"Fire and Ice", primul film produs de Media Pro Pictures pentru SUA

 
Trimite unui prietenPrinteazaAdauga la favoritefontMinusPlus

În premieră pentru România, în studiourile de la Buftea se lucrează de zor zilele acestea, la peliculă o fantastică numită "Fire and Ice".

Este o poveste despre datorie, onoare şi curaj, iar acţiunea se derulează într-o lume magică, plină de personaje interesante. Acesta este primul film produs de Media Pro Pictures pentru piaţa americană.

"Fire and Ice" are toate elementele unui basm clasic: regi, regine şi cavaleri, însă aduce şi câteva inovaţii moderne: balaurul se transformă în dragon, iar prinţul salvator este de data aceasta o prinţesă.

Pe scurt, povestea e simplă: un regat prosper este atacat de un dragon care distruge totul în calea sa. Când regele îşi pierde orice speranţă,  fiica sa, Luisa, împreună cu un cavaler , Gabriel, salvează ţinutul.

Povestea are şi o distribuţie pe măsură: în rolul prinţesei joacă Amy Acker, cunoscută publicului de la noi din seriale precum "Alias" sau "Supernatural", în timp ce Gabriel este jucat de Tom Wisdom, pe care l-am văzut recent în superproducţia "300". Americanilor li s-au alăturat şi actori români de renume, precum Oana Pellea şi Răzvan Vasilescu.

Filmările pentru "Fire and Ice" se vor încheia la mijlocul lunii viitoare, însă fanii genului vor mai avea de aşteptat până în septembrie 2008, când va fi lansat şi în cinematografele de la noi.

Comentarii | Adauga comentariu

Tu stii ce mai face copilul tau?

DIVERTISMENT

EVENIMENT

SOCIAL

POLITIC

INTERNAŢIONAL

STOP TORTURĂRII ANIMALELOR!

ECONOMIE

JUSTIŢIE

Nu aveti activat Javascript
Nu aveti activat Javascript
Nu aveti activat Javascript


SUDOKU