‹Forsiden ‹Linker ‹Busselskap


86 oppføringer


Aktiviteter
Busselskap
Fylke/region
Kommunene i Vestfold
Nyheter
Ruteinformasjon
Samarbeidspartnere
Severdigheter
Turistinformasjon
Unibuss

Oppføringer i Busselskap :

Tinn Billag AS
Tinn Billag AS er et tradisjonelt rutebilselskap som ble stiftet i 1936. Selskapet har i dag en moderne bilpark bestående av busser for rute- og turkjøring, samt lastebiler for langtransport og stykkgodstransport.
Tinn Billags administrasjon med trafikkavdeling, godsavdeling, og administrativ ledelse er lokalisert på rutebilstasjonen på Rjukan. Verksted og bussparkering ligger på Svadde Industriområde.

Telemark Bilruter
Telemark Bilruter AS (TBR) har hovudkontor i Seljord, med avdelingskontor i Vinje, Vrådal og Skien.

Telemark Kollektivtrafikk
Telemark Kollektivtrafikk eies av Nettbuss Sør (73%) og Telemark Bilruter (27%). Vi har vunnet anbud om busstrafikken i Grenland de neste fem årene.

Drangedal Bilruter
Den første rutebilen i Drangedal startet opp i 1908 og i tiden etter dette ble det startet flere mindre rutebilselskaper i de forskjellige deler av kommunen. I 1958 ble disse små rutebilselskapene slått sammen til ett selskap, Drangedal Bilruter. I 1971 ble selskapet aksjeselskap, da med seks eiere.

Sogn Billag
Sogn Billag AS driv person- og godstransport hovedsakleg i og utfrå Sogn med daglege ruter til Austlandet , Bergen og til resten av Sogn og Fjordane. I alt 250 medarbeidarar er tilsette hjå oss og syter for at 102 bussar, 40 godsvogner, servicestasjonen og flyplassekspederinga er i dagleg drift. Sjølve og saman med våre naboselskap, er vi ein av landets største operatørar innanfor NOR-WAY Bussekspress sitt rutenett.

Hallingdal Billag
Hallingdal Billag ble stiftet 20.12.1971 etter fusjon mellom Hol Bilselskap A/S og P/L Aal Rutebillag. De fusjonerte selskapene har driftshistorie tilbake til 1936. Grunnlaget i starten var lokalbefolkningens transportbehov for varer og jordbruksprodukter samt persontransport.
Frå 01.06.02 overtok Sogn Billag AS bussdriften i Hallingdal Billag og etablerte et nytt selskap; Hallingdal Billag AS, med hovedkontor på Ål.

Konkurrenten
Ekspressruten til Risdal Touring mellom Sørlandet og Oslo som bl. a. betjener Fokserød i Sandefjord.

Nettbuss AS
Nettbuss kjører lokal- og skoleruter i Tønsberg og nordre Vestfold samt stamrute 2 Tønsberg - Horten - Holmestrand.

Schøyen Bilcentraler Vestfold
SBC kjører i dag på kontrakt med Stor-Oslo Lokaltrafikk AS (SL) i Akershus og Buskerud, for AS Oslo Sporveier i Oslo, Oppland fylkeskommune (OFK) på Lillehammer og Vestfold Kollektivtrafikk AS (VKT) i Vestfold.

Telemarksekspressen
Telemarksekspressen kjører strekningen Seljord-Bø-Ulefoss-Skien-Porsgrunn-Larvik-Sandefjord-Torp-Tønsberg. Ruten gir et godt flybuss tilbud fra Telemark og Vestfoldbyene til Sandefjord Lufthavn Torp.

TIMEkspressen
Konseptet TIMEkspressen oppsto i august 1997 da Øst-Telemark Automobilselskap AS etablerte TIMEkspressen med 17 avganger i døgnet mellom Notodden - Kongsberg - Oslo.

 

Vestviken Kollektivtrafikk AS, Jernbanegt 2 , Postboks 8 Sentrum, 3101 Tønsberg, Telefon 33 30 01 00
Telefaks 33 30 01 01. Ruteopplysning 177. E-post: firmapost@vkt.no
Utviklet av Promotion Systems AS - PromSys