Weblog 29 april 2006

Gut gut. Daar gaan we weer..

BRA08-MELONS.jpg

Get a life peeps. Seriously. Hahaha! Treurig. Triest. Leugenaars.

Oh ja, en voor de volledigheid vraag ik bij dezen ook uw aandacht voor; het vleesboompje . Het vleesboompje dat ik in mijn buik had groeien en dat operatief verwijderd is? Dat is hetzelfde vleesboompje dat ik toen bij de plastisch chirurg in een soort droogtrommeltje heb laten doen en dat toen is opgerekt en ingespoten. Ingespoten met het vet uit mijn linker (en dikkere) oor? Je weet wel, dat kleine opgedroogde, uitgerekte, ingespoten stukje weefsel dat ik in mijn neus heb laten zetten??
Zou toch zonde zijn als nu niet alle 'feiten' op tafel komen..

29 april 2006 ... stuur door ... 66 reactie(s)

Wondere wereld.

image_17a.jpg

*zucht* Deze week belde Rtl Boulevard me al over een stukje in de Party. Of ik daar op camera op zou willen reageren. Ik zou kwaad zijn over mijn geanimeerde optreden in Cafe de Wereld van DWDD en een lobby gestart zijn om mijn personage eruit te krijgen. Huh? Ik zei dat het me niet nodig leek een cameraploeg langs te sturen, omdat het simpelweg niet waar is. Ik heb daarna niet eens de moeite genomen om het blaadje te kopen of bekijken. Zolang ze niet schrijven dat ik mijn katten verkleed als boselfjes, en ze 's avonds aan katrolletjes door de woonkamer laat zweven, vind ik het al snel best.
Zelfde met Cafe de Wereld. Ik heb me er ooit over uit gelaten dat ik het verdrietig vond als hoer afgeschilderd te worden in een bepaalde episode, maar dat lijkt me logisch. Is ook al lang geleden.
Verder, I could hardly care less.Het is zelfs wel leuk om gepersifleerd te worden.

Maar zojuist zag ik op het geestige Achterklap van NU.nl dat de dappere 'journalist' van 'opinieblad' Party wel één van de luitjes van Cafe de wereld om een reactie had gesmeekt. Een van de medewerkers zegt; 'Het is toch verschrikkelijk als je zo reageert. Georgina zou het een eer moeten vinden dat ze geïmiteerd wordt; het betekent dat ze iemand is en meetelt'

Uh? Ik geloof dat ik iets mis..? Is míj iets gevraagd? HOOR WEDERHOOR??
Oh nee, natuurlijk niet. Stom van me. Als een blad als Party daar aan gaat beginnen dan kunnen ze de deuren stante pede sluiten. Dan blijft er geen verhaal meer over.

Nu.nl sluit af met het volgende;In het najaar komen er nieuwe afleveringen op de buis. We vrezen dat door Georgie's ijdele actie ze straks juist extra vaak zal terugkeren in het getekende Café.

Oh de vrees! Dat zal dan wel. Top. Jubel jubel. Bedankt Party!Echt.. Muchos gracias! *zucht* You just can't win..

21 april 2006 ... stuur door ... 8 reactie(s)

Leo J

Normaal gesproken probeer ik te vermijden op deze site mijn lief, of zijn blad, te promoten. We voelen ons al vaak genoeg Bassie & Adriaan als we ergens verschijnen of ons getweeen voor een doel inzetten. Met alle respect voor de circusartiesten natuurlijk, en vooral voor Bassie's neus. Ik heb met mijn drankmisbruik nog lang niet zo'n rode rakker in het midden van mijn gezicht wonen en tot mijn diepe spijt heeft Jort, ondanks de stellage boven ons bed, nog geen trapeze-act onder de knie. Maar genoeg over clowns met een ontstellende intresse voor te jonge meisjes met ontluikende borstjes (Nee Bassie, dat incident ben ik niet vergeten!!) en mannen met grijze borsthaartjes die boven het te krappe acrobatische pakje de ganze wellt met kleine haarschubjes tegemoed zwaaien. We moeten allemaal eten. Zo ook Leo J. En laat deze man nou net de reden zijn voor mijn uitzondering te linken naar de site van mijn lieftallige maar mislukte acrobaat.

Een tijdje terug stond er in de krant een berichtje over een man die zichzelf na een serie onhandige gebeurtenissen, een (met trillende zweethanden gedraaid) shagje rokend, aantrof in een Rabobank met de tanden van een duitse herder in zijn lijf. Een politieherder om precies te zijn. De bank -waar de man dreigend met een nepbom slechts 10.000 eurie's eiste om een schuld, veroorzaakt door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, mee te kunnen betalen zodat 'ie daarna van zijn resterende aow'tje voor zijn zieke vrouw kon blijven zorgen- was omsingeld door een legioen politiemensen.
Hij kreeg slechts een voorwaardelijke celstraf opgelegd omdat hij in de bank een excuusbrief en vijf Euro had achter gelaten voor het door hem in de bank gevonden en half opgerookte pakje sjag.

Leo's verhaal in een notedop. Het kranteberichtje was korter (en bevatte veel meer informatie dammit! Ik moet bondiger leren schrijven..) maar had direct 'Hollywood' filmscript potentie. Ik bleef er dagen over denken, arme man. De wanhoop.. Jort was ook ontroerd en geamuseerd tegelijk en besloot tot actie over te gaan. Ik ben dan ook trots te melden dat er op de Quote site een werkelijk hilarisch mini filmpje staat over held Leo.
Klik op het filmpje !
Vermoord vervolgens je spaarvarken en stort!

Bankrekeningnummer 2435.00.319, tnv Quote Publishing. Vermeld duidelijk: Actie Bankovervaller! En ik hoop dat Leo dan samen met zijn vrouw schuldenvrij (ik ben het zelf sinds twee weken en het voelt héérlijk, kan het iedereen aanraden!) het nieuwe jaar in kan. En een welverdiend extraatje zou natuurlijk helemaal mooi zijn! Merry Christmas!

P.s pakjes sjag voor Leo zijn uiteraard ook welkom en kunnen gestuurd of gebracht worden naar Quote Media
Singel 468
1017 AW Amsterdam

16 december 2005 ... stuur door ... 15 reactie(s)

Gouden Ui!

Deze mail heb ik vanochtend verstuurd naar de luitjes van de Gouden Ui www.degoudenui.nl:

Geachte Gouden Ui comissie,

Verheugd heb ik heden ochtend vernomen uitverkozen te zijn tot winnaar van De Gouden Ui in de categorie Slechtste Actrice. Ik vermoed dat dit welverdiend is maar ben hier niet geheel zeker van omdat ik de film Joyride zelf niet heb kunnen uitkijken. Dat jullie dat wel hebben gedaan verdiend een pluim, dus bijdeze; Chapeau!

Al geruime tijd weet ik van mijn nominatie, en ik moet zeggen, de spanning was bijna ondraaglijk. Maar ietwat teleurgesteld ben ik wel, ik heb alles via de media moeten vernemen. Persoonlijk verwittigd worden was wel zo aardig geweest, en ook een uitnodiging voor de uitreiking was op zijn plaats geweest. Ik had niet kunnen komen omdat ik 6 oktober premiere van een toneelstuk had, maar het gaat om het idee. Met mijn nominatie heeft u aardig wat publiciteit voor uw initiatief gecreeerd dus rest mij nog één vraag: Mijn ui. Waar blijft mijn ui?

In afwachting van uw durf om persoonlijk contact met mij op te nemen en het vergulde stuk groente (Met gegraveerde naam graag..), verblijf ik,

Georgina Verbaan (winnaar Break-Out! Award 2002 in de catagorie Slechtste Kapsel en De Gouden Ui 2005 in de catagorie Slechtste Actrice)

Twee taalfouten in mijn mailtje zoals je ziet, catagorie i.p.v categorie.. Maar toen ik dat ontdekte was hij al verstuurd. Hmm? Zouden ze nu wel reageren? De grote uien bazen? Spannend..

7 oktober 2005 ... stuur door ... 22 reactie(s)

Lust jij soms een broodje poep?

ome willem 008.jpg

Momenteel repeteer ik in de Focus studio's in Amsterdam. En ik ben niet de enige, er worden heel veel musicals en toneelstukken gerepeteerd. Het is niet raar er 's ochtends met je slaperige hoofd tegen Jamai of John van Eerd aan te knallen als je, te laat, de trappen oprent. Maar twee dagen geleden kwam ik, op mijn weg terug van de toiletten naar ons repetitie lokaal, Ome Willem tegen. Ik keek naar hem. Hij keek naar mij. Ome Willem!! Jubelde ik in gedachten. En toen zei hij "Hoi!". Ik sommeerde mijzelf normaal te doen, de man is ook maar een mens, ik besloot niets van mijn adoratie voor mijn jeugdidool te laten merken. Wordt 'ie namelijk vast moe van, al die vragen over de geitenbreiers.. Dus ik zeg "Hoi.." terug. Een vriendelijk lachje rond de mond. Hij loopt door, ik loop door. En net voor ik de deur van het lokaal in kan gaan, om daar heel blasé te gaan zitten doen om te verdoezelen hoe starstruck ik ben, word ik op mijn rug getikt.. Het is Ome Willem. Hij grijpt mijn hand en buigt naar me toe, dan vraagt hij op fluisterende toon; "Zeg ben jij soms een kleine rakker?" Ik schrik hier even van maar kan dan alleen nog maar volmondig zeggen; "Ja! Ja, Ome Willem. Ik ben een rakker! Ik ben nog steeds een rakker!" Hij belooft me een pet en vervolgt zijn weg. En ik ga verdwaasd en euphorisch het lokaal in. Ome Willem.. Hij heeft zich aan zijn belofte gehouden. Ik heb een pet en een handtekening gekregen. Ik heb hem al het hele weekend op. De pet.
Soms heb je ineens een helder moment, er zijn mensen die jaren therapie nodig hebben om tot een dergelijke realisatie te komen, ik hoefde alleen terug te komen van de wc om te beseffen: IK BEN NOG STEEDS EEN RAKKER! Ha!
*zingt* "Deze vuist op deze vuist, deze vuist op deze vuist..."

18 september 2005 ... stuur door ... 16 reactie(s)

Papel Higiénico

madrid 047.jpg

Spaans ging ik leren. Vloeiend. Espagnol, olé! En wel in twee weken.
Omdat ik 1 September begin en tot 29 Januari bezig ben met repetities en het spelen van De Barones, bedacht ik me drie weken geleden dat het wel een erg deprimerende gedachte was mijn laatste vrije tijd in een zuidwester door te brengen. Bovendien is geel mijn kleur niet.

Ik wilde weg en wel naar de zon. Ook leek het me een aanlokkelijk idee meteen maar iets te leren. Spaans stond al langer op mijn verlanglijstje en word doorgaans in klimaattechnisch ideale landen gesproken. Nou ja, ideaal? Gortdroog in het geval van Spanje op het moment, maar dessalniettemin een welkome afwisseling na de hartverscheurende huilpartijen van onze beroemde vaderlandsche luchten.
Ook zou ik het mezelf nooit vegeven als ik Gael Garcia Bernal (hier als vrouw, maar toch..), bij een toevallige (en zeer onwaarschijnlijke, maar je weet maar nooit) ontmoeting, niet in uiterst vloeiend en bovenal vermoeiend sexy spaans kan vragen of íe een kopje koffie met me wil drinken. Of twee..

Het werd Madrid. Op internet zijn tal van taalreizen te boeken en, ambitieus als ik ben, viel mijn keuze op een intensive course van zes lessen per dag van 9.00 tot 14.30. Qua onderdak was er de mogelijkheid in een gastgezin te verblijven, in een hotel of in een appartement met mede studenten.
Ik koos voor het laatste. Voornamelijk omdat ik lui ben. De appartementen zouden maar vijf minuten lopen van de school verwijderd zijn, en in een gastgezin zou ik natuurlijk binnen de kortste keren huisarrest krijgen aangezien mijn spaanse vocabulaire vooralsnog bestond uit vieze woorden en verwensingen. Een hotel had gekund maar deze diva ging iets leren en hotels kent ze wel. Nederig ging ik zijn. Humble.

Mijn eerste lesje kwam een week voor vertrek via de post. Een brief van het reisbureau verwittigde mij van het feit dat ik mijn eigen handoek mee moest nemen. Slik! Ook voor wc papier moest zelf gezorgd worden.
Ik weet dat het kinderachtig is maar wc papier koop ik liever niet. Dat laat ik in een geblindeerde auto thuis bezorgen door de Appie. Want stel je voor dat je net een familieverpakking gekocht hebt (nu 6 rollen gratis!!), het pakket naast je in de auto zet en een ongeluk krijgt. Dan lig je dus bloedend tussen de rollen. Moet de brandweer het stuur, rollen uit de weg werpend, uit je maag snijden. Als je dan ook nog eens geen matching ondergoed aan hebt is het hek helemaal van de dam. Bovendien weet iedereen na zo'n voorval dat je welleens naar de wc gaat. Oh, the agony..

Lees verder

30 augustus 2005 ... stuur door ... 11 reactie(s)

Shoot me!!

jadah-jadah 083.jpg

Iedere diva heeft een dreamteam. Ik ook. Dankbaar stel ik u voor aan mijn heldhaftige lieden; Fred, Hedwich, en Sandra. Stylist, Hairdoctor en Make-up Artist. Het slappe excuus voor een mens, met wallen en kattenhaar op haar verwassen tanktop, dat vanochtend binnen kwam waaien in de studio, werd anderhalf uur met deze mensen in een kamertje opgesloten. Er werd aan haar getrokken, klodders lipgloss en Diorhakken vlogen door de lucht, er werd gelachen, gehuild en bijzonder ruw geduwd en gesjord..

En toen ging de deur van het kamertje open.. Stilte.
Gevold door een oorverdovend applaus, het was een Masterpiece!!

Nou ja, het blijft mijn rare hoofd natuurlijk, maar een helse klus was geklaard. Er kon geschoten worden. Nee, niet met kogels, met camera's! Want een diva, zeker een net opgepoetste, vult haar dreamteam aan met de laatste, aller belangrijkste schakel in het glamour proces;Ray de Photographer. Het harde werk van de mensen in het kamertje moet vastgelegd worden. Vereeuwigd. Voor het nageslacht en de erfgenamen! Ehm, nou ja.. Of in elk geval voor de lezers van het MMMMMMannenblad waar deze shoot binnenkort in te zien is..

12 augustus 2005 ... stuur door ... 17 reactie(s)

Gezinsdrama

jadah-jadah 044.jpg

Vorige week is mijn computer vermoord. Clemente zwiepte met haar staart gewetensloos een vol glas Chassagne - Montrachet over mijn obsessie heen. Hij heeft nog even gehikt en toen was het gedaan. Dood. Er was mij een week eerder al door technische type's verboden mijn computer nog langer koek en brood te voeren. Ik mocht het bord alleen nog gebruiken om te toetsen. Van kruimels krijgt 'ie reuma.

Een week lang lag hij levensloos op de verwarming. Maar gisteren verrees hij op miraculeuze wijze.

Wat ík gedaan heb? Och.. Ik heb me gebezigd met het stellen van existentiele levensvragen, het uitdokteren van de relativiteitstheorie en het nemen van gezichtsmaskers. The usual..

7 augustus 2005 ... stuur door ... 17 reactie(s)

Dr. Laurens..

zondag 24 juli 006.jpg
.. is dik, tevreden en thuis na een verblijf van twee dagen bij de dierenarts. Hij bedankt zijn fans voor de bloemen, kaartjes en steunbetuigingen. Zijn artsen laten weten dat zijn oog aan de beterende hand is, wel moet hij zes keer per dag met nieuwe medicijnen gedruppeld worden.
Zijn team van doctoren benadrukt dat het van belang is dat hij na iedere druppelbeurt kaassnoepjes, kattenmelk en knuffels krijgt. Hij is het daar volledig mee eens aangezien het zijn ambitie is als grootste rollende kater mee te reizen met Het Groot Russisch Staatscircus.

Groet, Het management.

25 juli 2005 ... stuur door ... 23 reactie(s)

Update Oog Experiment!

Hospital.jpg
Na zes dagen zijn de effecten nog steeds zichtbaar. Wel wordt het minder. Fijn. Het is morgen vast weg! *zucht*

23 juli 2005 ... stuur door ... 14 reactie(s)

Copyright © Georgina Verbaan 2004/2005