Permalink 070805, 02:46
Kulmen nådd på perversiteterna

Kulmen på årets perversiteter under Stockholm Pride nåddes på lördagen då Prideparaden ägde rum.

Sydsvenska Dagbladet rapporterar: "En t-shirt med trycket "Min kuk är min dildo", bögar med bara överkroppar och läderbyxor och så artisten Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson i sedvanlig glamourpose på ett biltak. När årets Pridetåg gick genom centrala Stockholm hade fantasin inga gränser."

Vad är detta om inte perversa vidrigheter?

Som jag tidigare skrivit så gick representanter från Svenska kyrkan med i tåget. I sällskap med ett 30-tal kolleger vandrade ärkebiskopens högra hand, kaplan Ann-Cathrin Jarl, tillsammans med folk med brösttryck "Min kuk är min dildo". Är detta Svenska kyrkans nya paroll? Ann-Cathrin Jarl borde tillsammans med de övriga representanterna från Svenska kyrkan omedelbart lämna sina ämbeten.

Andra som rapporteras ha deltagit i Pridetåget är bland andra Anders Borg, Jan Björklund, Andreas Carlgren, Lars Ohly och givetvis Mona Sahlin.

Heder åt kd-politikerna som bojkottat arrangemanget!

Snart är årets homosexevenemang slut och livet kan återgå till det normala, med den skillnaden att homolobbyn åter flyttat fram sina positioner och ställt nya krav, som obönhörligen kommer att tillmötesgås av det politiskt korrekta etablissemanget.

PS! Folk har hört av sig till mig och undrat vad som är perverst med Stockholm Pride. Jag rekommenderar alla att besöka olika nyhetssajter, som t ex svd.se, dn.se etc för att ta del av de "bildextra" som finns från evenemanget. Det råder knappast brist på bilder som visar exakt vad jag menar. Förhoppningsvis är botten snart nådd och en motreaktion föds och kan återskapa ett sunt samhälle igen.

Kommentarer:

Kommentar från: Johan Persson, assimilationspolitisk debattör [Besökare]
Vi får hoppas att inte alltför många utländska nyhetsredaktioner väljer att visa bilderna för sina läsare.
---------------------------------------------------
Du kan emmellertid idag glädja dig åt att SD börjar göra avtryck på allvar i svensk politik.

Självklart krävs ju enormt mycket mer, men man får vara glad för erkännandet av SDs politik som samhället via SÄPO tvingats till.

"Säpo stoppar fler terrormisstänkta

Säkerhetspolisen, Säpo, stoppar allt
fler utlänningar från att bosätta sig
i Sverige.

Under förra året stoppades 65 perso-
ner, i de flesta fall på grund av
misstänkta kopplingar till terrorism,
skriver Svenska Dagbladet.

...

40 av de 65 var asylsökande, främst
män från Mellanöstern."
Permalänk 070805 @ 05:20
Kommentar från: Patric Johansson [Besökare]
Jag läste nånstans att endast kring 3% av landets förmodade homosexuella är medlemmar i RFSL. Om det stämmer så pekar det på att denna lobbyorganisation stöds av endast en bråkdel av de homosexuella. Det betyder också att alla de homosexuella som kämpar för att få bort bilden av dem som översexuella, fräcka och obscena individer arbetar i en hopplöst stark motvind.
De motarbetas nämligen brutalt av den organisation som säger sig arbeta för deras sak!
Permalänk 070805 @ 11:41
Kommentar från: Trader [Besökare]
Bra av Björn att fortsätta belysningen av homosexlobbyns inflytande i svensk politik. Visst är det var och ens sak vad som försigår i sängkammaren, sen kan man tycka vad man vill om det. Problemet är att homosexlobbyns inflytande påverkar så många utomstående, t ex adoptivbarn, företagare som tvingas följa ett politiskt styrt regelverk, samt idrottsklubbar som senaste tillskott.
Permalänk 070805 @ 12:31
Kommentar från: Empirius [Besökare]
Babsan är ju bra, han (hon) är alltid välklädd, det är helt okay!

Glamour är väl inte fel, eller festival, utan problemet är väl de som drar bastuklubben ut på gatan! Oavsett sexuell orientering är det osmakligt!

Permalänk 070805 @ 16:53
Kommentar från: Tapani [Besökare]
Läsvärt i DN 27/5 1997:

Spräckt myt om svenska män

Den stora svenska sexundersökningen har kommit som ett slag, bokstavligen under bältet, för den finländske mannen. Den omsorgsfullt vårdade myten om att ”alla svenskar är bögar” sprack med en gång. …. I den svenska undersökningen visade det sig ju att bara 0,6 procent hade en homosexuell identitet.
På söndagen tvingades Helsingin Sanomat tillstå att ”Svensson är ju en karlakarl” med underrubriken ”Svenskarna är inte alls bögar, visar en färsk svensk undersökning”.
Permalänk 070805 @ 18:01
Kommentar från: Lars Flemström [Besökare]
Botten är säkert inte nådd för vare sig Svenska kyrkan eller Stockholm Pride. Den som vill veta vad en riktig, kristen kyrka egentligen tycker om homomsexualiteten bör vända sig till en kristen bokhandel och fråga efter boken "Homoerotik" av CC Caroagounis, professor i teologi vid Lunds universitet.

Han är internationellt erkänd expert på Nya testamentets exgetik (dvs tolkning) och även språket och kulturen i det antika Grekland. Det har drivits kampanjer att han skulle avsättas som professor, och förbud råder att använda hans bok i utbildningen av blivande präster!

Jag har deltagit i debatter på de numera nedlagda nätdebatterna Dagen Forum Debatt och Svenska Kyrkans Vetstibul. Mest har det varit ren personförföljelse från homoaktivisternas sida, men även från fega kristna som inte velat stöta sig. Men jag har ju också både tvingats läsa litteratur i ämnet och fått en hel del intressanta upplysningar om de homosexuellas faktiska situation, från de själva.

Homolobbyn påstår att var 10:e människa är homosexuell, men seriösa undersökningar i flera länder tyder på att antalet ligger mellan 1,00 - 1,25 %. Antalet homosexuella i Sverige torde därmed uppgå till mellan 70 000 och 100 000 personer. RFSL hade för några är sedan 6 000 medlemmar (varav andelen heterosexuella stödjare är okänt), och har med sina mångmiljonanslag drivit kampanjer för målet 10 000 medlemmar.

Endast en bråkdel av de homosexuella är alltså medlemmar i RFSL, och det är inte ens säkert att majoriteten sympatiserr med RFSL. Det är ett väldigt tryck från RFSL på medlemmarna att de ska förneka fakta (att homosexualitet är onormalt) stödja alla möjliga perversiteter, gå ut offentligt med sin läggning, o s v. RFSL utsätter faktiskt sina egna medlemmar för ökade smittorisker.

Det finns en kristen organisation; Medvandrarna, för personer med homoxeulla känslor, som valt att leva i celibat. Svenska kyrkans ledning talar inte ens med Medvandrarna.

Permalänk 070805 @ 19:15
Kommentar från: Samuel [Besökare]
Sverige skämmer ut sig i mycket.
70% av de som jobbar inom svenska kyrkan bör säga upp sig, eller alternativt flytta sin verksamhet till Ryssland så får vi se hur bra det går.

Sverige behöver en reform. En förändring.

Bort med böglobbyn.


/Samuel

Permalänk 070805 @ 23:21
Kommentar från: tessan [Besökare]
Detta e riktat till Björn Söder. jag måste säga att du verkar ju ha homofobi det är det som e problemet. jag e själv 100% hetro och tycker det inte är något fel att visa sin läggning. e man mindre värd för det..?..har man inte lika mycket rättigheter som andra har ...?...tycker det e bra att svenska kyrkan går med....det behövs lite förändringar och att man visar att bara för att man tycker om en person med samma kön e det inte något fel med det.
varför ska Ann-Cathrin Jarl och de andra lämna sina ämbeten för...?....de gör väl sitt jobb som de ska..eller...?...och varför gå in och förstöra för...vad skulle du få ut av det om jag får fråga....jag fattar inte hur människor tänker ibland....*suck*
Permalänk 070805 @ 23:29
Kommentar från: lasse [Besökare]
Jätte bra av Björn att verkligen gå ut med ,skriva om skiten de håller på med!!Begriper inte att dessa bögar o flator ska ha sådan otrolig uppmärksamhet för?
Det de håller på med är inte normalt!!!
Människan kom till för att föröka sig på naturlig väg man-kvinna!sen att det dessutom är ok!? i massor av folks ögon att skaffa barn när man är lagd åt det hållet begriper jag inte? vad blir det härnäst??
Permalänk 070805 @ 23:33
Kommentar från: Sven Häger [Besökare]
Tja, inte har pridefestivalen något att göra med begreppet skönhet, snarare: skräp in-skräp ut!
Det liberala slaskandet äger tydligen inte gränser, varför bli så upprörd över att alla inte är lika vulgära och skamlösa, handlar det om att få uppmärksamhet kan prideanhängarna vara nöjda. Det blir i alla fall lite barn gjorda...........
Vasa? Gud skapade människan till sin avbild, till man och kvinna skapade han dem. Jojomän!
Permalänk 070805 @ 23:49
Kommentar från: Babsan720 [Besökare]
Att du kan skriva såhär 2007 i Sverige. Hade det varit en parad bestående av hetrosexuella personer som hade bettet sig på det viset så hade du inte ens uppmärksammat det. Du hade inte brytt dig. Du försöker bara hitta andra sätt att utrycka ditt hat mot HBT människor än vad du brukar. Varför orka bry sig om vad dom gör på paraden? Du behöver inte titta om du inte vill.
Permalänk 070806 @ 02:06
Kommentar från: Cecilia [Besökare] · http://inyx.blogg.se
Ok, jag håller med om att själva Pridefestivalen är ganska smaklöst. Men den håller inte på för evigt, jag tycker du borde ta semester från Stockholm där majoriteten av homosexualiteten befinner sig. Så kanske du kan uppleva och sedan angagera dig i större projekt, som resten av alla ungdomar och deras vittrande moral. Som alla utanför Stockholms gränser främst lider av.
Permalänk 070806 @ 09:44

Denna post är stängd för kommentarer.

Söders blogg

Björn Söder är Sverigedemokraternas partisekreterare. I Skåne sitter han invald i regionfullmäktige, där han är partiets gruppledare, samt ledamot i regionstyrelsen. Han sitter även invald i Helsingborgs kommunfullmäktige. Dessutom är han ledamot i Svenska Kyrkans kyrkomöte och i Lunds stiftsfullmäktige.
» E-post
» Hemsida

Bloggtoppen.se

BlogRankers.com

Arkiv

Månader:

» 2007 (7)
» 2007 (8)
» 2007 (19)
» r 2007 (12)
» e 2007 (7)
» b 2007 (3)
» m 2007 (3)
» e 2007 (9)
» v 2007 (7)
» o 2007 (8)
» 2006 (6)
» 2006 (3)

» Samtliga...

» Senaste (cachad)
» Senaste (ej cachad)

Syndikera blogg

RSS 0.92:
Inlägg, Kommentarer
RSS 1.0:
Inlägg, Kommentarer
RSS 2.0:
Inlägg, Kommentarer
Atom:
Inlägg, Kommentarer

Administrera

Logga in...