Permalink 070803, 10:31
Präster från Svenska Kyrkan deltar i homosexevenemang

Det pågående homosexevenemanget Stockholm Pride håller på lördag en parad genom Stockholm. Tidigare år har denna parad utmärkt sig för att vara en orgie i perversitet där halv- och helnakna människor manifesterat för sexuella avvikelser.

I paradtåget har man tidigare kunnat se homosexuella poliser och militärer i uniformer (trots att vi i Sverige har uniformsförbud i demonstrationståg). Nytt för i år är att även präster från Svenska Kyrkan skall delta i perversiteterna. På Svenska Kyrkans webbsida kan man läsa att ett sektion på ett 30-tal personer från Svenska Kyrkan kommer att gå under parollen "Störst av allt är kärleken". I delegationen kommer bland andra domprostarna från Stockholm och Uppsala att gå.

Ann-Katrin Bosbach, präst och lärare för blivande präster i Uppsala, säger: "Vi vill visa att man i Svenska kyrkan kan få en kyrklig välsignelse över ingånget partnerskap. Vill också markera att Svenska kyrkan är en öppen folkkyrka där alla får plats."

Att vara en öppen kyrka för alla är en sak. Att som svensk kristen kyrka delta i sexuella perversiteter är väl ändå en annan.

Tydligen har det nu inom Svenska Kyrkan också bildats ett nätverk för anställda hbt-personer och på söndag hålls en predikning i Storkyrkan i Stockholm under namnet "Kärlekens mässa". Jag uppmanar alla kristna som befinner sig i Stockholm på söndag att ta sig till Storkyrkan demonstrera mot Svenska Kyrkans förfall.

I min förra postning frågade jag mig om botten nu var nådd. Men det var naturligtvis att ha för optimistisk tro.

För övrigt anser jag att domprostarna i Stockholm och Uppsala, Åke Bonnier och Tuulikki Koivunen Bylund, bör lämna sina ämbeten inom Svenska Kyrkan snarast! Kanske finns det istället några tjänster på homolobbyn RFSL:s kontor för dem? De passar nog bättre där...

Kommentarer:

Kommentar från: Gabbi [Besökare]
Det är skrämmande när man tänker efter.
Vart är mänskligheten på väg?
Må det komma en väckelse snarast möjligt.
Permalänk 070803 @ 15:50
Kommentar från: JAMES [Besökare] · http://www.motor-life.com/
Ja nu ser man hur mycket (s)(v)t har hjärntvättat och spräckt - sönder hela - landet i en pervers orgie. Det som för ca 20 år sedan i SVT VAR TOTALT HELT OTÄNKBART ........ En konspirations teori jag hört är att sverige blev utvald av dom som drar i trådarna bakom dom grå massorna , För att studera hur man kan demoralisera och upphöja det som ingen i Polen eller våra vänner i östeuropa vill taga i med tång i nådens år 2007. ( Sverige Demokraternas Framtida Målsättning ) Måsta vara att röja - upp och - Bestämt lägga ner 95% av svt och - stoppa att skattemedel går till ett propaganda - vapen som används mot det sverige som vi vill Återse och Återinföra och kommer ihåg. PS, Gamla svenska slitstarka hälsningar.
Permalänk 070803 @ 16:28
Kommentar från: Lars Flemström [Besökare]
Det är otroligt att präster, som upphöjer synden till en kulthandling i kyrkan, fortsätter att ta emot lön från kyrkan. Det är ju ren avgudadyrkan. När man jämställer den erotiska attraktionen mellan homosexuella (eller för den delen mellan sexköpare och prostituerad) med biblisk kärlek (den sorts kärlek som bibeln handlar om) och missbrukar bibelordet "Gud är kärlek", då har man upphöjt erotiken till en avgud, som är föremål för dyrkan.

Det i svenska språket alltmer sexualiserade ordet "kärlek" har två betydelse, som på grekiska heter eros och agape (även kallad platonisk kärlek).

PRIDE-festvalen är, som Björn helt riktigt skriver, en orgie i persversiteter, d v s eros. Men inte ens sund och naturlig eros, sådan som finns mellan man och kvinna som ingått äktenskap. Den kärlek som präster ska förkunna är emellertid agape. Och agape-kärlek finns även mellan personer av samma kön. Men att det inte handlar om homosexualitet, framgår dock av den viktiga skillnaden mellan "älska sin son" och "älska med sin son".

Dessa avfallna präster går alltså emot den kristna tro, som har predikats av kyrkor i hela världen under två årtusenden. Detta enorma syndafall har naturligtvis uppmärksammats av kristna i Tredje världen, särskilt Afrika. Denna fattiga världsdel är nu så oroad för avkristningen i Europa, så att man skickar missionärer till Europa för att "återkristna" oss européer!

Och vad tänker muslimerna, när de ser "kristna" präster upphöja synden till kulthandling i kyrkan?
Permalänk 070803 @ 20:27
Kommentar från: Patrick Engström [Besökare]
Vad har Sd för ky-politik som kan hindra kyrkoöverheten att styra och ställa så som vi med bävan kan se ske?
Vi har under tid sett ky bli statskyrka, prästkyrka och nu kallar sej folkkyrka för hela folket som alltsedan Antiokia har haft svårt med att hänga med i vad saken egentligen gäller.
Maktfördelningen över religiösa funktionen ligger gömd under s.k. andliga begrepp och välmenande gestik.
En "församlingskyrka" där församlingen finns med i sin kyrkas beslut skulle förhindrat utvikningen av Josefsson i Uppsala domkyrka - och allt annat tokigt
som att agera paraplyorganisation för HBT-klubbarna
osv osv.
"Församlingskyrka" var namnet. Ursprungssituationen före Antiokia. OCH - denna målsättning kommer församlingen att känna igen!
mvh barA pe.


Permalänk 070804 @ 01:44
Kommentar från: Johan Persson, assimilationspolitisk debattör [Besökare]
JAMES,det gäller att alltid vara realist. Jag håller med dig om din ambition, men den är troligtvis ogenomförbar såvida inte SD får 50%.

JAMES, tyvärr 25% 2010 är nog en utopi. Kan bara SD kravla sig in i riksdagen så kan partiet öppna ögonen på folket genom förslag som läggs i riksdagen. Man märker att politiker som t.ex. Jonas Sjöstedt är livrädda bara när de tänker tanken att SD skulle kunna komma in i riksdagen.

Folkets stöd kommer öka för SD bara man kommer in i finrummet eftersom partiets åsikter är folkliga och bryter av mot PK eländet.

En tänkande objektiv människa som kan resonera inser att SDs politik inte är ett dyft extrem. Det gäller bara att våga lyfta blicken lite. Men de flesta orkar inte idag.

Permalänk 070804 @ 01:58

Denna post är stängd för kommentarer.

Söders blogg

Björn Söder är Sverigedemokraternas partisekreterare. I Skåne sitter han invald i regionfullmäktige, där han är partiets gruppledare, samt ledamot i regionstyrelsen. Han sitter även invald i Helsingborgs kommunfullmäktige. Dessutom är han ledamot i Svenska Kyrkans kyrkomöte och i Lunds stiftsfullmäktige.
» E-post
» Hemsida

Bloggtoppen.se

BlogRankers.com

Arkiv

Månader:

» 2007 (7)
» 2007 (8)
» 2007 (19)
» r 2007 (12)
» e 2007 (7)
» b 2007 (3)
» m 2007 (3)
» e 2007 (9)
» v 2007 (7)
» o 2007 (8)
» 2006 (6)
» 2006 (3)

» Samtliga...

» Senaste (cachad)
» Senaste (ej cachad)

Syndikera blogg

RSS 0.92:
Inlägg, Kommentarer
RSS 1.0:
Inlägg, Kommentarer
RSS 2.0:
Inlägg, Kommentarer
Atom:
Inlägg, Kommentarer

Administrera

Logga in...