Welkom bij Rini Wagtmans.nl
 Nieuws   Archief   Biografie   Palmares   Dagboek   Rini's Column   Programma   Foto's   Media   Gastenboek   Links   Contact 
  Rini aanwezig op Overtuigend Ondernemen netwerkavond van GAIA en Jong Management West-Brabant
  Geplaatst op 22/08/07
Op initiatief van de netwerkorganisaties Gaia en Jong Management West Brabant wordt op
4 september a.s. in Hotel Tivoli - Oudenbosch een bijzondere netwerkavond gepresenteerd:
 

OVERTUIGEND ONDERNEMEN
 

Op initiatief van de netwerkorganisaties Gaia en Jong Management West Brabant.
Uw bedrijf is gefundeerd met stevig metselwerk. Dat metselwerk heet voor u overtuiging. Maar zijn afnemers, personeel en opdrachtgevers ook, nog steeds, overtuigd van ú? Of moet u op goed geluk blijven netwerken zodat de orderportefeuille gevuld blijft?

Op de avond van Overtuigend Ondernemen wordt u om 18.00 uur in de loungebar verwacht van Hotel Tivoli in Oudenbosch. Tussen half zeven en zeven uur gaat u genieten van een heerlijk voorgerecht. Het hoofdgerecht wordt rond acht uur geserveerd. De sprekers gaan u vanaf half negen een overtuigd gevoel bezorgen zodat u om half tien vol overgave kan aanschuiven voor het nagerechtenbuffet en de afsluitende netwerkborrel.

In een interactieve dialoog gaan sprekers Rini Wagtmans en Max Herold laten zien waar verbeterpunten liggen in het overtuigend ondernemen. Deze heren weten uit hun ervaringen wat de wetenschap van het overtuigen inhoudt. En u gaat zelf beleven hoe dit fundament echt te verankeren is in het metselwerk van uw onderneming.

Meer informatie : www.gaianetwerk.nl

Locatie: Hotel Tivoli - Oudenbosch

 

Ongekend genomineerd voor de Nico Scheepmaker Beker 2006
Geplaatst op 12/05/07
Peter Ouwerkerk
Ongekend - Rini Wagtmans, Van straatjongen tot ridder
Genomineerd voor de Nico Scheepmaker Beker 2006 voor het beste sportboek van het jaar
Het ongelooflijke verhaal van een man die zich altijd moest bewijzen

Rini Wagtmans moest wel wielrenner worden: Wim van Est was zijn buurman, Wout Wagtmans een neef en vader .Smokkel. soigneerde profwielrenners. Zijn profcarrière was kort maar hevig. Hij won drie Tour-etappes en droeg in 1971 de gele trui. In zijn biografie vertelt Rini Wagtmans openhartig over zijn jeugd, zijn familie, het wielermetier en de talloze activiteiten na zijn profcarrière.
Het resultaat is een onthullend boek over een man die op leek te groeien als straatjongen zonder toekomst, maar in 2005 tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau werd geslagen.

Peter Ouwerkerk (1946) versloeg de Tour de France vanaf 1971 voor Het Vrije Volk, de GPD en het Rotterdams Dagblad.. Hij ontving de Médaille en het Plateau de la Reconnaissance voor zijn berichtgeving over de Tour. Hij publiceerde eerder de boeken Tourkoorts en Parijs is nog ver, zintuiglijke sensaties uit honderd jaar Tour de France

De pers over Ongekend

Ongekend is veel meer dan een boek over een oud-coureur. Het is een schokkend, hilarisch, verwarrend en meeslepend boek oever een overlevingskunstenaar van .t Heike, wiens sociale bewogenheid is geworteld in zijn jeugd. - Trouw

Zijn verhaal is ook een klassiek verhaal over hoe sport een jongetje redde dat tegenwoordig kansarm zou heten . zo niet kansloos. - De Volkskrant

Ongekend, de prachtige biografie van voormalig wielrenner Rini Wagtmans. - Parool


Ongekend heeft de tweede plaats behaald.
 

Geplaatst op 28/04/07

Maatjesprojecten Exodus-vrijwilligers winnaar Appeltje van Oranje!

Exodus is in de prijzen gevallen! Vandaag hebben de Rijksvoorlichtingsdienst en het Oranje Fonds bekend gemaakt dat het netwerk van maatjesprojecten van Exodus Nederland winnaar is geworden van één van de drie Appeltjes van Oranje. De bijbehorende prijs, een door H.M. Koningin Beatrix ontworpen beeldje en een geldbedrag van 15.000,- euro wordt op 15 mei a.s. door Z.K.H. Prins Willem Alexander uitgereikt tijdens een plechtigheid in Paleis Noordeinde in Den Haag. Ook de Koningin zal daarbij aanwezig zijn. Exodus is voor deze bijeenkomst uitgenodigd met een delegatie van 15 personen, waaronder uiteraard vooral ook vrijwilligers uit maatjesprojecten.

De Appeltjes van Oranje worden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. Het zijn 'koninklijke prijzen', waarvoor het Oranje Fonds binnen een jaarlijks wisselend thema, nominaties vaststelt. Na uitvoerige beoordeling resteert vervolgens een tiental eindnominaties. Eerder dit jaar werd al bekend dat Exodus tot die laatste tien behoorde. Dat leverde al een oorkonde en een bedrag van 2.500,- euro op. Het thema van dit jaar is 'de beste maatjes', waarbij uit heel Nederland projecten onder de loep zijn genomen waarin burgers 'met een probleem' worden gekoppeld aan 'burgers met (vrije) tijd en inzet'.

Exodus ontvangt de prijs speciaal voor de ruim tweehonderd vrijwilligers die zich landelijk, in 17 nazorggroepen, als maatje inzetten voor begeleiding van ex-gedetineerden. De koninklijke erkenning van dit werk zal de komende tijd via diverse wegen extra publiciteit opleveren. Een prachtige stimulans voor deze activiteiten, die zich doorgaans juist in stilte en buiten alle schijnwerpers in één op één contact tussen mensen afspeelt.

Bron: Inex. (24-04-07)

 
 
 
 
Boek

Boek bestellen?                    Stuur ons een mail.