Marketing is de kunst van het begrijpen van en inspelen op de behoefte van consumenten. Maar hoe bereik je de nieuwe klant die vertrouwd is met technologie, media en reclame (nog meer dan de marketeer zelf )? 8 studenten van de Expertgroep Studenten zoeken het voor u uit op 9 november.

GROOTSTE MARKETINGCONGRES VAN EUROPA DOOR STUDENTEN
De Expertgroep Studenten organiseert naar jaarlijkse traditie het studentencongres. De Nederlandstalige versie vindt plaats op 9 november op de Heizel te Brussel en is ondertussen al aan haar 18e editie toe! De Franstalige versie vindt plaats op 23 november in Théâtre Saint-Michel te Brussel te Brussel. Met trots mogen we zeggen dat het congres met 2.600 deelnemers het grootste marketingcongres is van Europa. “Waar we nog fierder over zijn, is dat het congres voor studenten ook volledig door studenten georganiseerd wordt.”

BRANDACTIVATION OF 360° MARKETING
“THEMA dit jaar is BRANDACTIVATION, een topic dat brandend actueel is in de professionele marketingwereld. We zijn ervan overtuigd dat we dat ook op een zeer boeiende en professionele manier kunnen/moeten brengen naar de studenten. Niet alleen omdat zij belangrijke consumenten zijn, maar des te meer omdat zij de toekomstige marketeers zijn die we moeten inspireren voor goeie reclame en straffe marketing,” aldus Jeroen en Davy, voorzitters van het congres. “Brandactivation zal in zijn meest brede zin opgevat worden. Waar brandactivation vroeger stond voor sampling van producten, gaat het nu over het activeren van een merk bij de klant. Media worden op een hele andere manier beleefd en geconsumeerd. De uitdaging vandaag is in dialoog te treden met de consument en daarvoor staan een universum aan media ter beschikking. Vandaar: 360° marketing.” Op het programma staan onder andere N’lil, Electrabel, Inbev, Unilever, MINI, Duval Guillaume Dialog.