Izdanje za:  27.09.2007

     
 
Rubrike  
 
NaslovnaPolitika
DruštvoSvijet
RegioniPodgorica
KulturaSport
ArhivMediji
Zabava
 
Dodaci  
 
Nacrt ustava Crne Gore
 

 
Biznis i berza
On-line
Auto
Sport
Dom
Art
Puls
 

USERNAME
PASSWORD
Arhiva

 
Linkovi  

  • PC NEN
  • B92
  • PODGORICA
  • KNJIZARA ONLINE
  • The New York Times
  • Guardian
  • KONKURS SVJETSKE BANKE


 
DRUšTVO

RISTOVIĆ U SPUŽU


Aleksandar Ristović priveden je sinoć uz krivičnu prijavu kod istražnog sudije Višeg suda u Podgorici Mušike Dujovića, koji ga je nakon saslušanja uputio u Spuž. Sudija Dujović odredio je Ristoviću pritvor do 30 dana.
"Vijesti" nezvanično saznaju da se Ristović pred policijom branio tvrdnjom da je izgubio kontrolu nad "mercedesom", kada su ga zaslijepili farovi nepoznatog automobila.
Sagovornik iz policije ispričao je da je tokom istrage utvrđeno da je u trenutku nesreće Ristović bio pijan i da se kretao velikom brzinom.
- Tokom uviđaja do mjesta udara konstatovani su tragovi kočenja od oko 50 metara. Još toliko je "mercedesu" trebalo da se zaustavi na uzvišenju sa desne strane puta - naveo je izvor "Vijesti".ŠESTORO DJECE OSTALO BEZ OCA


Kujtim Beriša, koji je za sobom ostavio suprugu Saniju i šestoro maloljetne djece, sahranjen je juče u Beranama.
Njegova porodica vjeruje da je Kujtim nastradao slučajno i odbacuje sumnje o mogućoj likvidaciji.
Beriša je sa porodicom od 1999. godine privremeno bio smješten u izbjegličkom naselju Riversajd u Beranama.
Beriše su u šoku posljednja dva dana zbog gubitka mladog člana porodice, a i zbog činjenice što je ostalo nezbrinuto šestoro djece, jer je i Kujtim teško obezbjeđivao egzistenciju porodice.
- Nikada nas niko nije obavijestio da je neko od nas, pa i sam Kujtim, na spisku svjedoka u Haškom sudu. Ta informacija nas je jako potresla, taman onoliko koliko vijest o pogibiji našeg člana - izjavio je sinoć "Vijestima" jedan od članova porodice Beriša.
- Mi nijednog momenta ne sumnjamo da je neko imao zlu namjeru da ubije Kujtima i ubijeđeni smo da se radi o klasičnoj saobraćajnoj nesreći sve dok se suprotno ne dokaže - tvrdi sagovornik "Vijesti".

R.L.

   
Copyright © 2003 Vijesti . All rights reserved.
Design by ICG

Da li će Crna Gora pristupiti EU do kraja 2012?
Da
Ne
Ne znam