar bakke. Motvillig må Michael ta tak i det møysommelige arbeidet med å få stablet den bortskjemte gjengen på beina igjen, og han må lære dem hvordan de skal takle den nye hverdagen.Denne ukens episode(r):

24/11 23:25
Michael gjenforenes med en gammel flamme, men det går selvsagt ikke uten komplikasjoner. To stykk Lucille trenger noen til å by på seg i en auksjon.

Original tittel: Arrested Development
Sesong: 2
Kategori: Serie
I rollene: Jason Bateman (Michael Bluth), Portia de Rossi (Lindsay Bluth Fünke), Jeffrey Tambor (George Bluth Sr./Oscar Bluth), Michael Cera (George Michael Bluth) m. fl.
TV3: 1/12 00:00, 8/12 00:00


 
 Aktuelt
 Miniserie
 Serie
 Sport
   Velg kanal

Du er hva du spiser
Top Model 2005
Ekstrem oppussing
Cash Cab
Nannyhjelpen