Star Theme's Isildur

Virallinen nimi: Star Theme's Isildur (a.k.a Tuuri)
Rotu: Trakenher (Trak)
Säkäkorkeus: 165cm
Sukupuoli: Ori
Syntymäaika: 27.7.2006 (VHKR)
Rekisterinumero: Ei vielä...
Kasvattaja: Tiina M. / Startalli
Omistaja: Aino / Almaz WB
Koulutus: Int. II + 130cm
Muuta: Ei siitokseen
Saavutukset: Ei ole

Tuuri on luonteeltaan kiltti, ja ennen kaikkea hiljainen. Ori tykkää olla ihmisten kanssa tekemisissä ja on seurallinen myös muita hevosia kohtaan. Isildur on harjatessa kiltti, se vain seisoo ja ihmettelee. Se ei kilju ympärin karsinaa ja juoksentele päällesi. Pintelöidessä se saattaa vähän nostella jalkaansa, luullen että aijot putsata kaviot. Suitsiessa ori laskee päänsä, odotten että laitat kuolaimet suuhun.

Ratsastaessa tuuri on herkkä ja päättäväinen. Koulukentällä ori on todella kiltti, ja yrittää mielyttää ratsastajaansa parhaansa mukaan. Ori tykkää siitä, jos sitä kiittää hyvin tehdyn työn jälkeen. Jos jokin liikesarja ei mene ihan nappiin niin ori jatkaisi mielellään niin kauan, että se menee hyvin ja nappiin. Tuurin liikket ovat isot, ilmavat ja hyvin pyörivät. Esteitä hypätessä ori saa yleensä kovan vauhdin päälleen ja juoksee todella lujaa, eikä meinaa millään lopettaa kun on vauhtiin päästyään. Hyppytyyli on hyvin ponnistava ja ori jättää paljon ilmaa esteen ja jalkojen väliin.

i Skyé ii Roan Impuls EVM iii Icarus EVM
iie Roxy EVM
ie Voyage EVMr iei Wolfgan EVM
iee Germanium EVM
e Black River's Moonbeam ei Alté eii Allergo EVM
eie Carmila EVM
ee Donaubird EVM eei EVM
eee EVM

Suvullisesti Tuuri on ihan täydellinen. Isä VIR MVA Ch Skyé on virtuaalimaailman makeimpia hevosia ja emänisä Alté on myös. Värityksen Tuuri on perinnyt luultavasti kummaltakin vanhemmaltaan ja koululiikkeet isältään. Isä on jättänyt monia jälkeläisiä ja osa niistä on todella hienojakin. Emä on jättänyt enemmänkin Oroaqista, myöskin hienoja varsoja.

Jälkeläiset:


FWB-t. Ianthe Al, e. Timetrip VOE, s. 1.3.2007, om. Myynnissä

Kaikki kilpailut:


Parhaimmat kilpailusuoritukset:
KRJ 20.11.2006 Onnela: Int. I -> 3/50
KRJ 30.11.2006 Nelda WB: PSG Kür -> 3/50
23.11.2006 Nonshein: VaA -> 2/33 63.416%