Sportweek.nl - Website in topvorm
 

Van Geel: 'Terugkeer Kluivert bij Ajax is geen optie'

Datum: 15-mei-2007 21:14

Patrick Kluivert kan een rentree bij Ajax uit z’n hoofd zetten. Technisch directeur Martin van Geel van de Amsterdammers laat tegenover Tien weten dat ‘Kluivert, met alle respect, geen optie is.’ De matchwinnaar van de Champions League-finale van 1995 solliciteerde in een interview met De Pers naar een terugkeer op het oude nest. PSV bood de topscorer aller tijden van Oranje geen nieuw contract aan. Ajax-trainer Henk ten Cate weigerde zich negatief uit te laten over Kluivert en wilde eerst overleggen over het standpunt van de club. (MA)

 Reageer op artikel
Inloggen op Sportweek.nl of registreer
 
Moody: (16-mei 19:31)
Welnee, Kluivert is over en sluiten. Tuurlijk heeft hij veel voor Ajax betekend, maar dat is 12 jaar geleden... Na Barca is het bergafwaarts met hem gegaan, en ik zie dat niet meer goedkomen. Bovendien is zijn knie gammel. Niet doen dus!
Rafael: (16-mei 09:43)
We kunnen hem echt wel gebruiken, goeie stand-in voor Huntelaar! Ben je vergeten wat hij voor ons betekend heeft?!? Thnx 2 Kluivert zijn wij de laatste Nederlandse club die de CL gewonnen heeft. Geloof mij, geef die jongen vertrouwen en hij schiet er weer 30 in!
bundy: (16-mei 09:29)
Ja eerst voor het PiSVee spelen en dan terug willen!. Trouwens hij is niet meer de Kluivert van toen, en wij hebben hem echt niet nodig. Misschien iets voor 010?

Van Geel: 'Terugkeer Kluivert bij Ajax is geen optie'
Tell-a-Friend Tell-a-Friend Print dit artikel print nieuwsartikel
Headlines
Poll Voetbal op kunstgras?
Ja
Nee
Weet niet

Best gelezen artikelen >> Bekijk Sportweek Top 10