HemPartietPolitikServiceInformationLänkarKontakt
 
Hög aktivism i många städer

På senare tid har det runt om i landet varit hög aktivitet bland NSF:s lokalavdelningar, vilket även var fallet under lördagen den 25 augusti då Nationalsocialistisk front hade aktiviteter i ett tiotal städer runt om i landet.
Fortsättning
 
Stora torgmöten i Arboga

Under två års tid har Nationalsocialistisk front (NSF) arbetat aktivt med informationsspridning i Arboga kommun. Detta har gett ett mycket bra resultat och partiet har många aktivister i området. Lördagen den 11 augusti genomförde ett 50-tal aktivister två torgmöten i staden.
Fortsättning
 
Bestigning av Kebnekaise

Nationalsocialistisk front (NSF) genomför inte bara rent politiska aktiviteter så som demonstrationer, kampanjer, föreläsningar mm utan även friluftsaktiviteter där kamratskapen stärks och aktivisterna tillsammans kan umgås i vår underbara svenska natur. Lördagen den 4 augusti besteg närmare 30 personer från partiet Sveriges högsta berg.
Fortsättning
 
Demonstration i Stockholm för Ernst Zündel

Lördagen den 7 juli arrangerade Nationalsocialistisk front (NSF) en protestdemonstration vid Tyska förbundsrepublikens ambassad i Stockholm. Demonstrationen, som samlade 170 deltagare, krävde att den historierevisionistiske forskaren Ernst Zündel friges.
Fortsättning
 
Protest mot mångkulturen

Natten mot midsommarafton mördades den blott 22-åriga Benny Karlsson av den etniska främlingen Enver Kraikova, i Hallstahammar i Västmanland, detta tillföljd av den mångkulturella vansinnespolitik som de etablerade partierna så varmt värnar om. Den 30 juni genomfördes ett torgmöte i protest mot mångkulturen.
Fortsättning
 
Aktivistdag under Vätternrundan

Veckoslutet den 15-16 juni gick det årliga cykelmotionsloppet Vätternrundan av stapeln i Motala, med nästan 16 000 startande. Detta fick NSF–Östergötland att på lördagen, för tredje året i rad besöka evenemanget och genomföra ett torgmöte med efterföljande flygbladsutdelning.
Fortsättning
 
Folkets marsch 2007 i bilder

Folkets marsch 2007 övergick alla förväntningar. Cirka 1 100 nationalister deltog i marschen som gick i centrala Stockholm. Här följer ett bildreportage om Folkets marsch.
Fortsättning
 
Flera torgmöten i Östergötland
Lördagen den 26 maj, genomförde NSF - Östergötland återigen flera torgmöten i länet. Denna soliga lördag begav sig aktivister till Motala, där lokala medlemmar och sympatisörer mötte upp, för att där hålla ett torgmöte på ortens centrala torg. På grund av torghandel och det fina vädret var det mycket folk i rörelse, vilket bidrog till att åhörarskaran blev månghövdad och partiet nådde ut till en stor del av lokalbefolkningen.
Fortsättning
 
 
Kampanj för yttrandefriheten
Motståndsrapporter från ett urval av de aktiviteter som våra aktivister utför.
02-09-2007
Flygbladsutdelning i Sollentuna
02-09-2007
Affischering i Umeå
02-09-2007
Flygbladsutdelning i Simrishamn
02-09-2007
Affischering vid skolor i Trelleborg
30-08-2007
Flygbladsutdelning och klistermärkesuppsättning i Söderköping
18-08-2007
Torgmöte i Norrköping
15-07-2007
Friluftsaktiviteter och politisk skolning i Stockholm
Vi kräver fullständig lojalitet gentemot partiet från våra medlemmar. Vår kamp är i högsta grad seriös, och kampen i sig är allvarlig, NSF är inte ett parti som du ansluter dig till om du inte är redo att driva det nationalsocialistiska budskapet för att omvälva vårt samhälle.
Nationalsocialistisk front har avdelningar och ortsgrupper på flera platser i landet.
Vill du komma i kontakt med en ledare på din ort så finner du kontaktadresser här.
Detta är Nationalsocialistisk fronts officiella internetportal. På denna sida får du aktuell information om partiet och information om vår verksamhet. Vi driver också pappers- och nättidningen DSNS, som kan besökas på adressen www.den-svenske.com
Prenumerera Avsluta prenumeration
Starta en prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få aktuell information direkt till din e-post.