Permalink 070801, 11:00
Botten måste snart vara nådd (uppdaterad igen)

För några år sedan skrev jag en artikel om det moraliska förfallet i Sverige med anledning av det av massmedier och riksdagspolitiker mycket upphaussade evenemanget Stockholm Pride, där homo-, bi- och transsexuella personer uppträder både halv- och helnaket. Pride hyllas av den politiskt korrekta eliten som tillsammans med den mycket framgångsrika och numera inflytelserika homolobbyn försöker normalisera sina sexuella avarter.

Under Stockholm Pride 2003 försökte arrangörerna sexualisera småbarn och lyfta fram dem som homosexuella. Då var det bara sverigedemokraterna och barnrättsorganisationen Ecpat som protesterade och menade att annonserna talade till pedofiler. Och det är kanske dithän samhället håller på att gå? Vad är det som säger att den sk normaliseringen slutar med att homo-, bi- och transpersoner (hbt-personer) skall ”normaliseras”? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili (sex med underåriga)?

Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala. Normalt är det som vi människor är skapta för, det vill säga att kunna få avkomma och föra släktträdet vidare. Och mig veterligen är detta något som sker mellan en vuxen man och en vuxen kvinna – inte mellan två män eller mellan två kvinnor eller mellan några andra konstellationer. Däremot kanske man kan säga att homosexualitet är naturligt eftersom det förekommer i naturen, men med det resonemanget skulle även pedofili vara naturligt, vilket jag knappast håller med om.

Idag är det dock inte tillåtet att kritisera hbt-världen. Då är man inskränkt, intolerant, fördomsfull med mera. Jag menar tvärtom; man är insiktsfull om vad livet egentligen går ut på och visar aktning och respekt för det som vi är skapta för.

Det svenska samhället är idag i total upplösning. Pendeln har helt enkelt slagit över. Det som är onormalt ses helt plötsligt som normalt. Moralen i samhället är idag borta. Frågan är om inte botten snart är nådd och pendeln måste börja slå åt andra hållet igen? Sverige behöver en moralisk upprustning för att åter kunna bli ett friskt och sunt samhälle.

Uppdaterat kl 22:00: Fotbollsspelaren Glenn Hysén invigningstalade idag på det perversa homosexevenemanget Stockholm Pride. Det är en stor sorg för många fotbollsfantaster som sett Hysén som en hjälte och förebild under många år. I brist på annan uppmärksamhet har han nu i jakt på politiska korrekthetspoäng och publicitet sjunkit i många svenskars ögon. Tragiskt faktiskt!

Uppdaterat kl 00:45 den 3 augusti: Nu framförs propaganda för polygami både i massmediekanaler och på Pridefestivalen. Bläcket hann knappt torka för det jag skrev igår angående vilka krav som kommer härnäst förrän detta når mig. Och tro mig, det är bara en tidsfråga innan även polygami tillåts i Sverige.

Samtidigt kommer också nyheten att en kristen friskola nu skall granskas av Skolverket eftersom de ifrågasätter homosexualitet och anser att detta är en synd. Tja, vad var det jag sade. Den starkt inflytelserika homolobbyn tystar all kritik och kriminaliserar densamma.

Kommentarer:

Kommentar från: Peter [Besökare] · http://blogg.expressen.se/responses/
Björn Söder:

Tyvärr måste jag svara NEJ på din fråga. Bottnen vad det gäller moraliskt förfall är inte nådd. Långt i från!!!!

Jag hörde ett uttalande från en representant från Miljöpartiet. Han sa att det finns andra sätt att förverkliga sig själv och leva sitt liv än genom arbete.

När den personen får sin vilja i genom och flummeri och filosoferande likaställs med ett lönat arbete är bottnen nådd. då faller samhället samman.

Pridefestivalen kan man säga är bara början på detta. När avvikande sexuella läggningar likaställs med det normala och inte ses som just avvikelser sänds signaler ut i samhället. Plötsligt handlar det om att det är coolt att vara homosexuell.

Jag har INTE homofobi. Jag har flera vänner och två kollegor som är öppet homosexuella. Alla har arbeten och betalar sina skatter. De vill det som alla människor vill, dvs leva ett lyckligt liv.

Men de skulle aldrig i sina liv ställa upp i Pridefestivalen utan de ser det hela som ett spektakel som glorifierar något som de själva helst skulle vara för utan. jag har diskuterat detta mycket med dem och vet hur de ställer sig till hela eländet.

De tycker verkligen inte själva att deras sätt att leva är speciellt coolt men de accepterar sina öden och plågar inte andra med det.

MVH

Peter Ahlgren

Kommentar från Björn: Jag känner också homosexuella som starkt tar avstånd från Pridespektaklet och som resonerar precis som dina vänner och kollegor.

Permalänk 070801 @ 11:45
Kommentar från: robert [Besökare]
bra skrivit....helt rätt .....illaställt med moralen idag...
men det verkar som att det är ett sånt här samhälle
politiker maffian+frimurare...styrt in oss på...man vill helt enkelt skapa ett slags....kontrolerat kaos...för då blir ju vi medborgare splittrade...o.det passar ju makteliten...dom kan jobba ostört......ta ex sista tidens alla råa kniv+pistolmord.....va e mona sahlin nu...varför sticker hon inte upp nu å säger ngt...i..media...om..detta och hur detta ska ev lösas....är det inte konstigt....varför hör vi inte ett ljud fr våra makthavare....jo för att det mesta av detta våld sker i arbetarstadsdelar...o..där bor inte dom
det är inte så noga med packet mellan valen.....utan lova dom guld o gröna skogsr i valtider istället...verkar va så dom resonersr inbördes...nä kära medborgare det är ett stort skojeri alltsammans...dom bara lurar oss hela tiden...det är bara pengar o intressen som styr...men dom ska låtsas om ngt annat.....jämlikhet...solidaritet....ha..ha..ha..lustigkurrar
Permalänk 070801 @ 12:12
Kommentar från: incedo [Besökare]
Jättebra Björn, kändes härligt att läsa detta efter att ha blivit överöst gayprideskriverier i i princip varje tidning!
Permalänk 070801 @ 12:37
Kommentar från: Trader [Besökare]
Den uppmärksamme har lagt märke till att det varje år tillkommer en ny bokstav i RFSLs ramsa. I år heter det hbtq. En kvalificerad gissning är att bokstaven P tillkommer inom inte en alltför avlägsen framtid.
Dra in de enorma statsbidraget till RFSL och lägg pengarna på något vettigt istället som angår allmänheten. Varför ska svenska skattebetalare år efter år tvingas försörja "queerforskare" Tina Rosenberg m fl? Är detta verkligen i överenstämmelse med folkviljan eller beror det på att folk helt enkelt inte känner till hur mkt pengar som läggs på detta trams? (t ex Rosenbergs lön uppgår till drygt 600.000 kr/år plus ytterliggare 40% i sociala avgifter)
Permalänk 070801 @ 13:09
Kommentar från: Johan Persson, assimilationspolitisk debattör [Besökare]
Jag håller helt med dig Björn. Beundrar din energi och skärpa.

De homosexuella har allt skydd de kan tänkas behöva från lagstiftningen. Men det räcker som bekant inte för dem. (Märkligt att Glenn Hysen som jag trodde var en icke PK karlakarl kryper för dem. Omotiverat och onödigt.)

Det återstår att se om Birgitta Ohlsson m.fl. får sin vilja igenom och Sverige ger förslag på en FN konvention för de homosexuellas rättigheter. Sveriges riksdagsledamöter kämpar mot hemisfärer, nästan alla främmande kulturer och religioner, mot biologin och mot sunt förnuft. Sverige blir då riktigt utskämt, men det bekommer ju inte stollar som lever i sin egen verklighet.

Människor i andra länder från andra kulturer jag pratar med om Sverige år 2007 tror inte det jag berättar är sant. De vill inte skicka några barn till Sverige säger de. Utvecklingen går snabbt svarar jag...

KD är nog beredda att ge upp familje och homo frågorna om SD kommer in i riksdagen. KD gör vilka kovändningar som helst för att inte ha samma åsikt som SD. De ser vi ju nu med moskebygget i Skärholmen.

Islam har en lite för sträng syn på homosexualitet för att vara förenlig med Sverige av idag. SDs program räcker och där har homofilerna skydd och rättigheter enligt lagen. En del homo gillar nog SD eftersom partiet öppet fördömer islam av idag. Denna typ av islam vill ju kriminalisera homofili!

SD kan komma att ha samma homoåsikt som ett framtida liberalt muslimskt svenskt parti, ett muslimskt KD. Inte ett religiöst muslimskt parti. Tiden får utvisa vilket sorts muslimskt parti som bildas.

Klart att pendeln slår tillbaka! Det bor fortfarande flest människor på landsbygden!
Permalänk 070801 @ 13:26
Kommentar från: JAMES [Besökare] · http://www.motor-life.com/
Kan bara säga att jag håller med de flesta inläggen och det Björn skriver till 100% (SVERIGES FRAMTID AVGÖRS VALET 2010) Om inte SD får minst 25% av folkets stöd. Ja då kommer man att cementera denna censurens vidriga lögn - politiska agenda. Hur konstigt det än kan låta så är det nog invandrare som också ser att man inte vill leva i ett land som struntar i gamla fina svenska normer. Många invandrare skrattar mycket gott åt Jan Björklund( Fp) och ( sosse sahlins - koko - propaganda ) när man kallar det för ett äktenskap som ingen muslim någonsin kommer acceptera. Så därför kommer dom demokratiska invandrarna , att genomskåda pk - maffians - lögner och rösta på framtidens - parti -SD.
Permalänk 070801 @ 15:55
Kommentar från: Lennart Svensson [Besökare]
Den dag då föräldrarna, får veta att deras barn är homosexuellt, utropar jätteskoj va kul , möjligen då är det accepterat. I övrigt tycker jag att folk kan sköta sin sexualitet mellan fyra väggar, det är inget att springa ute på gatorna och annonsera.
Permalänk 070801 @ 17:18
Kommentar från: Empirius [Besökare]

Det handlar inte så mycket om sexuell orientering utan ett samling exhibitionister. Uppenbarligen intresserar festivalen mångt många fler heterosexuella besökare, som avundsjukt står och ser på de homosexuellas frigjordhet i sin Karneval. Dvs hela området består mer eller mindre av diverse sexgalningar oavsett sexuell orientering.

Däremot bör samhället sluta bekosta mediciner för könssjukdomar, fria aborter osv. Låt de som ägnar sig åt sex som hobby just fullt ut få betala för kostnader till följd av deras privata nöjen, och lämna landstingets budget utanför!
Permalänk 070801 @ 17:51
Kommentar från: katarina [Besökare]
Jag håller inte riktigt med dig här. Jag tycker inte att man kan jämföra homofili med pedofili. Det förstnämnda förekommer, sägs det, i djurriket men gör pedofili det? Jag har aldrig hört talas om det iallafall. Sen undrar jag varför du väljer att moralisera över hur andra lever. Om folk vill leva i homosexuella relationer är det väl deras val? De kan iallafall inte hjälpa att de har den läggning de har. Förr var homosexualitet en social katastrof. Jag tycker att det är bra att det numera har blivit mer accepterat. Låt de homosexuella vara stolta.

Kommentar från Björn: Först av allt vill jag instämma i att man inte kan jämföra homofili med pedofili rakt av, men anledningen till att jag nämner pedofili beror på att jag undrar vad som kommer att "normaliseras" härnäst. Samhället går rakt och snabbt i riktningen att försöka normalisera sexuella avarter som tidigare ansågs vara onormala och som jag också anser är just onormala. Att homofili förekommer i djurriket anser jag inte vara skäl till att vi människor bör betrakta det som normalt. Inom djurriket är det en del faktorer som påverkar. Jag vill inte fördjupa mig i denna diskussion eftersom det är lätt att missuppfattas och eftersom svensk yttrandefrihet är allvarligt inskränkt är det lätt att sådana missuppfattningar leder till att man fälls för lagbrott.

Jag vill inte moralisera över folk och vad de gör inom fyra väggar i sina sängar, men Pridespektaklet gör att alla ofrivilligt får ta del av detta perversa evenemang eftersom det hyllas av mediaredaktionerna och det sker på öppen gata inför svenska folket. Då anser jag också att jag har rätt att lägga mig i debatten. Folk får givetvis leva i homosexuella relationer om de så önskar och ingen oskyldig drabbas. Det är just av denna anledning som jag också motsätter mig homosexuellas rätt till adoptioner. Barnens rätt till en far och en mor står långt över homosexuellas rättigheter till att ha barn.
Permalänk 070801 @ 19:46
Kommentar från: magnus andersson [Besökare]
Det finns väl en progressivt politiskt strävan att inte se skillnader mellan könen samt att aktivt eftersträva att människor byter könsidentiteter. I denna diskurs ingår naturligtvis inga moraliska distinktioner, annat ärn att det är omoraliskt att förorda något önskvärt/moral.

Genusforkningen existerar nog allmänt inom ramen för denna diskurs, samt förstås queer- och transgenderrörelsen samt liknande inriktningar där man bl a söker omforma barns sätt att tänka om sig själva, i strid mot psykologisk forskning och biologi och i syfte att revolutionera samhället.

Men strikt sett så ligger nog problemet i avvisandet av moral. Många liberaler (bl a bloggare) verkar anse att barnsexmaterial eller pedofili inte är fel per se. Där kan nog en del tänka sig att samhället tillåter exvis incest med argumentet att det inte skadar barnet. Därför tycker även jag att Söder slår huvudet på spiken!

Existensen av moral är säkert både och antites till och parodi för modern vänster och liberalism, och inte minst därför är det nog viktigt att bjuda på motstånd.

En mycket bra text! (Jag är nog inte heller homofob (tror jag) men klart skeptisk till extrem, hetero- eller homosexuell, promiskuitet.)
Permalänk 070802 @ 00:03
Kommentar från: Olle [Besökare]
Ett beteende blir inte normalt bara för att det förekommer i naturen. Hos en del arter brukar honan döda och äta upp hanen efter parningen (förekommer bland vanliga gäddor och är vanligt hos spindeln Svarta Änkan). Jag har själv sett pedofili i djurvärlden en gång, det var en halvstor kattunge som råkade illa ut. Det förekommer mycket elände i naturen som vi inte ska ta efter.
Permalänk 070802 @ 09:17
Kommentar från: John [Besökare]
Jag tycker det är mer tragiskt att så många inom SD slösar tid och tankeenergi på detta marginella spektakel. De enda som uppskattar Pride är pk-journalister och deltagarna själa. För befolkningen i övrigt, homo såväl som hetero, betyder denna festival inte ett dugg - och den passerar ganska obemärkt förbi om man inte råkar befinna sig i närheten av platsen för arrangemanget. Denna grupp, hur osmaklig den än kan uppfattas av andra, har såklart även rätt till yttrandefrihet och samlingsfrihet - och till skillnad från andra extremister är dom inte våldsamma, så varför ens bry sig?
Tycker SD borde ha viktigare saker att ta upp här, och denna fixering vid homosexualitetsfrågor är inte sund. Glöm inte att SD har många homosexuella väljare (nej jag tillhör inte den gruppen), som lever helt vanliga liv, och att det även finns heterosexuella som ägnar sig åt sjukt perverterade saker. Släpp hela grejen nu och fokusera på viktigare saker än vad vuxna människor gör i sovrummet!

Kommentar från Björn: Tyvärr är det varken ett marginellt spektakel eller passerar obemärkt förbi såvida man inte slutar att läsa dagstidningen eller titta på TV. Jag försöker att kommentera olika dagsaktuella händelser på min blogg och just nu äger denna perversa tillställning rum i vår huvudstad och då anser jag också att man bör kommentera den.
Permalänk 070802 @ 13:14
Kommentar från: DDR2 - Norrland Sundsvall [Besökare] · http://www.exilen.eu
Kommentar till Katarina [Besökare]: Menar du att man, bara för att man är stor och stark och kan slå ner de som är svagare, äger rätt till att sätta på så många kvinnor (villiga som ovilliga) man kan också?

Detta händer 'i naturen'!

Menar du att jag kan döda en annan människa och äta upp denna bara för att jag är hungrig?

Detta händer 'i naturen'!

Etc, osv, mm...
Permalänk 070802 @ 14:07
Kommentar från: Richard [Besökare]
Skulle vara intressant att se hur en heterosexuell-festival skulle mötas. Troligen att det skulle förolämpa andra.
Permalänk 070802 @ 16:27
Kommentar från: Tobbe [Besökare]
Björn Söder drar paralleller mellan HBT-personer och pedofiler. Detta är inte på något sätt OK. När kommer vi att kunna läsa att en polisanmälan upprättats mot Söder? Förhoppningsvis blir så fallet. Detta kan behöva granskas.

Kommentar från Björn: Jag har inte dragit paralleller mellan homofili och pedofili. Jag har dock ställt frågan om "normaliseringen" skall sluta med hbt-personers sexualitet eller fortsätta...

Yttrandefriheten i Sverige är inskränkt och någon öppen debatt får man inte ha - särskilt inte om man trampar den inflytelserika homolobbyn på tårna. Det gäller att akta sig och väga varje ord på guldvåg. Tragiskt i ett land som kallar sig demokrati (men så är det ju bara en demokrati på pappret!). Jag välkomnar granskningar av det jag skrivit - jag står nämligen för varje ord!
Permalänk 070802 @ 16:38
Kommentar från: Empirius [Besökare]
Bra sagt Olle!

Vi är människor INTE djur som vissa feminister vill påstå!
Permalänk 070802 @ 18:21
Kommentar från: Aja Baja [Besökare]
Jag såg på TV i morse hur överåklagare Sven-Erik Alhem satt och förvarade lagen om hatbrott, som innebär att alla inte är lika inför lagen. Det är naturligtvis sånt här som festivalen egentligen handlar om. En grupp som försöker skaffa sig rättigheter och förmåner på andras bekostnad.
Permalänk 070802 @ 18:52
Kommentar från: Carl Herbert [Besökare]
Håller med björn Söder mycket starkt i denna förvirrade tankevärld. Som Vanligt står SD på familjens sida och på barnens. Detta förfall av levene är mycket tragiskt och kommer på sikt att leda till stora svårigheter i samhället. Jag vill förbjuda homogrupper att adoptera barn och att de ska få gifta sig kyrkligt även en liten fundering om vi kristena vill ha dessa homos på sin kyrkogård kanske dags att homo har en egen begravningsplats eller ?
Att gå mot böglobbyn är inte lätt.

Från en riktig man.
Carl Herbert
Permalänk 070802 @ 18:57
Kommentar från: hof [Besökare]
Politiskt korrekta kallar folk som inte gillar
Pride-spektaklet för Homofober, vad blir nästa steg ?
Kommer folk som inte gillar eventuella framtida
"Godhets-festivaler" för Pedofiler att kallas för
Pedofober ? Kommer folk som inte vill bo granne med
Nekrofiler som vill ha färska lik levererade hem till
sig på statens bekostnad att av PK-iterna att
kallas för Nekrofober, vi som inte vill ha Halalslakt
i Sverige kommer väl snart att kallas för
Halalo-fober och så vidare........................
"Godhets-människan" Tobbe här ovanför som hotar
med Polisanmälan vill jag vänligen be dra åt h-e,
dra tillbaka till dom mörka PK-it-råtthål du kom ifrån,
du om dina likasinnade är om några Demokratins och yttrandefrihetens dödgrävare.
Permalänk 070802 @ 20:23
Kommentar från: katarina [Besökare]
Kommentar till: DDR2 - Norrland Sundsvall:
Svaret på dina frågor är naturligtvis nej. De ord jag använde var ämnade som svar på följande stycke i Björn Söders inlägg: "Däremot kanske man kan säga att homosexualitet är naturligt eftersom det förekommer i naturen, men med det resonemanget skulle även pedofili vara naturligt, vilket jag knappast håller med om."
Permalänk 070802 @ 20:24
Kommentar från: Michaela [Besökare]
Detta var något av det mest tragiska jag har läst.

Jag vet inte vad din syn på homosexualitet egentligen är men av vad som går att läsa här så tycks du verkligen vara inskränkt.

På vilket sätt är festivalen pervers? Jag har varit där själv och det enda jag såg var väldigt många lyckliga människor som vågar vara stolta över vilka de är och över att befinna sig på en plats där ingen dömer dem för det. Om det perversa du syftar på är de halvnakna människorna i paraden så skriv gärna det istället för att döma ut hela festivalen som pervers. Majoriteten där är vanligt folk som är där för att umgås och ha kul såvitt jag kunnat se. Jag vet dock inte hur många gånger du själv varit inne på själva festivalområdet men min gissning skulle vara aldrig.

Varför var det tragiskt att Glenn Hysén invigningstalade? Då temat för året är sport ser jag det som en stor och viktig sak att kända profiler inom idrotten engagerar sig i HBT-rörelsen för att på så sätt hjälpa människor att lättare komma ut i t.ex. fotbollslaget. Herr Hysén växte i mina ögon efter det talet. Vari ligger felet och det dåliga i att försöka göra något för att hjälpa de unga homosexuella som inte vågar komma ut?

Bortsett ifrån Pride, vad är din syn på homosexualitet egentligen?

Kommentar från Björn: Jag tycker att du visar inskränkthet som inte kan acceptera att jag kritiserar den inflytelserika homosexlobbyn och Pridespektaklet. Det har visat sig mer än en gång att man tydligen går över gränsen om man ifrågasätter detta. På samma sätt som det är "förbjudet" att kritisera mångkulturalismen är det "förbjudet" att kritisera homosexlobbyn och deras arrangemang.

I övrigt så lägger jag mig inte i vad vuxna personer gör i sovrummen så länge ingen oskyldig drabbas.


Permalänk 070802 @ 22:45
Kommentar från: Lars Flemström [Besökare]
RFSL torför ett närmast rasbiologisk resonemang om att homosexualitet är "medfött" och även förekommer bland djur. Bevisen är klena. Ett exempel på förvrängningar och feltolkningar: Förbrunsten hos kor är ett naturligt inslag i brunstcykeln och intresset inriktas snart mot det motsatta könet. Med detta exempel ville man visa att det finns en "homosexuell gen" hos vissa individer - både bland djur och människor.

Inom genetiken talar man om genotyp och fenotyp, som orsak till "medfödda" respektive förvärvade egenskaper. Fetalt aloholsyndrom visr dock att även "medfödda" egenskaper kan vara förvärvade: Barnet föds som alkoholist p g a moderns missbruk under graviditeten.

Icke desto mindre används detta som "bevis" för att alkoholism är en genetisk sjukdom. Samma med homosexualiteten. Bevis saknas för genetisk disposition för homosexualitet. Inga barn föds homosexuella. Men händelser kan tidigt inträffa i ett barns liv, som "disponerar" för en homosexuell läggning senare i livet, vanligast är att sexuellt utnyttjande som barn. Men det finns ett tiotal andra orsaker, som ofta samverkar, t ex brist på manliga förebilder under uppväxten. Det politiskt korrekta experiminerandet med barns könsroller redan på dagis, som förekommer idag, kommer sannolikt att bidra till ökad disposition för homosexuell läggning.

Misslyckade försök att bli kvitt sin läggning, anförs av många homosexuella för en genetisk disposition. Men faktum är ju att djupt rotade vanor, som är svåra att bli av med, även finns bland heterosexuella. Givetvis blir homosexualiteten en del av den personliga identiteten. För många homosexuella är "heterovärlden" någonting farligt och skrämmande. I USA, där forskning är tillåten, finns fungerande behandlingsmetoder, som dock inte alltid hjälper. Exempel finns på f d homosexuella som inlett heterosexuella parförhållanden. Men i samtliga fall som jag läst om, är båda parterna f d homosexuella. Trots att läggningen har förändrats står de kvar med ena foten i homovärlden (socialt).

Att göra homosexualiteten till norm ("queer") är inte detsamma som att visa respekt och omtanke om de homosexuella. De är ju själva resultat av en "heteronormativ" förbindelse mellan man och kvinna, och mår väl bäst av att få vara med på ett hörn i heterosamhället. Att med genetiska argument framställa de homosexuella som en särskild rad eller ett tredje kön, förstärker bara utanförskapet.

Att dessutom försöka inkludera alla ensamlevande personer i hbt-kollektivet leder bara till en massa missförstånd, t ex misslyckade frierer, som förstärker den homosexuelles känsla av att vara utstött och hatad. RFSL:s orealistiska krav är resultat av den falska verklighetsbild som många homosexualla bär på. Vi måste våga ta diskussionen! Homosexuella som delar partiets värdering ska naturligtvis vara välkomna som medlemmar!
Permalänk 070802 @ 23:11

Denna post är stängd för kommentarer.

Söders blogg

Björn Söder är Sverigedemokraternas partisekreterare. I Skåne sitter han invald i regionfullmäktige, där han är partiets gruppledare, samt ledamot i regionstyrelsen. Han sitter även invald i Helsingborgs kommunfullmäktige. Dessutom är han ledamot i Svenska Kyrkans kyrkomöte och i Lunds stiftsfullmäktige.
» E-post
» Hemsida

Bloggtoppen.se

BlogRankers.com

Arkiv

Månader:

» 2007 (7)
» 2007 (8)
» 2007 (19)
» r 2007 (12)
» e 2007 (7)
» b 2007 (3)
» m 2007 (3)
» e 2007 (9)
» v 2007 (7)
» o 2007 (8)
» 2006 (6)
» 2006 (3)

» Samtliga...

» Senaste (cachad)
» Senaste (ej cachad)

Syndikera blogg

RSS 0.92:
Inlägg, Kommentarer
RSS 1.0:
Inlägg, Kommentarer
RSS 2.0:
Inlägg, Kommentarer
Atom:
Inlägg, Kommentarer

Administrera

Logga in...