Saatanan omat

Otto Voutilainen otto.voutilainen@cs.helsinki.fi

Ensimmäinen painos

Fanaatikot roolipelejä vastaan

Roolipelit, mitä ne ovat

Roolipelien perusteet

Roolipelien väitetään olevan vain viatonta hauskanpitoa. Tämä ei pidä paikkaansa. Roolipeleissä nuoret eläytyvät hahmoihinsa ja heistä tulee kylmäverisiä tappajia. Kysykää vaikka roolipelaajalta montako "örkkiä" hänen hahmonsa viime pelikerralla tappoi kylmäverisesti. Heidän hahmonsa voivat myös olla velhoja jotka tekevät kaikenlaisia epäpyhiä loitsuja. Pelaajat voivat myös eläytyä varkaiksi jotka ryöstävät ja murhaavat viattomia. Tätä toimintaa ohjaa aina pelinjohtaja joka on kokeneempi ja edistyneempi roolipelaaja. Hän ohjailee mukaan tulleita nuoria Saatanan palvontaan.Roolipelien väitetään olevan vain viatonta hauskanpitoa. Tämä ei pidä paikkaansa. Roolipeleissä nuoret eläytyvät hahmoihinsa ja heistä tulee kylmäverisiä tappajia. Kysykää vaikka roolipelaajalta montako "örkkiä" hänen hahmonsa viime pelikerralla tappoi kylmäverisesti. Heidän hahmonsa voivat myös olla velhoja jotka tekevät kaikenlaisia epäpyhiä loitsuja. Pelaajat voivat myös eläytyä varkaiksi jotka ryöstävät ja murhaavat viattomia. Tätä toimintaa ohjaa aina pelinjohtaja joka on kokeneempi ja edistyneempi roolipelaaja. Hän ohjailee mukaan tulleita nuoria Saatanan palvontaan.

Aluksi roolipelit vaikuttavat viattomalta harrastukselta, mutta ne ovat kaikkea muuta kuin vaarattomia. Nuoret totutetaan hitaasti uuteen arvomaailmaan jossa tappaminen ja varastaminen on sallittua. Pelaajat opetetaan vihaamaan muita rotuja kuin oman hahmonsa. Pelaajista tulee rasisteja jotka tappavat vain erilaisuuden takia. Heidät myös opetaan hyväksymään mustan magian käyttö. Velhot saavat kauheita voimia joilla he voivat kiduttaa ja tappaa muita. Roolipelit ovat varma tie kadotukseen. Jos nuoren roolipeli harrastukset havaitaan ajoissa hänet voidaan vielä pelastaa, mutta paatuneet roolipelaajat ovat pelastuksen ulottumattomissa. Aluksi roolipelit vaikuttavat viattomalta harrastukselta, mutta ne ovat kaikkea muuta kuin vaarattomia. Nuoret totutetaan hitaasti uuteen arvomaailmaan jossa tappaminen ja varastaminen on sallittua. Pelaajat opetetaan vihaamaan muita rotuja kuin oman hahmonsa. Pelaajista tulee rasisteja jotka tappavat vain erilaisuuden takia. Heidät myös opetaan hyväksymään mustan magian käyttö. Velhot saavat kauheita voimia joilla he voivat kiduttaa ja tappaa muita. Roolipelit ovat varma tie kadotukseen. Jos nuoren roolipeli harrastukset havaitaan ajoissa hänet voidaan vielä pelastaa, mutta paatuneet roolipelaajat ovat pelastuksen ulottumattomissa.

Kuinka tunnistat roolipelaajan

Nuoren roolipelaajan kohtalo riippuu paljon siitä miten aikaisin hänen harrastuksensa huomataan ja miten siihen puututaan. Jos ongelma havaitaan ajoissa mahdollisuudet toipumiseen ovat hyvät. Mutta miten tunnistat salakavalat roolipelaajat jotka uhkaavat lastasi? Paatuneet roolipelaajat on yleensä helppo tunnistaa. Heillä on kalpea olemus joka johtuu siitä että he välttelevät auringon valoa ja viettävät suurimman osan ajastaan sisällä. He myös näyttävät yleisesti epäilyttäviltä. Kaikki roolipelaaajat eivät kuitenkaan ole yhtä helposti tunnistettavissa. Osa näyttelee normaalia jotta he voivat vietellä lapsia tuhon tielle. Varmoja merkkejä roolipelaamisesta on kuitenkin:Nuoren roolipelaajan kohtalo riippuu paljon siitä miten aikaisin hänen harrastuksensa huomataan ja miten siihen puututaan. Jos ongelma havaitaan ajoissa mahdollisuudet toipumiseen ovat hyvät. Mutta miten tunnistat salakavalat roolipelaajat jotka uhkaavat lastasi? Paatuneet roolipelaajat on yleensä helppo tunnistaa. Heillä on kalpea olemus joka johtuu siitä että he välttelevät auringon valoa ja viettävät suurimman osan ajastaan sisällä. He myös näyttävät yleisesti epäilyttäviltä. Kaikki roolipelaaajat eivät kuitenkaan ole yhtä helposti tunnistettavissa. Osa näyttelee normaalia jotta he voivat vietellä lapsia tuhon tielle. Varmoja merkkejä roolipelaamisesta on kuitenkin:

Jos lapsesi siis alkaa kuunnella korvia riipivää Heavy Metal musiikkia sinun on syytä alkaa epäillä että joku hänen ystävistään on roolipelaaja.Jos lapsesi siis alkaa kuunnella korvia riipivää Heavy Metal musiikkia sinun on syytä alkaa epäillä että joku hänen ystävistään on roolipelaaja.

Roolipelien torjunta

Nopea toiminta

Jos havaitset että lapsesi pelaa roolipelejä sinun on toimittava nopeasti jotta voisit pelastaa hänet. Mitä nopeammin toimit sitä paremmat toipumismahdollisuudet lapsellasi ovat. Jos joku hänen kavereistaan on roolipelaaja sinun on kiellettävä lastasi tapaamasta tätä enää. Jos hän on ehtinyt myrkyttää lapsesi mielen roolipeleillä, silloin sinun on käännyttävä ammattiauttajan puoleen. Ensiksi sinun on kuitenkin huolehdittava että lapsesi ei enää pääse käsiksi roolipeleihin ja sinun on tuhottava hänellä mahdollisesti olevat sääntökirjat, nopat, musiikki yms. tarvikkeet.Jos havaitset että lapsesi pelaa roolipelejä sinun on toimittava nopeasti jotta voisit pelastaa hänet. Mitä nopeammin toimit sitä paremmat toipumismahdollisuudet lapsellasi ovat. Jos joku hänen kavereistaan on roolipelaaja sinun on kiellettävä lastasi tapaamasta tätä enää. Jos hän on ehtinyt myrkyttää lapsesi mielen roolipeleillä, silloin sinun on käännyttävä ammattiauttajan puoleen. Ensiksi sinun on kuitenkin huolehdittava että lapsesi ei enää pääse käsiksi roolipeleihin ja sinun on tuhottava hänellä mahdollisesti olevat sääntökirjat, nopat, musiikki yms. tarvikkeet.

Otto Voutilainen otto.voutilainen@cs.helsinki.fi

Tämä kirja kertoo karun totuuden nykypäivä nuorisoa uhkaavasta vaarasta. Roolipelit turmelevat nuoret ja tekevät näistä Saatanan uskollisia palvojia. Hallitus ei ole tehnyt asian eteen mitään koska se on mukana maailmanlaajuisessa salaliitossa roolipelejä tekevien yritysten kanssa. Heidän tarkoituksenaan on tuhota nuorisomme. Meidän täytyy torjua tämä ongelma itse. Tämä kirja kertoo miten tunnistat onko Sinun lapsesi roolipelaaja ja mitä sinun pitäisi tehdä.Tämä kirja kertoo karun totuuden nykypäivä nuorisoa uhkaavasta vaarasta. Roolipelit turmelevat nuoret ja tekevät näistä Saatanan uskollisia palvojia. Hallitus ei ole tehnyt asian eteen mitään koska se on mukana maailmanlaajuisessa salaliitossa roolipelejä tekevien yritysten kanssa. Heidän tarkoituksenaan on tuhota nuorisomme. Meidän täytyy torjua tämä ongelma itse. Tämä kirja kertoo miten tunnistat onko Sinun lapsesi roolipelaaja ja mitä sinun pitäisi tehdä.

Fanaatikot roolipelejä vastaan