Brugernavn:

Password:

Husk mig
Er du ikke medlem endnu? Klik på knappen her..
598 skummere er logget på lige nu.

SKUM har ikke altid set ud som det gør nu. Gennem tiden har der været ikke mindre end fem forskellige designs.

Her kan du se skærmbilleder af Skums forside i de forskellige designs.

1998 - Uland-Net
1998 - Uland-Net

Velkommen til 1998. DR's første ungdomswebsite ved navn "Uland Net" lanceres.

Designet var brunt og som du kan se var der ikke meget indhold på sitet. Kun 3 ting at vælge i mellem på forsiden.

Det største hits (dvs. ting med mere end 100 besøgende per dag) på det første Uland net var "Robofleksnes spillet" og andre sjove ting på Gramsespektrums website. Også Ulands omfattende online musikleksikon er populært.

Se designet i fuld størrelse

1999 - Uland-Net
1999 - Uland-Net

I 1999 kom der mere fyld på Uland-Net, og en ny designer bag roret. Søren Pors hed han, og han var kaptajn for pixel-designet helt op til 2002.

Uland Net voksede sig støre med mange sjove features som "Producer værkstedet", "Demo Kræmen" (Mp3 demo-hitliste) og flere Gramsespektrum ting (bl.a. "Bolettes Ninjaspil" og "Voksne Mænd med Sjove Navne").

Se designet i fuld størrelse

1999 - Uland-Net v2
1999 - Uland-Net v2

Kort tid efter redesignede Mr. Pors igen Ulands website, denne gang i lidt lysere look.

Uland Net er så småt blevet halv-populær og succerne måles nu i tusinder besøgende, i stedet for hundreder.

Berømte features fra 2000 inkluderer Ulands "South Park site", Alexanderband og Cigarfar features - og senere et lille, men heftigt debatteret spil, der skiftede navn fra "Perker-" til "Mujaffa-spillet". (Reklame: Du kan nu få Mujaffa til mobilen for kun 1 kr.! Wowzers!)

Se designet i fuld størrelse

2002 - SKUM
2002 - SKUM

I marts 2001 skifter Uland Net navn og bliver til "SKUM", og i maj lanceres et helt nyt website med en indbygget virtuel ungdomsklub! Med det nye community kunne brugerne pludselig få deres egen medlemsside, chatte og debattere med andre unge. I løbet af det første halve år flytter 7.000 unge ind - Men så...

.. starter der et tv-program der hedder "Boogie", og et par måneder senere er der pludselig 50.000 medlemmer. En veritabel borgerkrig udløses mellem pro- og anti-Boogie medlemmer. Kaos, mord og plyndinringer afløses dog langsomt af stiltiende accept.

Andre store hits på SKUM i 2001-2002: Nye versioner af Mujaffa spillet, Banjos Likørstue og Boyband Spillet.

Se designet i fuld størrelse

2004 - SKUM
2004 - SKUM

Sommeren 2004 var det tid til en lille justering af designet. Der kom en ny forside på SKUM, samt en ny forside på debat-oversigten, for at gøre det lettere at finde ind til community-indholdet, eller ud på søster-websites som "Boogie" og "Spil&Satire".

I mellemtiden havde SKUM også fået en lille, ny hvalp ved navn "Hundeparken" - En fællesnordisk community-hunde-spil-verden (ja, det er lidt svært at forklare, hvad det er for et gadekryds). Der fødes i løbet af et år over 200.000 virtuelle hunde i Norge, Danmark og Sverige.

SKUM får også et "Klub System" hvor medlemmerne kan lave deres egne klubber om alt mellem himmel og jord. Den mest populære er klart "Drengen fra Angora"-klubben. Programmet bliver da også, med over 4 millioner net-videoklip pr. md. set mere på nettet, end på TV!

SKUM er sammenlagt blevet et af Danmarks største ungdomsmedier, med adskillige hundredetusinde besøgende om måneden - rekorden for 2004 sættes i oktober med 880.000 besøgende!

Se designet i fuld størrelse

2005 - SKUM
2005 - SKUM

I løbet af efteråret 2004 arbejdes der på højtryk i SKUM hovedkvarteret, og hos vores svenske designer Peter Ström. Resultatet er det website du bruger lige nu.

Der er sket et radikalt skift i udseendet - Den 3½ år gamle pixel-stil er kastet overbord, til fordel for et friskere cut-up/collage/newspaper-design, med flere muligheder for personalisering af medlemmernes egne sider.

Vi håber at du kan li' det!