freeweb.hu tar.hu altavizsla.hu interware.hu

Gyors statisztika:

»  168922 felhasználó
»  463028 galéria  |  16590382 kép
»  5266 GByte Tár  

Tár.hu Kép.Tár
Fotópályázat Levél.Tár

Kép.Tár menü
Tár.hu menü
»Regisztráció
»Tár.hu Ismertető
»Toplista
»Keresés
»Gyakran Ismételt Kérdések
»Technikai Információk
»Elküldött megrendeléseim
»Kapcsolat
Levél.Tár menü

Képelőhívás akció! | 2007 április  5.

Kedves Felhasználó!

Amennyiben digitális fényképeit papírra szeretné kidolgoztatni, kattintson a képre.Fotópályázat eredményhirdetés | 2005 július 22.

A 2005 májusi digitális fotópályázatunkra beérkezett képek értékelése elkészült. A nagy érdeklődés és a rengeteg beküldött kép miatt az eredményhirdetés a tervezetthez képest csúszott pár napot. Mint azt sokan tapasztalták, mind az előzsűri, mind pedig a zsűri igen szigorú volt, de még így is több, mint 33,000 kép került be a pályázatra. Az elmúlt két hónap alatt igen sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak, melyeket az elkövetkezendő pályázatok kiírásakor már fel tudunk használni.

További részletek a FOTÓPÁLYÁZAT menüpont alatt.

Képeslapküldő közel 6 millió képpel | 2005 július 13.

A Tar.hu rendszerünk keretében elindítottuk képeslapküldő szolgáltatásunkat. Szakítva a hagyományos képeslapküldő rendszerekkel itt nem csupán klasszikus, képeslap jellegű képeket lehet küldeni barátainknak, ismerőseinknek, hanem bármely fotót, rajzot, amely megtalálható a Kep.Tar rendszerében. Ennek köszönhetően akár saját nyaralási képeit is elküldheti mint képeslap.

A rendszer használata igen egyszerű, minden kép közepes méretű nézeténél megjelenik a kép mellett egy képeslap ikon, melyre rákattintva megírhatjuk a lapot, kiválaszthatod üdvözlőlapod betűtípusát és színét.

A küldés során lehetőség van akár időzített küldésre is, így az elfelejtett születésnapok, névnapok, évfordulók mostantól nem okoznak problémát és a hagyományos képeslapküldő szolgáltatáshoz képest a tar.hu-n keresztül elküldött üdvözlőlapodra akár saját személyes fotóit is elhelyezheti, vagy válogathat több mint 4 millió publikus kép között.

A képeslap elolvasásáról a rendszer e-mail visszajelzést is küld a feladónak.

Web.Tár Top10
1.
sqlbible
2.
games22
3.
pisgurer
4.
oowqfrzk
5.
qfiloans
6.
lsqhstye
7.
everything-...
8.
media-maine...
9.
gqtusksl
10.
rchcnmp3
»

A nap képe

© Interware Internet Szolgáltató ZRt. Minden jog fenntartva!
Fejlesztette: SWI Kommunikációs KFT.
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelmi nyilatkozat