Nog 3 dagen tot de aftrap!
Login om deze site aan te passen aan uw voorkeuren. Nieuwe gebruiker? Start hier.

Rederij Doeksen houdt veerboten aan de wal

Gepubliceerd op 18 januari 2007, 10:42

VLIELAND - 

Rederij Doeksen heeft vandaag de boten naar en van Vlieland en Terschelling aan de wal gehouden. Op Vlieland is daarover enige onrust ontstaan want er was eerder aangekondigd dat de eerste boot gewoon zou vertrekken.

,,Het gaat pas rond het middaguur stormen en vanochtend halen ze de boot al uit de vaart. Ik vind het onzin.’’ Eveline Schurink van Hotel De Wadden op Vlieland begrijpt niets van het besluit van Rederij Doeksen de veer niet te laten varen. ,,Zo hard waaide het vanochtend niet.’’

Ook de boot op Terschelling bleef vanmorgen aan de wal. De recderij vond het onverantwoord om uit te varen. De bemanning heeft de veerboot met extra trossen vastgezet en blijft tijdens de storm aan boord.

Reacties
Filter permanent instellen | Huidig filter:

U bent niet ingelogd. U moet geregistreerd zijn om te kunnen reageren op deze site. Lees eerst de spelregels voor reacties op artikelen.

Stelling

Sla mijn gegevens maar op: ik heb niets te verbergen.
Het gros van de Nederlanders geeft zijn recht op privacy graag op voor de opsporing van criminelen. Mogen uw gegevens worden opgeslagen?
(reageren)

Eens   Oneens  

Eens (53%)
Oneens (47%)
Totaal aantal stemmen: 1322
Advertenties
Lettergrootte
A | A | A
Specials
Woonkamerwedstrijd

Wonen & Co is op zoek naar de bijzonderste, mooiste, origineelste huiskamer van de provincie. En jij bepaalt mee welke dat wordt.

Laatste reacties
Nieuwsfoto's
Zoek in alle nieuwsrubrieken
RSS
 
Wat is RSS?