HEPOKULLAN MULTIVITAMIINI

virallinen nimi HepoKullan Multivitamiini
kutsumanimet Vilma
rotu suomenhevonen
sukupuoli tamma
säkäkorkeus 153 cm
väri, merkit --
syntynyt 12.12.2003, 14v.
koulutustaso ko Vaativa B, re 120 cm, me 110 cm
omistaja Joshi J.
kasvattaja Tehanu / HepoKulta
Vilma ikääntyy seuraavanlaisesti: varsasta satunnaisesti 4-6-vuotiaaksi, kunnes alkaa ikääntymään 1 URL vuosi / 1 IRL kuukausi.

L U O N N E K U V A U S
Perusluonteeltaan tulossa.

Hoitaessa tulossa.

Ratsailta käsin tulossa.

S U K U T A U L U
  t. HepoKullan
  Multivitamiini
  i. Teräskukan Poika   ii. tuntematon ori
  ie. tuntematon tamma
  e. Veden Hengetär   ei. tuntematon ori
  ee. tuntematon tamma

Suvusta en muista lähes mitään, yhdelläkään noista hevosista ei taida olla muistosivua. Omistin Vilman joskus vuonna 2003, ja vuoden 2004 alkuun, mutta sitten tamma jäi heitteille ja muutenkin asiat olivat vähän epäselviä. Loppujen lopuksi ostin Vilman jälleen vuoden 2005 alussa, ja nyt se löhöilee onnellisena parinkymmenen hevosen tallissa, Karmakujalla. :)

J A L O S T U S I N F O
Astutamme satunnaisesti Vilman suvuttomilla suomenhevosoreilla, suosimme tätä uuden veren tuomista virtuaalimaailmaan. :) Vilman varsat myydään yleensä noin 1000 €, riippuen isästä ja tietty suvusta, sekä menestymisestä ja mahd. koulutuksesta (koulutettu, vähän kisattu varsa voi olla jopa 4000 €). Jos haluaisit Vilmasta varsan, ota yhteyttä minuun mailitse. :)

-- Vilmalla ei toistaiseksi ole jälkeläisiä

K I L P A I L U K A L E N T E R I
Kilpailuita yhteensä 0 kpl, voittoja 0 kpl, sijoituksia 0 kpl
Voittosumma 0 €, tavarapalkinnot --
Estekilpailuita 0 kpl, sijoituksia 0 kpl / Koulukilpailuita 0 kpl, sijoituksia 0 kpl
Kenttäkilpailuita 0 kpl, sijoituksia 0 kpl / Muita 0 kpl, sijoituksia 0 kpl
Westernkilpailuita 0 kpl, sijoituksia 0 kpl / Valjakkoajo 0 kpl, sijoituksia 0 kpl

Maaliskuun kilpailut
--

Helmikuun kilpailut
--

V A R U S T E K A A P P I
Aivan kaikkea ei ole kuitenkaan tähän listattuna.

Perusvarusteet: harjaboksi, kiilloitusaineita, kaviosuti & -öljy, pinteleitä, kuljetussuojat, juoksutusvyö, Karlingston-juoksutusliina, Karlingston-kapson, sinisiä, mustia ja punaisia riimuja & riimunnaruja, hyönteissuihkeita & suojia

Ratsastusvarusteet: rintaremmi martingaalilla, 2 x ruoho-ohjat, Karlingstonin estesatula, Stübben-koulusatula, Sigma-yleissatula, JGW Maestroso-koulusatula, Westy-westernsatula, Ruben-estesatula (vanha malli), Ruben-koulusatula aloittelijoille (vanha malli), valjakkovarusteet, ravivaljaat ja kärryt (obersekki jne.)

Loimet, satulahuovat jne.: 4 x neliöhuopa koulusatulaan (punaisia, sinisiä jne.), 2 x valkoinen neliöhuopa koulusatulaan, 6 x neliöhuopa estesatulaan (punaisia, sinisiä jne.), 2 x valkoinen neliöhuopa estesatulaan, 1 x estesatulan mallinen satulahuopa (tummia), 2 x koulusatulan muotoinen satulahuopa (vaaleita), 2 x sadeloimi (Drewingston, Scåne), hikiloimia 3 kappaletta, talliloimia/yleisloimia 8 kappaletta, 2 x Magnificent-talviloimi kaulakappaleen kanssa, 2 x Outdoor-fleeceloimi

L I I K U N T A O H J E L M A
Maanantaisin pitkähkö maastolenkki, rentoutetaan vähän lihaksia ja annetaan tamman päästellä täysillä, mutta hidastellaan jos alkaa kovin puhaltelemaan. :) Vaihtelevaa, niin ylä- kuin alamäkeä, ravia, laukkaa ja käyntiä. Kylmää jalat, jos aiot mennä maastoesteille.
Tiistaisin pitkähkö, noin 20 km'n lenkki ravikärryjen edellä. Käyntiä, sekä lyhyitä vetoja, mutta ei kuitenkaan kuluteta aivan loppuun asti.
Keskiviikkoisin keskitason koulua aamulla, päivä tarhailua. Illemmalla 80 cm esteitä, kunnon lämmittelyt ja kylmäykset esteiden jälkeen!
Torstaisin Vilmalla on vapaapäivä, mahdollisesti taluttelulenkki tai hevoshieronta, rentoutumispäivä.
Perjantaisin vaativat estetreenit, 100 - 120 cm esteitä. Hypitään paljon, muista kylmätä jalat _kunnolla_ treenien jälkeen. Päivä muuten lähinnä tarhailua ja niin pois päin.
Lauantaisin harjoitellaan westerniä, pole bendingiä jne. Myös valjakkoajoa tötteröillä, ja muuta vastaavaa.
Sunnuntaisin esteitä tai koulua vuoroviikoin aamusta, sen jälkeen voi mennä maastoon rentouttamaan ponia. Antaa tarhailla loppupäivä.

T E K I J Ä I N O I K E U S
Ulkoasu © Joshi J. (joshiina@hotmail.com), kuvat © My Favourite Horses, kaikki tekstit ja materiaali näillä sivuilla kuvia lukuunottamatta on siis Joshi J.:n käsialaa, mitään ei saa kopioida luvatta. All rights reserved, 2005.