Familietræf

Skal De have familietræf / - week-end eller en fest -- så undgå megen besvær og spekulationer - overlad Deres arrangement til os.

Skal De have samlet familien, kan vor lejrskole være den ideelle ramme for Dem. Vi sørger for det praktiske incl. slutrengøring, så De behøver kun at tænke på gæsterne. På lejrskolen er der mulighed for udendørs aktiviteter, ligesom vi har legetøj og spil for børn.

Et familietræf på Ahl lejrskole og kursusejendom - kan opholdet f.eks. være fra lørdag kl. 11 til søndag kl. 11 eller til søndag eftermiddag, eller det kan afholdes over hele week-enden. Ønsker de at afholde selskab med enkelte overnatninger kan det også lade sig gøre. Vi er meget smidige, så ring til os og få en pris på det arrangement de ønsker.

Vi prøver at holde vores priser for ophold, selskab m.m så billigt som muligt, hvorfor gæsterne selv skal medbringe sengelinned og håndklæder, der dog kan lejes på lejrskolen.

Ligeledes skal gæsterne selv sørge for borddækning og afrydning ved måltiderne, samt efter opholdet sørge for, at der i alle benyttede rum er ryddeligt, evt. støvsuget, møbler sat på plads, sengetøj lagt sammen, lejet sengelinned og håndklæder lagt i vasketøjskurve, således at det er nemt for personalet at foretage rengøring. Vores personale kan også sørge for ovenstående, men så koster det ekstra.
´
Drikkevarer:
Drikkevarer kan købes til rimelige priser på lejrskolen. Sodavand, øl og vine sætter vi efter aftale med Dem frem, således at gæsterne eventuelt kan betjene sig selv. Inden afrejsen afregnes forbruget til værten.
Såfremt De selv ønsker at medbringe drikkevarer, kan dette kun ske efter aftale ved reservationen. I så tilfælde tillægges et gebyr pr. person pr døgn.

Depositum:
Alle hold skal betale et depositum senest 3 måneder før ankomstdagen på et af os tilsendt indbetalingskort. Ved evt. annullering efter ovenstående periode refunderes intet.

Lejrskolen åbningstid:
Såfremt De kun skal have aftenarrangement lukker lejrskolen normalt kl. 24,00. Ønsker De at opholde Dem længere, kan dette kun ske efter aftale og til en merpris pr. time (hør nærmere).
Overnatter De på lejrskolen aftales nærmere med værten.

Betaling:
Betaling for ophold og kost, i henhold til de tilmeldte antal deltagere (senest 14 dage før ankomstdagen), drikkevarer og evt. beskadigelser skal ske ved afrejsen.

Vi gør opmærksom på at, vi ikke kan modtage dankort.

Alle vore priser er incl. 25 % moms.

Eventuel besigtigelse af lejrskolen kan ske efter aftale med værten. 

 

 

 

AHL LEJRSKOLE OG KURSUSCENTER

AHL LEJRSKOLE OG KURSUSCENTER