VOXTEL SA VOXTEL SA
Planuri tarifare Servicii de retea Oferte corporative Noutati curente Plata serviciilor Acoperirea teritoriala
rom | rus
-
Noutati Noutati

COMUNICAT DE PRESA VOXTEL
13 SEPTEMBRIE 2005

Pe 13 Septembrie 2005 a avut loc conferinta de presa a companiei VOXTEL, in cadrul careia a fost anuntata lansarea serviciului Internet Mobil Online (IMO) pentru clientii VOXTEL si Tempo. Acest serviciu a fost lansat in cadrul programului " Anul Clientului", pe parcursul caruia VOXTEL si-a luat angajamentul de a propune clientilor sai tot mai multe servicii folositoare si interesante.

Ce reprezinta serviciul Internet Mobil Online de la VOXTEL?
Mai intai de toate, aceasta inseamna un sir de servicii simple si comode in utilizare, cum ar fi: accesul Internet, MMS si la portalul "My VOXTEL".

Accesul Internet reprezinta in sine posibilitatea navigarii pe site-urile specifice nemijlocit de la ecranul telefonului, sau utilizarea telefonului mobil in calitate de modem pentru navigarea Internet de pe computer.

MMS ofera posibilitatea expedierii fotografiilor, melodiilor polifonice, fisierelor video si grafice, atat, direct de la mobil la mobil, precum si de la mobil la o adresa electronica (e-mail).

Cel mai original produs din acest set de servicii este cu siguranta portalul "My VOXTEL" . Aici, toti clientii VOXTEL si TEMPO vor gasi o gama larga de informatii utile, pentru a fi la curent cu noutatile, a se distra sau a gasi informatia utila necesara. Pe portalul "My Voxtel" clientul TEMPO sau VOXTEL, va gasi la orice moment convenabil, urmatoarele compartimente:

  • Noutati (locale, internationale si sportive), cursul valutar, prognoza meteo, horoscop
  • Fun (melodii polifonice, imagini color, jocuri Java, forum, bancuri, filme)
  • Utile (orarul avioanelor si a trenurilor, codurile nationale si internationale, numere utile, adresele bancilor, companiilor aeriene, ambasadelor si consulatelor)

VOXTEL a prevazut un acces simplificat la acest serviciu. Pentru activarea serviciului " Internet Mobil Online" este suficient de a expedia un SMS la numarul scurt 0101, cu indicarea a primelor trei litere ale marcii telefonului si modelul acestuia, fara spatii si semne de punctuatie. Exemplu:

  • NOKIA 6230   NOK 6230
  • SIEMENS M65   SIE M65
  • Sony Ericsson   SE T610

Daca telefonul clientului este compatibil cu tehnologia GPRS, atunci setarea are loc automat (pentru 239 modele de telefoane). In afara de aceasta, pe site-ul www.voxtel.md, in compartimentul Internet Mobil Online este plasata informatia necesara pentru setarea manuala. De asemenea, clientilor li se va acorda ajutor la Serviciul Suport VOXTEL IMO la numarul 778 si in reprezentantele VOXTEL.

Pentru clientii care doresc utilizeze IMO de la VOXTEL, dar nu au telefon compatibil, compania are o propunere speciala - in reprezentantele VOXTEL ei vor putea procura un telefon nou, cu setarile deja specificate, SAGEM My X2-2m, direct de la producatorul european, cu garantie 1 an, la pretul de 69 dolari ( inclusiv TVA).

Serviciul IMO de la VOXTEL este oferit tuturor clientilor VOXTEL si TEMPO la preturi accesibile. Clientii VOXTEL vor putea alege forma de achitare cea mai convenabila pentru ei si anume, intre achitarea in functie de cantitatea utilizata sau abonamentul lunar cu traficul inclus (in MB). Este important de mentionat faptul ca VOXTEL este unicul operator din Moldova care tarifeaza servicii de tipul dat per 10KB.

Special pentru lansarea IMO, VOXTEL ofera tuturor clientilor sai pina la 3 octombrie 2005 un trafic de 5 MB de navigare Internet si 5 MMS - GRATUIT.

despre voxtel | posturi vacante | info gsm | contactati-ne

© Copyright VOXTEL SA 1998 - 2005. Toate drepturile rezervate.