Login RC2

Who's Online

We have 15 guests online
Radio DEEA Home
"LOCH NESS DANCE MUSIC FESTIVAL"
"LOCH NESS", lacul devenit celebru datorita....monstrului din adancuri, este pregatit pentru a gazdui primul dance festival.
 Norman Cook, Carl Cox si binecunoscutul scotian Mylo [care a fost nevoit sa anuleze trei aparitii din cauza unor probleme de sanatate], sunt asteptati sa dea "culoare si sunet"acestui eveniment unic.In data de 24 iunie, organizatorii se asteapta la o prezenta masiva de public [20.000 de oameni] si garanteaza ca va fi cel mai mare festivel dance din Highland - Scotia.
Citeste mai mult...
"THE WINGS" remixata de GABRIEL & DRESDEN
Cineva trebuia sa inceapa sa raspunda solicitarilor venite din zona dance....acelea care vizau realizarea unui remix al piesei incluse in coloana sonora a celui mai aclamat si...controversat film " Brokeback Mountain".In momentul in care GABRIEL & DRESDEN au declarat ca sunt aproape de realizarea acestui proiect...ei bine, toata lumea a intrat in "trepidatii".Nu exista indoiala ca succesul lui Gustavo Santadalla - "The Wings", va fi prelucrat in cel mai "club" mod.La succes vor contribui, pe langa cei 2 dj-i si castigatorul unui Grammy, Gustavo Santadalla dar si tatal rocker-ului Beck, David Richard Campbell.Cel din urma s-a declarat convins ca va fi vorba despre un "match made in heaven".
Ultima inregistrare ( Friday, 31 March 2006 )
Citeste mai mult...
JUNIOR VASQUEZ a iesit pe piata cu "PARTY GROOVE"
Centaur Entertaiment se declara incantat sa anunte un nou proiect muzical.Dj-ul si producatorul JUNIOR VASQUEZ isi face debutul la acest label cu un nou Cd, intitulat PARTY GROOVE: White Party Volume 7. Noul mix Cd al lui Vasquez, este primul disc comercial al acestuia in ultimii ani.
Citeste mai mult...
<< Inceput < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 4 din 39