Lytt mens du ser og få den totale opplevelsen
Det er en lydfil som passer til hver enkelt kunstverk. Den kan du laste ned ved å klikke på ikonet etter tittelen.

Du kan også ringe
815 00 406*
når du står ved kunstverket.
(tast nummeret på kunstverket, avslutt
med #).
 
Hent alle lydfilene
 
 
Si din mening om kunsten
Send SMS* til 1938:
BKK DH <kunstnr>
<din tilbakemelding>


Eks:

BKK DH 6 Fjeset fikk meg til å tenke på Mona Lisa. Hilsen Ola fra Fana

Meldingene vil bli vist på BKK sin stand "ditt digitale hjem" i Grieghallen og her på www.bkk.no fra 25. januar.
 
 
* vanlige tellerskritt/ takst
 
 
Digitale spor i Bergen – en kunstreise i byrommene
 
Opplev en unik kunstløype i Bergen sentrum med 12 installasjoner som består av lyd, bilder, interaktive videofortellinger og musikk-projeksjon.

Frem til 25. januar er kun nummer 3, 4, 6, 8, 9, 10 og 11 tilgjengelig i byrommet inludert lydspor til 8, 9, 10, 11, mens de andre er klar fra 25. januar. Les mer om kunstverkene ved å klikke på tittelen.

Fra 25. januar vil også alle SMS-meldingene som kommer inn vises på disse sidene og på BKK sin stand "ditt digitale hjem" i Grieghallen.
 
Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren 1. Åndsspeil Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren 2. SLAM! Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren3. Nå av da
     
Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren4. Dype Tanker Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren 5. Underground Movement Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren6. Face to face
     
Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren 7. Public Space, Secret Place Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren8. Evolusjon Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren9. Bryr du deg?
     
Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren10. Global krise? Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren11. Kan du se det? Høyreklikk og velg Lagre som... for å laste filen ned til datamaskinen, før du overfører den til mp3-spilleren 12. X-box
     
 
Digitale spor arrangeres av BKK i samarbeid med Mediesenteret ved Høgskolen i Bergen og Pro-Gress, og er en del av Digital Hverdag 07 som arrangeres i Grieghallen 25. - 28. januar. Pro-Gress og Medie-senteret er ansvarlig for kunstinstallasjonene og har levert tekst/ bilder, mens BKK har blant annet tilrettelagt løsningene på internett og SMS.