<< HOME Laatste update: Donderdag 27 September 2007 om 06:50:44

Ten Cate: "Kluivert is niet zomaar iemand" | Verloren Zonen

De dertigjarige Patrick Kluivert heeft gezegd dat hij zijn loopbaan graag bij Ajax zou willen afsluiten. Trainer Henk ten Cate toont zich bereid daarin mee te denken. "We hebben het hier natuurlijk niet over zomaar iemand", aldus Ten Cate tegenover Sportweek.

“En ik kan me voorstellen dat Kluivert graag terug wil keren bij Ajax. Maar ik word hier nu opeens out of the blue mee geconfronteerd. Intern hebben we er nog nooit over nagedacht of over gesproken om Kluivert terug te halen. Dus kan ik alleen maar zeggen, dat ik Patrick een aardige vent vind, waar ik prettig mee heb samengewerkt bij Barcelona.”

Patrick Kluivert heeft gezegd dat hij zijn loopbaan graag bij Ajax zou willen afsluiten en trainer Henk ten Cate toont zich bereid daarin mee te denken. “We hebben het hier natuurlijk niet over zomaar iemand,” aldus Ten Cate. “En ik kan me voorstellen dat Kluivert graag terug wil keren bij Ajax. Maar ik word hier nu opeens out of the blue mee geconfronteerd. Intern hebben we er nog nooit over nagedacht of over gesproken om Kluivert terug te halen. Dus kan ik alleen maar zeggen, dat ik Patrick een aardige vent vind, waar ik prettig mee heb samengewerkt bij Barcelona.”

Ten Cate wist ook, ‘voor een mooi verleden krijg je een vetleren medaille’. “Maar het gaat me te ver om iemand van zijn statuur hier zomaar even af te serveren. Ik heb er in ieder geval geen enkel probleem mee dat Kluivert een bepaalde wens uitspreekt. Maar voordat ik inhoudelijk commentaar geef, wil ik het eerst intern bespreken.”

De vermeende ‘aanmoedigingsprijs’, die Ajax de spelers van Excelsior in het vooruitzicht heeft gesteld bij een overwinning op AZ is volgens trainer Henk ten Cate ‘een storm in een glas water’. “Het lijkt net alsof wij iets onoorbaars hebben gedaan, maar dat is niet waar. Wij hebben ons een waardig verliezer getoond, die het in ieder geval nog kon opbrengen om de kampioen te feliciteren.”

De komst van Kennedy Bakircioglu naar Ajax is volgens Ten Cate slechts een kwestie van tijd. “Ik heb begrepen dat beide partijen een akkoord hebben bereikt,” aldus Ten Cate. “Maar er is nog geen contract getekend. Bakircioglu is met FC Twente nog volop verwikkeld is de play offs en wij willen hem de rust en de tijd geven om te doen wat hij moet doen, presteren met Twente.” (Bron: Sportweek) 

11-05-07 | 18:53 | Beheerder | 2 reacties

reageer


Kluivert laten terugkomen, want 1= Is goede leerbron voor de jonkies (ook voor de mindere kanten van beroemd zijn.) 2= Is iemand die goed bij het publiek ligt. 3= Is nog steeds een erg goed spits.

Ajaxix | 11-05-07 | 23:29

Nou, sorry ben niet zo heel positief over kluiverdt, Aardige vent en ongetwijfeld kan hij wat jonkies bijleren. Maar die gast was bij psv ook niets anders dan geblesserdt.....En ajax zit nu eenmaal niet finacieel makkelijk...Dan is zo'n keuze snel gemaakt denk ik...

Markus | 13-05-07 | 02:30

poll

Ajax draait weer op volle toeren...

bekijk uitslag


stuur artikel door

Wilt u iemand op de hoogte brengen van dit bericht? Vul onderstaande gegevens in en wij zenden de link door:


Adverteerders
...............


Unieke bezoekers: Page Strength SEO Tool - SEOmoz.org