xx-o. BATTLEAXE (ent. Battletheme)
Battlefield x Moonsong
s. 15. kesäkuuta 2002, 20-vuotias (15/6, 21v 15/7)
rn sks 167cm

sileälaukka, middle distance
stat: 27: 8-5-1-3
vs. 62 250v$

kasvattaja: Oaks Stables, Iso-Britannia

Battleaxe on rajuluontoinen - hyvin ilmeikäs ja luonteikas ori. Komea herra hurmaa tammanomistajat sulavilla askellajeillaan ja komeilla silmillään, jonka vuoksi ori onkin ollut kovin käytetty viime vuosina. Battleaxe juoksi kohtalaisen hyvän uran voittoprosenttinaan noin 30.

Battleaxe on hämmästyttänyt jälkikasvullaan, joka on menestynyt ympäri maailmaa sijoittuen muunmuassa Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian arvokilpailuissa. Battleaxe tulee varsin mielenkiintoisesta suvusta - isä Battlefield juoksi 9 starttia, joista vain yksi päätyi pohjamutaan - kaikki muut starttinsa musta ori voitti. Free Time-isälinja on ollut melko yleinen viime vuosina, mutta linjan orit on tunnettuja hyvinä periyttäjinä.

Emän puolen suku on vaatimaton - muutama hittinimi, kuten ei. Simplycity (eii. Simplicity) ja eei. Regatta Jack löytyy, mutta muutoin suvussa ei ole suuremmin kehumista. Emä Moonsong ei ole edes vieraillut laukkaradoilla, muutoin kuin varsana - jolloin tamma teki totaalistopin laukkahevosuralle panikoidessaan kesken koulutuksen.

BATTLEAXE
i. Battlefield
ii. Frozen Warrior
ie. Danish Patrol
e. Moonsong
ei. Simplycity

ee. Stunned BlackOFFSPRING

23-06-2005 - t. Brainwave VFU (e. Breakdance)

BREEDING INFO
Battleaxe on käytettävissä täysi- ja puoliverijalostukseen sekä ratsuponi- ja welshpartbredtammoille.

Pakastesperma 500v€ (ei erillistä varsamaksua)
9 annosta jäljellä.
©A. C. Crosby
©
Audrey C. Crosby - the real horse is Real Quiet.
Battleaxe is a sim game horse