Siittola Cipofüzo


ETUSIVU HEVOSET TOIMINTA MUUTA YHTEYS

T e r v e t u l o a


Tervetuloa siittola Cipofüzoon.
Kiinnostus kabardiineihin tuli toisen real-hoitohevoseni kautta, joka on anglo-kabardiini (vaikka Hippos onkin rekistöröinyt sen puoliveriseksi). Ajatus muhi kauan, monta kuukautta ja ensiksi meinasin ottaa kabardiinit entisen tallini, Cipofüzon edeltäjän, kolmanneksi kasvattiroduksi. Idea ei kuitenkaan toteutunut, sillä LightDragon lopetti tallipalon merkeissä 23.08.2006. Cipofüzoa on alettu rakentamaan 24.08.2006. Ensiksi leikin hiukan sanakirjalla ja valitsin muutaman Unkarin kielisen sanan, joista laitoin nimiehdotuksia hevoset.comiin ja sitä kautta tein äänestysgallupin ja kaikki saivat äänestää suosikkiaan. Cipofüzo sai 8 ääntä, kuten myös "Ritmus", mutta valitsin itse Cipofüzon nimeksi. Cipofüzo on unkaria ja tarkoittaa kengännauhaa. Kun tallin nimi oli päätetty tein leiskankinuamis-topikin. Tablea pyysin ja sellaisen Sannalta sainkin. Suuret kiitokset Sannalle. Tein sivuja ahkerasti ja hitaan varmasti. En stressannut sivujen valmistumisesta, vaan tein sivuja kaikessa rauhassa. Tai ainakin yritin tehdä kaikessa rauhassa, sillä en aivan onnistunut ja puristin itseni liian tiukoille hevosten luonteiden kanssa ja kuinkas kävikään. Innostukseni luonteiden kirjoittamiseen meni ja viimeinen hevonen jäi ilman luonnetta. No, kyllä se luonteen sai sitten, muttei oma kirjoittamaani. Talli valmistui 04.09.2006 ja avattiin kävijöille samana iltana kello 22.05.

Cipofüzo kasvattaa siis kabardiineja, mutta siitä voit lukea lisää seuraavasta kappaleesta. Cipofüzolla on mahtavat maastot, hyväpohjainen hiekkakenttä ja nurmikenttä, muttei maneesia. Karsinoita viihtyisässä tallissa on 25 ja kaikki on varattu omille hevosille, eikä talli ota yksityisiä kuin poikkeustapauksissa. Hevosemme pääsevät talvisin 10 tunniksi ulos, herkimmät loimitettuina, paksukarvaisemmat ilman loimea. Kesäisin hevoset ovat vuorokauden ympäri laumoissa laitumilla ja viettävät villihevosen elämää. Cipofüzo asettaa paljon tavoitteita hevosten hyvin voinnille ja yritämme parhaamme hoitaa hevosiamme parhaalla mahdollisella tavalla. Myös oriit pyritään tarhaamaan toisen hevosen kanssa mikäli se on mahdollista.

Cipofüzon kabardiinikasvatit (ja mahdolliset anglo-kabardiinit) tunnistaa kasvattajanimestä Cifü's, muut kasvattamamme hevoset saavat nimensä perään kirjaimen Ü. Kabardiinien kasvattajanimi olisi tarkoitus rekistöröidä VRL:llään kunhan saamme vaadittavan kasvattimäärän. Kasvattejamme olisi tarkoitus levittää muuallekin virtuaalimaailmassa, joten kaikki kasvattimme eivät tietenkään jää tänne. Kaikilla siitoskäytössä olevilla hevosilla on kilpailtu ennen siirtymistä jalostukseen. Tallimme keskittyy kasvatukseen ja vaellustoimintaan, johon kabardiinit hyvin soveltuvatkin. Vaelluksille saa osallistua omalla tai Cipofüzon hevosella. Vaelluksia on joka toinen kuukausi. Cipofüzon omistaja sattuu pitämään kisojen järjestämisestä, joten talli tulee järjestämään suhteellisen aktiivisesti kilpailuja eri lajeissa. Erityisesti suosin maastoratsastuksen erimuotoja (TREC, matkaratsastus jne.) ja rataesteitä, miksei valjakkoajoakin. Kilpailuja olisi tarkoitus järjestää kerran tai kaksi kuussa omasta kiinnostuksestani riippuen.

Kiitän sinua, joka olet jaksanut lukea koko sepustuksen läpi. Toivotaan kaikki yhdessä, että Cipofüzo pysyy pystyssä kauan, kauan ja kauan. Ei se ikuisuuksia kestä, mutta jos se jaksaisi pystyssä muutaman vuoden, olisin hyvin tyytyväinen, suorastaan ylpeä, mutta toivotaan parasta.

Vieraskirjathan ovat kirjoittamista varten, joten olethan ystävällinen ja käyt kirjoittamassa vieraskirjaan oman mielipiteesti tallista tai vain tervehtimässä ja muistamassa minua ystävällisellä kirjoituksella.
Ja tervetuloa uudelleenkin vierailemaan Cipofüsossa!

Nintsu (VRL-1851, VDSR)

Tallimme on yhteistyössä Aile Ponies'in, tallin ja tallin kanssa.

Bannerin © Kaisa..

Laskuri asennettu 05.09.2006 noin kello 20.45.
Free Hit Counters
Free Hit Counters


Layout © Sanna, tekstit © Nintsu, kuvat © Kabardian.com