Permalink 070805, 23:30
Att kritisera det okritiserbara

Jag har i en rad olika inlägg pekat på homolobbyns enorma inflytelse i svensk politik och media. Homolobbyn som styrs av RFSL har under många år arbetat intensivt med att få större och större inflytande i det svenska samhället. Att kritisera homolobbyn och deras arbete är tabu och genast haglar ord som "homofob", "inskränkthet", "intolerant" m fl.

Anledningen till att jag i flera inlägg tagit upp ämnet är det idag avslutade homosexevenemanget Stockholm Pride, som i medierna har givits enormt utrymme den gångna veckan. Under evenemanget har också ministrar och riskdagspolitiker gullat runt bland bögar och flator för att visa sin stora öppenhet mot sexuella avarter - allt i enlighet med vad RFSL kräver.

RFSL använder varje år Pride för att lyfta fram nya krav på vad politikerna och samhället skall göra för att vara homolobbyn till lags. I år var som bekant temat "idrott".

Jag har i yttrandefrihetens och moralens namn tagit mig friheten att kritisera Stockholm Pride och den översexualisering som detta evenemang ger uttryck för. Jag har lyft fram exempel på de perversiteter som hyllas och som bland andra Svenska Kyrkans präster visar sympati med då de deltar i evenemanget.

Men i Sverige är det som sagt tabu att föra fram kritik mot homolobbyn och Stockholm Pride. Enligt tidningen Aftonbladet är de synpunkter jag fört fram inte kritik utan "hat-attack". Aftonbladet skriver nämligen på söndagen om "Hat-attacken mot Sveriges homosexuella" och man skulle givetvis kunna tro att det skett en våldsam attack mot alla homosexuella i Sverige. Men artikeln handlar om min kritik om det okritiserbara.

Jag är starkt övertygad om att RFSL inte är representativt för alla Sveriges homosexuella. RFSL representerar en liten klick av gruppen men drar sig inte för att göra sig till språkrör för samtliga. Många homosexuella har hört av sig till mig med anledning av mina blogginlägg och instämmer faktiskt i det mesta jag skrivit. De önskar inte - i motsatts till RFSL - att framstå som några översexualiserade perversa individer med t-shirtstryck "Min kuk är min dildo" och skinnbyxor som visar baken. De önskar leva sina liv och vad som sker i deras sovrum är deras ensak.

Det är något sjukt med samhället när vissa saker inte får eller tål kritiseras...

Kommentarer:

Kommentar från: mmmmmm mångkultur [Besökare] · http://blogg.aftonbladet.se/15737
Nu ser man på sd att de desperat suktar efter fler väljare. skriv negativt om homosexuella och höj kristendomen över allt så att ni får över de kristna, hjärntvättade av en tusen år gammal bok om en trollkarl som dog på korset för att hans frånvarande far inte kunde ta hand om honom nog, och andra extremister av sverige och världens avarter. men men, plockar man lite där och plockar man lite här så får man till slut ihop en skara lurade människor med låg hjärnkapacitet som bara har en ofantligt smal synvinkel. ja, det är desperata tider nu för sd när kristendomen måste räddas så att vi kan föra fler krig i kristendomens tecken så som de kristna extremisterna altid haf sin perversa avartliga läggning för att föra.
Permalänk 070805 @ 23:55
Kommentar från: Mana Afshar [Besökare]
Ditt problem är att du har fastnat på 1400-talet! Ta tag i samhällets riktiga och viktiga problem istället för att lägga dig i människornas privatliv! Att du inte skäms! En vuxen man som är med och styr samhället! SKÄMS PÅ DIG BJÖRN SÖDER! Gillar du inte läget så kan du alltid flytta! Du hör inte hemma i ett moderniserat och fritt land som Sverige! Flytta till Afghanistan eller nåt annat u-land istället så blir alla glada!!!

Kommentar från Björn: Jag lägger mig inte i människors privatliv. Har du inte läst vad jag skrivit? Det är just på den nivån jag anser det skall vara. Men när det blir allas angelägenhet då anser jag det vara fel. Min kritik bottnar framförallt i den normaliseringsprocess som pågår i samhället och där homolobbyn blir allt mer inflytelserik och sätter dagordningen. Detta måste man kunna kritisera.

Läs vad jag skriver innan du spyr ur dig en massa strunt!
Permalänk 070805 @ 23:58
Kommentar från: ulf [Besökare]
Cencurerar du dina inlägg?

Kommentar från Björn: På vilket sätt? Vilka av mina inlägg skulle jag ha censurerat?
Permalänk 070805 @ 23:59
Kommentar från: Crille [Besökare] · http://forum.sdungdom.se/
Björn, det är inga många som vågar skriva det du har skrivit. Bravo!
Permalänk 070806 @ 00:10
Kommentar från: Johannes [Besökare]
Men det är hatattack. Hets mot folkgrupp har du just gjort dig skyldig till, grattis. Det är konstigt att du kritiserar homosexuella eftersom det är inget man väljer. Hemskt att du kan göra nåt sånt du kunde lika väl vara bög själv ju, tänk dig in i andras situation, hur lätt tror du homosexuella har det.
Tycker varken du ska skriva eller säga nåt om du inte har nåt vettigt att komma med.
Ska inte homo ha samma rättigheter som vi andra, har inte dem ha rätt att ställa samma krav som vi andra. Nej behåll dina hitler fasoner för dig själv, bättre att dela med dig áv dina åsikter till dina hitler kamrater. Läs på lite om homosexualitet innan du uttalar dig eller bäst av allt uttala dig inte alls.
Hårt men så befogat.

Kommentar från Björn: På vilket sätt skulle mina inlägg vara hets mot folkgrupp? Anmäl då mig om du anser det! Det är ju bara ännu ett i raden av epitet och vanliga dängor som homolobbyn skriker så fort de kritiseras: "Hets mot folkgrupp!"

Jag attackerar inte homosexuella. Jag har i mina inlägg poängterat att den sexuella läggningen är ens ensak så länge inga oskyldiga drabbas. Men Pride kan knappast räknas som ensak, eller hur?

Permalänk 070806 @ 00:16
Kommentar från: Hanna [Besökare]
Det är sådana som du som gör så att "vi" måste ta till sådana evenemang som stockholms pridefestival. Homosexualitet måste bli accepterat. Och det är sådana som du som gör det så jäkla svårt.
"Det är något sjukt med samhället när vissa saker inte får eller tål kritiseras... "
Det enda som är sjukt är när samhället har fastnat i 1600-talets Sverige. det som är sjukt är när man ger kritik till någons/någras privatliv. För som du själv sa, det är deras privatliv och det har ingen något att göra med. Men det är upp till dem.
Hetrosexuella visar glatt upp sitt privatliv genom att skryta om den sista flamman dom satte på. Eller något liknande. Varför kan man inte gå runt o säga att man gillar kuk även om man är kille.
Sådana som du ska inte bo i Sverige

Kommentar från Björn: Ditt inlägg talar så väl för varför jag kritiserar just Pride.
Permalänk 070806 @ 00:17
Kommentar från: sarah [Besökare]
Björn Söder påpekar "Det är något sjukt med samhället när vissa saker inte får eller tål kritiseras... "
Tycker mig uppfatta en viss dubbelmoral när jag ser hur du hanterar andras kritisering och ifrågasättande av dina åsikter.....

/Sarah
Permalänk 070806 @ 00:24
Kommentar från: Lext [Besökare]
Underbart att Björn Söder verkligen tar bladet från munnen och skriver precis det som så oerhört många rättskaffens svenskar anser idag! Det är minst sagt hög tid att blåsa till verklig strid emot vedervärdigheterna!

Ser dock ingen anledning att härvidlag fjäska ens ett uns för di kristne; judendom, kristendom o islam = samma jävla livsförnekande själspest! Låt kristendomen gå under när vi svenskar - efter 1000 år av formodabel hjärntvätt - äntligen tar tillbaka vårt land!!!
Permalänk 070806 @ 00:27
Kommentar från: M Andersson [Besökare]
Inte för att jag håller med SD i särskilt många frågor, men jag måste hålla med om det Söder skrivit. Tyvärr är det inte bara böglobbyn som är problemet, utan så mycket mer. Jag kom till Sverige för drygt 30 år sen från östeuropa och har sett förfallet bli allt värre år för år. Det Sverige jag kom till var ett säkert land, utan problem, utan kriminalitet, en massa pedofiler och definitivt utan en HBT-lobby som propagerade för att var och varannan unge ska hångla med sina kompisar - helst om de är av samma kön. När jag var liten var det säkert för mig att vara ute. Mina föräldrar behövde inte vaka över mig hela tiden. Inte heller behövde de låsa ytterdörren eller bildörren när vi skulle handla på ICA.
Idag går det inte ens att säga att man inte tycker om homosexualitet. Det räcker inte att man accepterar homosexualitet, transvestiter m.m. Man MÅSTE tycka om det. Annars får man acceptera att bli kallad både det ena och det andra. Jag bryr mig inte, eftersom jag står för mina åsikter. Vad som däremot oroar mig, särskilt som jag numera är småbarnsförälder, är det förfall som jag numera tycker gått för långt. Till skillnad från när jag var en liten parvel, måste jag idag närmast vakta min lilla flicka när hon är ute, eftersom det drar omkring så mycket slödder och patrask. Jag vågar knappt åka på semester, p.g.a. rädsla för inbrott m.m. (de har bl.a. stulit min parabol 4 gånger). Kriminaliteten bara ökar och ingen gör något för att straffa gärningsmännen. Jag hade tänkt att skriva in min dotter i en idrottsklubb, men ska man våga det nu när de dessutom ska försöka göra om henne till homosexuell, bisexuell eller någon annan avart? Inte f*n vill jag att min dotter, när hon blir tonåring, ska bli flata och gå runt på stan och hångla med andra tjejer. Det är inte något som ska läras ut och uppmuntras, utan något hon SJÄLV ska välja, men när hon själv väljer det borde det accepteras. Däremot är det fel att uppmuntra minderåriga att bli homosexuella eller på annat sätt sexuellt avvikande i den politiska korrekthetens namn. Det är rent vansinne.
Jag anser inte att jag har rätt, inte heller fel. Jag anser inte att Söder har rätt eller fel, MEN både jag och Söder ska få lov att tycka det vi vill utan att det ska kallas frontalangrepp mot homosexuella eller liknande - återigen i den goda politiska korrekthetens namn. Då är vi inte mycket bättre än de flesta diktaturer.
Nu klappar sig både en och annan för bröstet, småler och säger att så är inte fallet. I så fall ska jag avslutningsvis göra följande jämförelse. I Kina kallas det vi kallar politiskt korrekt för "policy" och vad som är "policy" avgör partiet. Lagstiftningen må säga ett, men policy är det som gäller och följer man inte den blir man av med sitt arbete, blir utesluten ur gemenskap och organisationer (och det gäller även släkten) och i värsta fall slutar man med en kula i huvudet och familjen får betala.
I Sverige är det egentligen inte stor skillnad. Lagstiftningen säger ett, men vad som är politiskt korrekt avgörs av partierna, lobbyn m.fl. Den som inte är politiskt korrekt, tillhör fel parti eller liknande är rökt. Denne blir utfryst, utesluten ur fack, organisationer och arbetslös samtidigt som lögner skrivs i tidningarna. Lite nyfiket undrar jag nu, när ska vi införa kulan om man inte är politiskt korrekt? Skillnaden är ju som sagt inte så stor vad beträffar sanktionerna vid en jämförelse mellan Sverige och Kina.
/M
Permalänk 070806 @ 00:28
Kommentar från: Anonym [Besökare]
Håller med fullständgit! Homosexuallitet är något onormalt. Ibland önskar man att skulle finnas lagar på att förbjuda skiten. Vart hamnar vi egentligen?
Permalänk 070806 @ 00:30
Kommentar från: Anita [Besökare]
Jag tycker inte du ska använda uttrycket "sexuella avarter"..... det säger mer om dig än om dem!
Permalänk 070806 @ 00:33
Kommentar från: Holken [Besökare]
Heja Söder ,helt rätt att kritisera böglobbyn och de falska politikerna och prästerna som sluter upp bara för att kunna vinna billiga röster tills nästa val.
Permalänk 070806 @ 00:47
Kommentar från: Johan Eriksson [Besökare]
En stående ovation till M Andersson och Björn Söder.

Tyvärr är det så här i dagens Sverige. Det får bara finnas en åsikt om homosexulitet och likadant när det gäller invandringspolitiken.

Men aftonbladet som alltid försöker spela Allan Ballan kan ju gärna starta en omröstning på sin sida och ta reda på vad folk tycker och homosexualitet, pride och den svenska invandringspolitiken. Två frågor jag skulle vilja ha med är dessa: "Tycker du att homosexuella par ska få adoptera barn?" och "Tycker du att invandringen till Sverige är för stor?" . Man kan ju drömma om att de skulle våga ta upp en sån omröstning. Men vi alla vet ju svaret ändå eller hur? ...
Permalänk 070806 @ 00:50
Kommentar från: Johan Persson, assimilationspolitisk debattör [Besökare]
Det som vissa som det verkar helt oupplysta och outbildade människor inte kan fatta, är att SD och vi som stöder dem politiskt och ekonomiskt, har EN ANNAN UPPFATTNING i många frågor än det som för närvarande är PK. SD har gjort Sverige till ett friare och öppnare land politiskt, och partiet påverkar redan rikspolitiken (utrikesminister avsatt o.s.v.). Sverige kan inte kallas en demokrati om inte en företeelse som Pride skulle kunna kritiseras ur olika synvinklar. Björn har visat att öppen kritik mot det Pride står för är "omöjlig". En intressant demokratisk testballong faktiskt.

Permalänk 070806 @ 00:52
Kommentar från: Tom [Besökare]
Hej
Lev ditt liv som du vill, i enlighet med lagar och forordningar. Lat andra manniskor hantera sin sexualitet fritt. Dvs. dina synpunkter och moraliska vaderingar ska ju inte padyvlas andra. Om du valjer att leva i en heterosexuell relation, utmarkt, om du valjer att leva i en homosexuell relation, utmarkt. Och, vad ar egentligen "normalt", det beror ju pa din speciella situation. For mig som gay man ar det helt normalt att soka en annan man som partner, att valja en kvinna ter sig for mig som ngaot "onormalt" men det betyder ju inte att det ar fel, eller hur.
Permalänk 070806 @ 00:53
Kommentar från: Empirius [Besökare]
Aftonbladet är som vanligt inte sen att skriva stora rubriker och förfära sig. Som vanligt försöker man locka sina läsare med en överdriven rubrik.

Vi får se om svenska folket går på affärsknepet och köper tidningen, (och därmed genom ökandet av upplagan ökar reklamintäkterna En större upplaga, och täckning, ger större möjlighet till att ta ut högre annonspriser, följden blir ökad reklamprofit).

SD är i själva verket en bra affär, en kassako, för mediabolagen.
Permalänk 070806 @ 00:54
Kommentar från: Peter [Besökare]
Så länge som de homosexuella håller sig till sina egna klubbar och inte låter XXXXXX avarterna breda ut sig bland det normala i samhället så får man låta dem vara.
Men så länge som de skall trampa in i kristnas heliga trosrum och vanhelga denna med homoäktenskap eller tvinga in barn i en familj med homosexuellt leverne så måste man bromsa upp deras framfart. Deras fräckhet har för länge sedan passerat rimliga gränser.

Björn Söder har helt rätt.

Permalänk 070806 @ 00:55
Kommentar från: fa [Besökare]
roligt att studera de som håller med dig. verkar vara "normala" åsikter dom har du. Om man inte gillar homosexuella sp behöver man inte det. Om man tycker det är onormalt så är det okej. Men att de finns diskriminering och ett hat mot dessa männsikor är INTE okej. Det är en viktig fråga att uppmärksamma därför är det passande med en manifestation, eller? du kanske inte tycker att homosexuella blir diskriminerade? om så vore fallet så fattar jag inte hur du definierar diskriminering. om du trots allt har en åsikt om att det inte blir diskriminerade så låt dom som alla andra få manifestera. Att du som seriös politiker bloggar om du gillar bögar eller inte är fullkomligt meningslöst. I så fall kan du ju driva frågor om att köttbullar är godare än Spagetti med köttfärssås. kan vi inte få se ett inlägg om vad du tycker är perverst, vad duinte gillar och vad du gillar att göra i sängen. och jag vet ditt svar: du har inte läst vad jag skriver... bla bla, du skrev att det folk gör i sovrummet är deras privatsak, det är helt rätt, men varför blandar du in omoral och pervert i samma meningar??? god natt
Permalänk 070806 @ 01:01
Kommentar från: Irb [Besökare]
Håller med dig, Björn.

Är man homofob för man inte anser homosexualitet vara normalt? Jag finner det mer som en kemisk obalans i hjärnan.

Det är äckligt att försöka få barn att acceptera homosex som något "naturligt". Jag kommer aldrig att anse homo som normalt och kommer på det allra starkaste sätt också lära mina barn det. Nu säger jag inte att homos är mindre värda eller att de bör låsas in MEN att försöka normalisera homosexet med festivaler är vedervärdigt, det är INTE normalt.

Kör på Björn!

Permalänk 070806 @ 01:16
Kommentar från: Jacob I [Besökare]
Hej, Björn!
Har med glädje tagit del av dina senaste inlägg, och att Expo och Aftonbladet gör stor sak av det ska vi nog vara tacksamma för. Om inte annat så för att det visar att SD vågar säga ifrån, och inte som övriga partier hyckla i frågan.
Jag har själv homosexuella vänner som känner sig störda över detta Pride-jippo, då de menar att det gör mer skada än nytta, då det ger mer näring åt fördomar mot homosexuella. jag är benägen att hålla med. Sexlivet, vare sig man är hetero- eller homo, är ju en privatsak, inte sant?
Men minsta kritik mot homolobbyn och man är "homofob", ifrågasätter man islams utbredning är man "islamofob" och ífrågasätter man invandringspolitiken är man "rasist".
När jag var yngre och kände berättigad fruktan för den stora grannen i öst, hette det att man hade "kommunistskräck".
Jo, jo, PK-Sverige är sig likt.
SD har mycket att uträtta efter valet 2010.

Med önskan om en fortsatt trevlig sommar!

Jacob I
Permalänk 070806 @ 01:21
Kommentar från: Richard [Besökare]
Alla ni som gnäller och klagar för att AB har skrivit en artikel: Ni måste kunna se skillnaden mellan homosexualitet och en gigantisk parad i huvudstaden där mjukporr visas upp för allmänheten. Evenemanget är överdrivet och knappast något som alla homosexuella i Sverige tycker speglar dem själva.
Permalänk 070806 @ 01:27
Kommentar från: Elias Lundbergh [Besökare]
Hej Björn Söder.
Jag läste såg en rubrik om den s.k "hatattacken" på PK-bladet, och jag blev helt paff och tänkte "Nej, nej, nej nu förlorar SD sina röster." Men sedan så läste jag artikeln och såg att det var en ren smutskastning av PK-bladet (Aftonbladet).
Sedan läste jag din blogg, och jag förstår nu precis vad du menar. Men för att vara ett politiskt parti i dagens samhälle så måste man acceptera de onormala också. Jag är en SDare men jag tycker att SD också måste anpassa sig mer för att ha en chans till att komma in till riksdagen.
Din blogg säger inte så mycket om just homosexuallitet i sin helhet utan mer om själva pride som jag ser som ett PK-jippo som inte har någon som helst mening.

Tack för att du läser min kommentar och ursäkta mig för min dåliga Svenska
// Elias 15
Permalänk 070806 @ 01:28
Kommentar från: Anonym [Besökare]
Helt ärligt, vad är det med er alla människor. Människor som kritiserar alla homosexuella är bara osäkra på sig själva. Förmodligen vet dom själv inte vart dom står. Man kan inte hjälpa vem man blir kär i eller får känslor för. Och att det finns en pride parad varje år är ju pga att människor inte vill acceptera människor som dom är oavsett läggning, religion eller hudfärg. Sånna som människor som tex du Björn borde inte få leva!

Kommentar från Björn: Skall jag ta det som ett dödshot riktat mot mig? Ja, det fattas väl bara det när man kritiserar det okritiserbara?
Permalänk 070806 @ 01:31
Kommentar från: Cassandra [Besökare]
Jag förstår inte alls hur du tänker! Det här med homosexualitet är inte något man väljer, utan det är ju en ren instinkt. Det du skriver om låter ju exakt som rasism, fast på ett annat sätt. Vi alla är människor, är vi inte? Varför ska vi ens kritisera varandra. Det är nästan som om homosexuella och heterosexuella är ifrån helt olika världar. Vi själv har bildat homosexualiteten, så varför förstöra den? Och då undrar jag, varför tycker du det är fel? Tycker du det är äckligt när två killar/två tjejer kysser varandra, eller håller varandra i handen och gullar? Det är ju EXAKT samma sak som en kille och tjej skulle göra det. Jo, från första början var det ju kille-tjej, men som sagt, vi själv har bildat homosexualiteten, så låt det vara så, och sluta kritisera det. Vi är ifrån en och samma värld!
Permalänk 070806 @ 01:31
Kommentar från: HIFaren [Besökare]
Vad Söder skriver är väl egentligen att var och en får ha vilken läggning den vill...så länge ingen annan skadas eller kränks!?

Det tror jag är en uppfattning som nästan alla delar....

Men frågan är om inte det är kränkande att man som vanlig medborgare måste exponeras av mediernas bilder på diverse hångel och annat trams. Vad hade hänt om vi hetero hade haft en liknande tillställning? Antagligen hade vi blivit anklagade för förargelseväckande beteende?!

Precis som Söder antyder så går det politiskt korrekta före allt annat i Sverige.....
Permalänk 070806 @ 01:32
Kommentar från: Andreas [Besökare]
I Sverige trodde jag att man har yttrande frihet, ett land där man ska ha rätt att tycka och tänka hur man vill. Men det är ju inte så, säger man nånting negativt om nån är det hets mot folkgrupp. tex. säger jag till en invandrare att jag inte gillar honom blir jag stemplad som rasist. ogillar jag homosexuella är jag trångsynt. Ett "pucko". Jag undrar verkligen vart vi är på väg här i Sverige. det pratas som om det är en stor förföljelse av homosexuella i sverige, men dagens sverige behandlar faktist dem som om dem skulle vara hjältar. säger man nåt annat blir man hatad, får sitt namn draget i skiten. Sen sånna som Mana här, det är ju ett prakt exempel. Björn skriver nåt negativt om Homosexuella och Mana e på honom som en geting, och Mana har inte direkt bra att komma med heller, utan bara slänger ur sig en massa skit.

Admin: Censurerat pga den svenska lagstiftningen och den starkt begränsade yttrandefriheten i landet.

Här i Sverige ska man tydligen sitta still och vara tyst och tycka om allt. Har man andra planer tycker folk att man ska sticka från landet. Vakna Sverige, det är ingen bra fluga att vara homo. hur ska det annars bli nån nästa generation. Om vi va skapta för att kunna älska med nån av samma kön skulle vi också kunna få barn på det sättet också. Men nu är det inte så. Alltså homosexualitet är inte normalt.

Admin: Censurerat pga den svenska lagstiftningen och den starkt begränsade yttrandefriheten i landet.

//Andreas
Permalänk 070806 @ 01:34
Kommentar från: Robban [Besökare]
Helt okej med bögar och flator för min del men jag håller med dig om att Pride är översexualiserad. Måste man dra i gång ett sånt jäkla spektakel, gå och visa könsorganen samt bröst i en parad bara för att man vill manifestera? Så klart inte.

Till anonym som skriver att HS är onormalt och att dte skulle finnas lagar att förbjuda det.....
En fråga till dig: vad är problemet? Jag är hetero men jag bryr mig inte ett dugg om att vissa är bögar eller flator, det är väl deras business. Vi har väl våra egna liv att intressera oss för i stället för att lägga tid på att tycka att saker är onormala eller inte när det gäller vad andra vuxna människor väljer att göra med varandra. Fan, lite höjd på inläggen här tack!
/Jurist
Permalänk 070806 @ 01:34
Kommentar från: Marcus [Besökare]
Tack björn. de dax att vi visa vårt avstånd från såna perversa avarter som infekterar vårt samhälle.
Att låta dom springa runt i stan och äckla andra människor är sjukt, vad dom gör i sin sängkammare skiter jag i, men när dom ska sprina och flamsa sig bland vanligt då har de gått för långt.
Att visa en liberal syn mot såna avarter är en början på en normalisering utav pedofileri.
Jag är övertygad om att våldtäkterna skulle minska om samhället skulle ha en mer restrektiv inställning mot sexuella avarter.
Jag tycker vi kan satsa på en festival som är till för alla.
Jag tror inte att våra föräldrar för 50 år sedan skulle kunna tänka sig att om 50 år så ska dom få en egen festival, få abdoptera barn, gifta sig i kyrkan, tom en präst blev åtalad för att han hade fördömt homosexuallitet.
Jag undrar vart de här kommer att sluta.
Permalänk 070806 @ 01:35
Kommentar från: Jens [Besökare]
Det enda argument de pro-homosexuella kör med här är att det är "modernt", att vi andra har fastnat i 1600-tal eller 1400 talssverige.
Det är många som har lett samhällen till kollaps när dom skulle leda det till modernitet.
Permalänk 070806 @ 01:35
Kommentar från: Tystnaden [Besökare]
Min röst kommer nästa år att hamna hos SD...
Permalänk 070806 @ 01:47
Kommentar från: gillar inte heller homoöverflödet. [Besökare]
jag håller med fullständigt! Finns faktist folk som fortfarande o alltid kommer tycka att det är onormalt med homosexuallitet, skjut oss då, men än så länge har man rätt till sin egen åsikt. BRA SÖDER!
Permalänk 070806 @ 01:48
Kommentar från: Tobbe [Besökare]
Fan va skönt med någon som vågar skriva vad dom tycker och tänker. Att det sen stämmer överens med min egen syn på ämnet gör inte saken sämre.

Keep up the work!
Permalänk 070806 @ 02:05
Kommentar från: Filip Hansen [Besökare]
Jag håller i mångt och mycket med dig, Björn Söder. Men som vanligt misslyckas du totalt med den kritik, både språkligt och politiskt. Du riktar din kritik åt fel håll, och du ramlar ofta på dina egna påståenden. Otroligt mycket av det du skriver är ju rent skitsnack. Vad menar du egentligen med att du "i moralens namn tagit dig friheten att kritisera.."? Att du anser dig ha rätt att bedöma och kritisera kan jag förstå - däremot hur du anser dig ha auktoritet nog att döma människor, dessutom i moralens namn (sd är ju knappast, med sin nästan imponerande lista över medlemmar som begått våldsbrott, kända för att vara moralens väktare, trots att de gärna försöker framstå som så) kan jag inte på något sätt förstå. Jag får skrivkramp utav ren ledsamhet, som oundviklig följd utav vad jag precis läst. Det enda som dyker upp i mitt huvud är följande fråga; "vad fan håller 'björn söder' på med"
Permalänk 070806 @ 02:06
Kommentar från: Erwhe de la mere´ [Besökare]
Jag läste något om att fiska röster' då är nog inte den här bloggen rätt metod.Det gör däremot en hel del andra politiker och präster,sorgligt att se dessa annars så strikt uppklädda falla in i nån sorts dekadans, enbart för att passa på pridefestivalen.
Jag håller med Söder när det gäller den här bloggen,tycker kanske att den var lite för snäll.
För min del anser jag att var mans och var kvinnas sexuella läggning är personlig, precis som min egen,vilken jag inte känner behov av att skrika ut över gator och torg. Kärleken mellan två människor tillhör dem och behöver inte svettas,sliskas och jag vet inte vad, i den vulgäraste, äckligaste festival världen känner till. Synen på homosexulla som lever ett normalt familje liv kan åka på skam.
Jag är gammal sosse, men.................
Permalänk 070806 @ 02:54
Kommentar från: Glad Flicka 26, England [Besökare]
Jag he hemsket intresserad av vad i Hannas inlägg talar för varför du kritiserar just Pride?
Böglobbyn vicket ord. Jag hade ingen aning om att endast RFSL krävde öppenhet gentemot homosexualitet. Här har jag sprungit omkring och trott att det var jag, mina systrar och bröder mor och farföräldrar som har fostrat mig att inte vara rädd för "spök snubben i skrubben" utan att i stället ta mig tid at bemöta människor som lever liv som jag inte förstår mig på. Det e inte lätt seru, för först behöver man ju växa upp i ett när+samhälle där inte skräck för det som e annorlunda styr och skapar ens framtid. På tal om att minnas en tid då man inte behövde stänga balkongen eller låsa därren och springa ute utan rädsla för att bli utsatt för brott.
M. Andersson, för mig när JAG var liten var det säkert att vara ute! och det är ändå bara en 12 år sedan. Säkert är det inte nu för att tiderna har förändrats och media tycker om att gotta sig i "sensationella storys" och printa så mycket elände som mäjligt. Hade vi hafft denna media fär 30 år sedan skulle vi ha en annan syn på hur det "va bättre förr". Samhällen går up och ner i kurvor. Vi skapar misär för att sedan förbättra frodas ett tag ny teknik och industri, för att det hela sedan ska vända. I alla tider har äldre generationer sagt "ja se dagens ungdom" när vi nu e gamla nog att säga detsamma e det tecken på att vi har passerat den magiska gränsen och tar inte del i den kännslomässiga misär dagens ungdom lever i idag. Så som alltid händer.
Det kommer fortsätta gå utför i en massa år till innan det vänder, naturligt förlopp.

"förfallet bli allt värre år för år. Det Sverige jag kom till var ett säkert land, utan problem, utan kriminalitet, en massa pedofiler och definitivt utan en HBT-lobby som propagerade för att var och varannan unge ska hångla med sina kompisar - helst om de är av samma kön. "

Va kul at du uppmärksammade Pedofiler nu. Jo du ser att Pedofiler har det altid funnits gott om. Problemet eller det bästa med idag är att media är intresserade av att uppmärksamma och polisen mörklägger inte längre. Vi hysshar inte längre! Tekniken i dag e en välsignelse som ont. Den ser till att vi tar fasst säkert 10 gånger mer Pedofiler än förut var möjligt, för idag kan dom spåras och man hittar till och med kidnappade barn numer.
Tråkit att du inte tog med det också i ditt lilla fri spel. Det negativa med tekniken är ju att material blir tillgängligt mer. Men man tar det Goda med det Onda. I alla fall vad har Pedofili med homosexuella att göra? inte kan väl någon informerad person i dessa tider tro som för 200 år sedan, att pedofili bgeås endast av homosexuella devianter? nää trodde inte det, för det hade varit pinsammt.
Och på tal om denna lobby, Flickor som Pojkar har alltid vart nyfikna på det ena och de andra när det fruktansvärt svårförstådda hormonerna rusar. INGEN kan "göras till flata" eller bög för den delen.

"Lagstiftningen må säga ett, men policy är det som gäller och följer man inte den blir man av med sitt arbete, blir utesluten ur gemenskap och organisationer (och det gäller även släkten) och i värsta fall slutar man med en kula i huvudet och familjen får betala. "
Ja det här gäller ju vart än du nosen vänder. Finurligt hur det verkar mer återkommande när det gäller hatiska grupper.

Jag håller mycket hopp i dagens ungdom, kanske kan vi göra något gott nu när det e våran tid. Vi är mycket mindre hatiska gemtemot varandra, som jag har upplevt det. Låt oss skaka av oss all detta damm och ta ställning. Dom som kom före oss har mycket att lära oss, med det kommer alltid en tid då vi tar ställning och inser at studenten har passerat läraren. Präglas inte av hat!! Präglas inte av hjärnlös tradition! Präglas inte för mycket av de som kom förut! vi ska ta över samhället snarare än vi tror.
Permalänk 070806 @ 03:00
Kommentar från: gustaf [Besökare]
Hat Attack? känns som att dom på aftonbladet läser lika bra som dom skriver...
Permalänk 070806 @ 03:00
Kommentar från: andreas [Besökare]
Håller med dig till 100% M Andersson.
Permalänk 070806 @ 03:31
Kommentar från: Jörg Rosskopf [Besökare]
Har inte läst allt du skrivit om ämnet, men håller med överlag. Det är ett felriktat gullegull för överagerande homosexuella som närmast är att klassa som ett religiöst evenemang.

Låt människor knulla vem de vill hemma på kammaren, men låt det också stanna där. Varför har vi annars inte i heterosexuellas intresse också en festival där kreti och pleti sätter på varandra på lastbilsflak inför publik. Nej då, istället ses politiker åka runt i antiporrbilar för att stoppa dekadensen. Dubbla måttstockar, någon?

Homosex, who cares!? Homosexuella glittertransor med obligatoriskt krav att bli omtyckta av alla, diktatur! Frihet är såväl att kunna gilla något som att kunna ta avstånd från något utan att bli uthängd som hatattackist. Leve tysk bögporr! :)
Permalänk 070806 @ 03:39
Kommentar från: Uffe Lund [Besökare]
Är det NÅGON som skall flytta så är det Mana Afshar !!!
I Sverige vill vi inte ha det onaturliga normaliserat ser du
Permalänk 070806 @ 03:45
Kommentar från: Sven Lundberg [Besökare]
Mycket bra o modigt skrivet! Speciellt i en klimat som idag (snacka om global warming - moralisk undergang) dar media korsfaster majoriteten av svenska folket som inte haller med perversitet. Blir trott pa hjarn'poliser' som forsoker tvinga mig med dynga som om att homosexualitet ar natuligt o bra.

Admin: Censurerat pga den svenska lagstiftningen och den starkt begränsade yttrandefriheten i landet.
Permalänk 070806 @ 04:12
Kommentar från: RB [Besökare]
Hi - Om homosexualitet är onormal eller inte, det står att se, men vad som kokar upp mitt blod är att INGEN i Sverige tillåts uttrycka annorlunda - Om en bög vill vara bög.... det tycks vara helt OK, men om JAG vill säga emot, då är det helt plötsligt "hat" "förtryck" och "Du är tillbaka in i 1400 talet mm.

Själv tycker jag att det är vidrigt, men jag attackera ingen personligt och enligt vad jag har läst, det har icke Björn Söder heller. Han uttrycka vad HAN tycker - punkt slut - BRAVO!!!

I övrigt liknade det mest en väldig dålig fancy dress parad där makeup tycks slängas på hur som helst - en RIKTIG KVINNA skulle ALDRIG göra så (sic)

Jag hoppas att många andra profiler säga vad de tycker and majoriteten tänker - de flesta vet att det är fel, eller åtminstånde vidrigt, men alla är oxå fegisar, i fall de tappar sitt fäste i politiken eller musik eller vad det nu är de håller på med. Bara för att det har legalitiserats, betyder ICKE att folket tycker om det!
Permalänk 070806 @ 04:27
Kommentar från: visonica [Besökare]
Pridefestivalen är en säker barometer gällande vart vårt samhälle är på väg ... det behövs röster som kritiserar och belyser ... stå på dig Söder ... själv har jag beslutat mig för att bli medlem i SD ... det tycks vara det enda partiet idag som förespråkar det som vi upplever som moral ... eller sunt förnuft ...
Permalänk 070806 @ 04:55
Kommentar från: Sven Lundberg [Besökare]
Pride sk. festivalen borde inte vara offentlig. Dags att denna homosex forestallningen stoppas fran att forpesta mina barn. All offentlig manifestation av sex ar inte passande for barn.

Admin: Censurerat pga den svenska lagstiftningen och den starkt begränsade yttrandefriheten i landet.
Permalänk 070806 @ 05:00
Kommentar från: Starchild [Besökare]
Äntligen någon som öppnar käften, har känts ensamt att tänka å tycka om Homosexuallitet, många håller med men ingen vågar säga de högt, nä man ska bara stryka medhårs så man inte får några ovänner, hmm vad är de för tankesätt man kan inte älska alla vi funkar inte så, och när man inte tycker om ngt, eller om man är missnöjd med ngt vad gör man då??? jo man klagar så att ngn kan hjälpa en att ändra på de, eller iaf hör sig för om de är fler som tycker samma sak. men där man kommer till Homobiten då FÅR man inte tycka annorlunda...
Vart är vi på väg hur kan vi tillåta att alla ska få vara som man vill, hur kommer de att sluta...visst kan man vara Homo men de får ju finnas gränser. Man kan ju inte få samma rättigheter som Hetro. jag menar med äktenskap.barn.
Tack för att jag inte är ensam om att tycka å tänka...
Permalänk 070806 @ 07:23
Kommentar från: Sven Häger [Besökare]
De homosexuella har tänkt sig att att stjäla de "rättigheter" som normalt avlande individer får arbeta 24 timmar on dygnet i minst 20 år för. Krig, svält och dyrtid har ännu inte stoppat kontiuniteten.
Har någon tänkt på att de verkliga kvinnohatarna samt superfeministerna finns i de homosexuella uppenbarelserna. Det är rent ut sagt infantilt att tro något gott om de homosexuellas uppror och hets mot andra "grupper". Inga av deras agument är hållbara! Allt mörker i universum, kan inte släcka ens ett litet ljus. De homosexuella bråkstakarna tål ingenting!
Permalänk 070806 @ 07:33
Kommentar från: Jack [Besökare]
Bravo,Bravo BJÖRN...hoppas att detta avskyvärda prideevenemang spårar ur och orsakar upplopp och kravaller och blir i lagens ögon i stort omöjligt att garantera dess säkerhet...så vitt jag vet blev det ett rabalkder vid ett planerat pride i ett Baltiskt land.
Ord som kuk och dildo hör inte hemma i ett vårdat språk och jag ven inte ens om dessa ord finns upptagna i akademeins ordlista.
Ett gott råd till alla HBT..stanna hemma och ge er en skön hemmakväll istället.
Permalänk 070806 @ 07:50
Kommentar från: jj.n [Besökare] · http://blogg.passagen.se/jj.n
Där han ser perversiteter ser jag humor och glädje med budskap, som uppenbarligen behövs när det finns människor med Söders åsikter. Att anspela på sex inom humorn är knappast en nyhet och varför uppröras när det gäller homosexuella när Söder aldrig upprörs över andra typer av "sexualisering" i humorsammanhang?

F ö så är homosexualitet en variant som finns i naturen och inom minst 1 500 andra djurslag och det går inte att att jämföra med pedofili eftersom homosexualitet är något som utövas mellan två vuxna människor och av egen fri vilja.
Permalänk 070806 @ 08:25
Kommentar från: Johanna [Besökare]
Vad är det som är normalt då egentligen, kan jag be den som har svaret att kliva fram! Det finns lika många tolkningar av hur världen ska vara som det finns människor. Varför ska vi sitta och vara arg över att andra inte är som oss och därmed starta någon helt oväsentlig debatt om hur världen borde vara och vilka som ska "utrotas". Det är väl ändå en långsiktig plan för vår värld vi söker utan konflikter och utan krig. Att ställa sig på tvären mot människor som är "annorlunda" skapar mycket osämja och onödig diskriminering. Tror ni inte att man blir så mycket lyckligare om man står rakt och tar emot världen vad den har att erbjuda. Men, konflikter driver oss också frammåt, till olika lösningar så de är inte helt onödiga. Det betyder däremot inte att man kan klampa på individer, folkgrupper eller "annorlunda" människor. Varför kan man inte ställa sig lite nyfiket till ämnet och fråga sig själv "vad är det här?" och bli lite påläst. Det kanske faktiskt inte är så farligt som man trodde från början...
Permalänk 070806 @ 08:32
Kommentar från: Patrik [Besökare]
Hej Söder!

Jag måste bara fråga varför ni i SD inte kan stå för människors lika rättigehter.
Pride är en festival som har sina rötter i NewYork efter den attack som skedde mot en gay-klubb, du känner säkert till bakgrunden.
Om det inte vore för den inskränkthet som råder i blandannat Er organisation skulle inte Pride behöva vara. Om alla, jag menar alla, kunde stå enade för att oavsett sexualitet, religiös uppfattning eller etnicitet är vi alla människor som tillsammans skapat och skapar den värld vi lever i och vi ska dräför ha samma rättigeheter och skyldigheter. Varför inte ge alla den respekt som vi ger vår "svensson granne" med villa volvo två barn och fru??
Snälla! Sluta upp med förtrycket och din frustration mot Pride och homosexuallitet. Den förstör din och ditt partis trovärdighet!

Kommentar från Björn: Sverigedemokraterna ställer upp på FN:s deklaration om de mänskliga fri- och rättigheterna. Men vad har allas lika rättigheter med Pride att göra? Är det inte snarare så att RFSL försöker ge homosexuella särbehandling och att de skall ha en sorts särställning i samhället som inte får kritiseras? Hade heterosexuella betett sig på samma sätt som man gör under Pride hade man med alla sannolikhet överträtt lagen.
Permalänk 070806 @ 08:41
Kommentar från: Jaan [Besökare]
Är väl ingen direkt nyhet att just skåningar är överrepresenterade när det gäller homofobi.
Permalänk 070806 @ 08:54
Kommentar från: Gustafsson i Säffle [Besökare] · http://gustafssonisaffle.wordpress.com/
Det var en väldig trafik idag på den här bloggen!!!

Bra jobbat Björn! Många bra postningar i ämnet!
Permalänk 070806 @ 09:02
Kommentar från: Cecilia [Besökare] · http://inyx.blogg.se
Vi har väl alla en åsikt och rätten att säga vad vi vill, men snälla nån. Det finns viktigare saker, som att restaurera den allmänna moralen hos dagens ungdomar kanske? Eller växthuseffekten? Istället för att kritisera en Rättighet som vår egen vilja... Vår sexualitet. Något du inget kan göra någonting åt, så var välkommen att känna dig överflödig i samhället så fall!
Permalänk 070806 @ 09:10
Kommentar från: Olle [Besökare]
"Jag har i yttrandefrihetens och moralens namn tagit mig friheten att kritisera Stockholm Pride ..."

skriver Björn Söder samtidigt som han verkar vilja förbjuda Pridemanifestationen trots att denna faktiskt också sker i yttrandefrihetens namn.

Varför är det så svart för missnöjespolitiker att resonera logiskt och konsekvent?

Kommentar från Björn: Har jag nämnt förbjuda? Nej, just det. Läs vad jag skriver. Däremot har jag kritiserat flera av de som deltar i evenemanget, t ex Svenska Kyrkans präster och riksdagspolitiker, samt den inflytelserika homolobbyn RFSL:s allt mer långtgående krav som det politiska etablissemanget kryper för. Detta FÅR MAN INTE kritisera i dagens Sverige - det är uppenbart efter min kritik.
Permalänk 070806 @ 09:40
Kommentar från: Domme [Besökare]
Du får min röst iallafall Björn.
Jag är med dig hela vägen.
Så fort man tycker annorlunda så hoppar de på en.
De som vill får vara bögar men jag vill inte utsättas för sånt, jag flyr staden varje gång denna tillställning äger rum.
Varför ska detta exploteras så?? Jag menar varför finns inga hetroparader??
Men skulle nån hålla på på ett lastbilsflak med en tjej så hade de väl anmält en på 109 punkter och man hade vart inlåst med kastad nyckel.
Permalänk 070806 @ 09:54
Kommentar från: Carl Herbert [Besökare]
Tack Björn.

Admin: Censurerat pga den svenska lagstiftningen och den starkt begränsade yttrandefriheten i landet.

Du har gjort något fint björn, du har försvarat familjen och framtidens barn. Du har även visat var präster står i denna fråga och det oroar mig.

Mitt vapen är mitt ord

Mvh Carl Herbert
Permalänk 070806 @ 10:09
Kommentar från: adl [Besökare]
Homosexualitet är onormalt. Killar kan inte få barn med killar, då är det inte normalt. Man ska inte stoppa upp saker där det kommer "nummer 2". Det är inte byggt för att fungera utan komplikationer.
Permalänk 070806 @ 10:09
Kommentar från: Johannes [Besökare]
Hur får du ihop det?
När du jämför homosexuella med pedofiler så är inte det hets mot folkgrupp? Oj herregud.
Och vad har pride gjort för att skada dig?

Kommentar från Björn: Det jag resonerade kring är om man kan kalla homofili för "normalt" eller "naturligt", vilket homolobbyn vill och kräver. Jag anser inte att homofili är normalt. Om man kan kalla det naturligt på grund av att det förekommer i naturen anser jag inte heller - för då kan man även kalla andra sexuella avvikelser för naturliga, däribland pedofili, eftersom det också förekommer. Det är den enda jämförelse jag gjort.
Permalänk 070806 @ 10:12
Kommentar från: Thoralf A, Kalmar [Besökare] · http://web.telia.com/~u49502520/
GRATTIS BJÖRN

Till alla bra inlägg på din blogg och den uppmärksamhet du och SD fått.
Det kommer ge oss ett antal nya väljare!!

Det är ju många som besöker Prideparaden som publik och jag tror huvudorsaken är att fotografera galenskapen. Alla tycks vara utrustade med kamera eller mobil med kamera när man ser bilderna från paraden.
Det är nog ungefär samma känsla som att åka till Kolmårdens djurpark.
Permalänk 070806 @ 10:21
Kommentar från: D+T [Besökare]
Många av kommentarerna till denna blogg verkar vara från personer som känner sig personligt påhoppade för att Björn Söder kritiserar den provokativa pridefestivalen och lobbyorganisationen RFSL.

För ärligt talat! Vad är meningen med pride egentligen? Är det en "folkfest" som media samfällt påstår eller något annat? Hur kan det komma sig att pride har ett "tema" varje år där långtgående krav ställs på det övriga samhället och leverans sker nästan omgående av de sju i riksdagshuset. Vilken annan "folkfest" har en sådan makt?

Jag struntar i vad HBT personer gör hemma hos sig men pride och RFSL ställer helt oacceptabla krav på det övriga samhället. Sverige skall tydligen formas efter HBT personernas vilja trots att de faktiskt är relativt få. Det är ett hot mot demokratin om små extrema lobbygrupper får en så stor makt som RFSL bevisligen har.

Björn söder har helt rätt i sin fullt legitima kritik av det översexualiserade (dvs perversa) pride och de som uppfattar den som "hat attacker" mot homosexuella har helt enkelt inte läst vad han skriver.
Permalänk 070806 @ 10:30
Kommentar från: Johannes [Besökare]
Stockholm pride kan man se som en demonstration för mänskliga rättigheter, allas lika värden.
Den sexuella läggningen är inget man kan styra över.
Det är nåt man föds med.
Permalänk 070806 @ 10:32
Kommentar från: Johan [Besökare]
Äntligen någon som vågar stå upp mot den stora böglobbyn. Det verkar vara få som gör det nu förtiden och det är kanske inte så konstigt med tanke på att för att man skall passa in i samhället så får man inte kritisera homosexuella. Trots att jag inte sympatiserar med er politik i övrigt så tycker jag det är rakryggat att väcka denna debatt.
Permalänk 070806 @ 10:34
Kommentar från: Erik [Besökare]
Faktum är ju den att jag trodde bara du hade haft en svår barndom eller något liknande och att detta då skulle gjort att du haft det svårt att passa in i samhället. Sen såg jag att du va medlem i kyrkan och då blev ju allting klart. Jag förstår inte hur personer som du kan få sitta i kommunfullmäktige? Vad är det egentligen som du vill förbättra. Alla era förslag leder ju bara till sämre jämställdhet, ekonomi och välbeffinnande...och snälla kom inte med ett citat ur biblen om hur homosexualitet är något onormalt. Finns antagligen inte en enda art på jorden där det inte förkommer, fast jag kan ju i och för sig bara räkna upp 11 arter. Resten återstår väl att bevisa.
Hoppas du kan försonas med... ja, vad det nu är som gör att du tänker som du gör.
Väntar ivrigt på svar
Permalänk 070806 @ 10:45
Kommentar från: Tore [Besökare]
Du har helt rätt Björn. Idag har den svenskfientliga avsvenskningstidningen Aftonbladet (i folkmun allt oftare benämnd "Aftonlögnen") en artikel om din krtik mot normupplösningspolitiken.

Folk börjar tröttna på vansinnespolitiken, folk går ur etablissemangspartierna, ungdomsförbunden tappar medlemmar i rasande takt. Likaså avkristningskyrkan, och facken. Folks attityd gentemot SD blir alltmer positiv, och allt fler förstår att etablissemangets godkända avsvenskningspartier har målat upp en nidbild för att kunna förstöra nationen ifred. Men den taktiken håller inte längre.
Permalänk 070806 @ 10:55
Kommentar från: D+T [Besökare]
Pride är ingen demonstration av "allas lika värden" som vissa skriver. Pride är ett sätt att med medias hjälp provocera och ställa krav på samhället. En liten grupp människor tvingar en mycket större grupp (via hot om straff) acceptera företeelser som de inte önskar. Pride visar att (i alla fall vissa) HBT personer kräver att få särbehandlas på de övrigas bekostnad. HMF lagstiftningen visar ju att HBT personer (som lagen är skriven) skall ha STÖRRE värde än övriga.

Är detta "allas lika värden" i en politiskt korrekt tappning? Ni får helt enkelt acceptera att alla människor inte uppskattar pride och RFSL. Vill ni påverka samhället får ni starta ett hbt-parti och finna er i att granskas som övriga partier.
Permalänk 070806 @ 10:55
Kommentar från: Andrée [Besökare]
kan bara hålla med
Permalänk 070806 @ 11:07
Kommentar från: Undrande [Besökare]
Jag kom in på din blogg via Aftonbladet.
Det är en sak jag vill säga innan jag skriver min kommentar.
Jag röstade INTE på SD i senaste valet och jag tycker att SD kan var extrema i vissa åsikter dock tycker jag ni har rätt att framföra era åsikter.

MEN!

För det första är jag precis som du, Björn, urless på detta fokus på bögar/flator/transor, dvs s.k HBT-personer.
Vissa är kravmaskiner som anser att det de står för är det som är normalt. Vi andra "normalstörda" vi ska hålla undan, hålla käften och vi får absolut inte kritisera HBT-gruppens beteenden eller åsikter utan då klassas vi som homofober.

*suck*...Vill man som homo repsekteras och vara vanlig så..samhället är detta det nuet vi lever i...skattkistan har inte råd med allt..och HBT-gruppen får acceptera kritik !

Jag håller med dig, Björn, i att vissa Pride-deltagare spelar på sin sexualitet..ja men gör det då på kvällen! Jag har iaf ingen lust se en naken rumpa på stan OAVSETT om den tillhör en bög/hetero eller utlratränad person..det är INGE rätt gå barrumpad.

HBT-personer vill bli respekterade för sin läggning (vilket jag respekterar) MEN samtidigt så gör somliga tvärtom!?

Det ÄR för mycket fokus i media kring HBT-personer..då talar jag inte om Pride utan rent allmänt..man ska ändå komma ihåg att större delen av befolkningen faktiskt är hetero men vi ska inte ens få yttra oss för då är vi homofober..

/Less är jag
Permalänk 070806 @ 11:25
Kommentar från: Peter [Besökare] · http://blogg.expressen.se/responses/
Hej,

Jag har lite svårt att förstå en del av kommentarerna här. Det ser ut som om många som har lämnat kommentarer inte ens läst B-Logg inläggen. Jag ser INGET i b-loggarna som skulle tillsäga att björn Söder är homofob. han kritiserar ett arrangement och en lobbyverksamhet. detta är inte att vara homofob. Långt därifrån.

Man måste komma ihåg att Sverige inte bara består av fritänkande tjugoåringar. Det finns en hel generation vars barndom och skolgång karaktäriserades av sexualkunskapslärare som blev röda i ansiktet bara de hörde ett könsord. Alla som är 40+ har upplevt detta.

Om man genomför ett arrangement typ Pride så måste man räkna med att dessa människor inte gillar det de ser. Detta gör de INTE till homofober. det enda det visar är att de inte gillar översexualiseringen i samhället.

Men Björn Söder snackar inte ens om detta. han snackar ju om en lobbyverksamhet. detta är precis samma sak som när man vågar i frågasätta människoskapt global uppvärmning. man blir betraktad som en kättare och man ska mer eller mindre brännas på bål.


Alla som har läst mina inlägg här vet att jag inte stöder SD's invandrarpolitik. Dock blir jag (med väldigt få undantag) GOTT bemött här. det är frågan om en debatt där man tar olika ståndpunkter om olika företeelser i samhället. bara för man har olika uppfattningar behöver man inte bli betraktad som kättare.

När jag läste Aftonbladets artikel blev jag bestört. Är det verkligen så illa ställt med Sverige att man inte längre får framföra kritik om vissa saker (invandring, global uppvärmning eller pride-festivalen) utan att bli uthängd och förvrängd i media.

Jag tycker det håller på att bli väldigt illa ställt i Sverige. vad är nästa sak man inte ska få kritisera? Skattesystemet!!!!!!

MVH

Peter Ahlgren
Permalänk 070806 @ 11:32
Kommentar från: Gabbi [Besökare]
Nä, inte packa bajs!
Vad kommer alla dessa äckliga, perversa företeelser ifrån?
Håller mänskligheten på att fötgöra sig själv?
Permalänk 070806 @ 12:21
Kommentar från: Konung [Besökare]
Mkt bra skrivet björn. Många av dessa som skrivit dessa idiotiska kommentater verkar inte ens ha läst ditt inlägg, eller förståt vad du menar me det.
Permalänk 070806 @ 12:41
Kommentar från: Nisse Perkulator [Besökare]
Jag tycker du har helt rätt när du kritiserar Pride-festivalen mm. HBT-lobbyn får alldeles för mycket plats i media och annorstädes, och deras budskap om att homo är normalt är ju så totalt fel.

Homosexualitet är, som alla vet, en avvikelse från det normala. En avvikelse bland alla andra avvikelseer, varken mer eller mindre.

Sen att vissa tycker om att utöva denna avvikelse kan inte ses som en intäkt på att därmed skulle finnas något normalt över det hela, tvärtom. Det skulle bli ett väldigt konstigt samhälle i sådana fall där allt, precis allt, skulle betraktas som normalt bara man skriker tillräckligt högt.
Permalänk 070806 @ 12:52
Kommentar från: Johanna [Besökare]
Men för i allsindar, barn? Det är inte det som är poängen i detta ämne. Poängen är den varför ska man begränsa kärleken när det finns så mycket att ge, till alla människor. Att en människa har en annan sexuell läggning än vanligt är inget man faktiskt rår för. Skall man därför dömmas till ett liv utan kärlek, sex, barn (adoptera) för att man är annorlunda? Enligt vore det mer etniskt orätt att göra så. Sexualdriften är människans starkaste drift (tillsammans med aggressionsdriften), om vi då hämmar en människas naturliga drifter vart har vi då landat? I destruktiva mönster där alla måste passa in. Det finns inga mönster, det är bara vi människor som har hittat på dem för vad vi anser normalt.

Sen Björn Söder, många här inne har upprepat argumentet men du verkar fortfarande inte ha förstått. Man skulle inte behöva ha pride-festivalen om homosexualitet vore lika accepterat som heterosexualitet. Jag kan endast anta att det inte är enbart pride du hakar upp dig på utan homosexuella finns över huvudtaget och att det helst borde vara olagligt oavsett vad du sagt tidigare.

Homosexualitet är inget samhället drabbas av, homosexualitet är samhället tillsammans med massor av andra saker som man måste lära sig acceptera.

Kommentar från Björn: Jag är verkligen inte ute efter att homosexualitet skulle kriminaliseras. Jag lägger mig inte heller i vad vuxna människor gör i sina sovrum eller vilken läggning de har, så länge oskyldiga inte drabbas.

Det jag vänder mig emot är homolobbyns starka inflytande över svensk politik samt Pridespektaklet som inte går ut på annat än att offentligt bedriva perversiteter och framställa alla hbt-personer som översexualiserade, perversa sexobjekt.

Jag tror inte att Pride åstadkommer något gott för majoriteten av de homosexuella. Det handlar om en liten klick som vill tillfredsställa sina egna behov och gör sig till språkrör för övriga.
Permalänk 070806 @ 12:57
Kommentar från: Joakim [Besökare]
Björn, du säger att du inte har något emot homosexuella så länge de håller det för sig själv. Med andra ord: Din kritik mot Pride handlar egentligen bara om att du har svårt för att se män som kysser varandra eller på annat sätt öppet visar sin kärlek. Detta är definitionen av homofobi. Har du så stora problem får du väl gå i terapi eller nåt. Man botar inte spindelfobi genom att försöka låsas att det inte finns några spindlar.
Homosexuella måste ha samma rätt som heterosexuella att öppet visa sina känslor. Det är det Pride handlar om. Varken homo- heller hetrosexuella går normalt omkring och visar sina fetischer öppet på stan annars.
Permalänk 070806 @ 13:22
Kommentar från: Marcus [Besökare]
Hej, Björn!

Jag känner en stor tacksamhet för att någon har modet att våga kritisera spektaklet som skedde på Stockholmsgator. Det är så man mår illa när man ser hur diverse extremister gör allt de kan för att synas vid regnbågsfanan. Äckligt och omoraliskt är vad det är men förhoppningsvis tar någon gång folket sitt förnuft till fånga och väljer bort de politiker som vill enas under regnbågens fana. Lycka till i nästa val och vad det beträffar svenska kyrkan har de nu en medlem mindre.

Marcus
Permalänk 070806 @ 13:31
Kommentar från: Kurt [Besökare]
Mycket bra skrivet och jag håller med dig. RFSL(och RFSU)med sin porrpropaganda menar att allt som är emot deras sexualisering av sverige är homofobiskt och ett hatbrott. Det är givetvis struntprat, det samma gäller givetvis den så kallade islamofobin. Man ska kunna ha åsikter om saker som man inte tycker om.
Permalänk 070806 @ 13:48
Kommentar från: Gul&Blå. [Besökare]

Nämen se där,
vad skådar mina ärliga blå ögon om inte ett inlägg från Peter som jag, vad gäller den här aktuella sakfrågan, (nästan) helt kan instämma i!

Miraklens tid är sannerligen inte förbi...

Inläggen från bla Jacob I och Toralf A i Kalmar var också mitt- i-prick, men det är kanske också viktigt att samtidigt poängtera att SD som parti betonar alla människors rätt att leva ut sin sexualitet, så länge som denna sexualitet inte bryter mot de svenska lagarna. Det verkar ju, föga förvånande, som bla PK-etablissemangets mer eller mindre underlydande propagandamegafoner inom media, tex på Aftonbladet inte förstått detta.

Och om dom trots allt förstått det, så är det knappast något som dom planerar att frivilligt delge dem som av någon helt oförståelig anledning är beredda att betala för det minst sagt tvivelaktiga nöjet att läsa deras antinationella PK-blaska.

Vad gäller kritiken mot att präster villigt poserar och jönsar med i pride-tåget, så kan man verkligen fråga sig vad som har hänt med dessa "kristna" människors lojalitet mot tex Bibelns glasklara fördömande av den praktiserade homosexualiteten?

Med tanke dels på detta och dels på att den f.d. ärkebiskopen Hammar ansåg att man som PK-frälst kristen i dagens Sverige inte ens behöver tro på så för Kristendomen helt centrala teman som jungfrufödelsen och Jesu Återuppståndelse, så dröjer det kanske inte så länge innan Bibeln helt sonika överges som styrande dokument för de politiskt korrekta "kristna" i Sverige för att istället ersättas av tex RFSL:s betydligt mer "moderna" och "kärleksfulla" dokument?

Så snacka om att det i tragisk hög grad PK-styrda Sverige alltmer håller på att "berikas" och "utvecklas" till ett Dårarnas förlovade paradis!
Permalänk 070806 @ 15:08
Kommentar från: DRAGOS [Besökare]
Hej Björn.

Några funderingar kring de publicerade artiklarna som går att relatera till homosexualitet. Funderingarna går utanför ämnet och du väljer naturligtvis själv om du vill publicera och/eller besvara dem.

När jag läste artikeln om Pride..osv så förstod jag att du skulle få f*n för den. Är det här en strategi enligt principen "all publicitet är bra publicitet", eller är det en så viktig fråga för SD att man måste "provocera" bara man står för sin åsikt? Blir det fler eller färre röster efter det här? Om det blir fler så var det skickligt gjort. Ni gör ett bra jobb, men media och era politiska motståndare är alltid snabba på att medvetet missförstå.

Invandringsfrågan, ekonomin och den ökande brottsligheten är viktigare frågor. En homosexuell och karismatisk motsvarighet till Pim Fortyun i Sverige, med 30% väljarstöd, kan vara mycket värd. I politiken är det mycket känsla och lite förnuft.

Kommentar från Björn: I min blogg ger jag min syn på olika dagsaktuella händelser. Under den gångna veckan pågick Stockholm Pride och jag tog tillfället i akt att ge min syn på detta evenemang. Det jag skriver på bloggen behöver givetvis inte alltid delas av partiet sverigedemokraterna. SD-Kuriren har viss publicistisk frihet gentemot partiet. Det som däremot publiceras på partisajten sverigedemokraterna.se är partiets ståndpunkter.

Jag visste också att jag, precis som du skriver, skulle få på f*n för mina inlägg, men jag tycker att det är desto viktigare att peka på hur intoleranta de som kallar sig toleranta egentligen är. Som jag tidigare skrivit är det inte tillåtet att överhuvudtaget kritisera homolobbyn eller Pride. Skall vi accepetera detta i ett land som kallar sig demokrati?
Permalänk 070806 @ 15:18
Kommentar från: Kvalle i Mossatresk [Besökare]
Någon har känt sig kallad att axla Fortyuns mantel. Alexander Bard lyckades inte så väl.
Permalänk 070806 @ 16:55
Kommentar från: Patric Johansson [Besökare]
I en kommentar till en annan bloggartikel nämnde jag just det faktum att det är en bråkdel av de homosexuella som är medlemmar i RFSL.
Jag glömde då att nämna att också jag känner homosexuella som inte alls gillar den promiskuösa och översexualiserande bild av homosexuella som RFSL förmedlar. Många homosexuella tar illa åt sig av att framställas som perversa och fräcka människor.

Glenn Hysén blev ansedd som en homofob för att han hade gett en snyting åt en man som upprepade gånger hade antastat honom och tagit honom mellan benen.
Om en man tar en kvinna på brösten eller nyper i baken så kallas det för sexuell trakasseri. Om en kvinna som råkar ut för detta gör detsamma som Hysén gjorde så blir hon av feministerna och HBG..-m.m vad det kallas-vänliga närmast betraktad som en hjälte.
Här ser vi åter ett av exemplen på vad denna ojämställda och orättvisa diskriminerings och hets mot folkgrupp-lag har resulterat i.
Permalänk 070806 @ 18:36
Kommentar från: Moster Agda [Besökare]
Hej!

För några år sedan på vårkanten så badade en talgoxhane (brett svart bröstband, hona smalt svart bröstband) i vårt fågelbad. Annan hane dyker ner och börjar uppvakta den första hanen med mat i näbben och typiska parningsrörelser. Såväl jag och maken blir lite förvånade och undrar vad det är som sker. Detta händer ett flertal gånger under några dagar. Till slut tycks hane ett bli f-b och börjar attackera hane två och avger ett ettrigt varningsliknande ljud. Ett par andra talgoxhannar dyker helt plötsligt upp (!) och några minuter senare så är den uppvaktande hanen (den s.k. bögtalgoxen) ihjälhackad.

Sensmoral: Talgoxar har tydligen andra värderingar än homo sapiens! De är således enligt vedertaget PK(politiskt korkat)-mönster några riktiga smårasister!
Permalänk 070806 @ 18:47
Kommentar från: T [Besökare]
hej björn söder.

känner du till den heteroinriktade erotikmässan? har funnits i åratal nu. glada människor med bar överkropp på ett lastbilsflak kan man konstatera står sig alltså med ditt resonemang slätt mot vad erotikmässan erbjuder heterosexuella.

tankar kring den?

Kommentar från Björn: Vad jag hört så äger sådan mässor rum inomhus i hyrda lokaler. Dessutom tror jag inte att mässorna erhåller skattepengar i form av bidrag eller för den delen används för att rikta krav på politiker och etablissemang. Dessutom har jag inte varit med om att massmedierna bevakar och rapporterar från sådan mässor på samma sätt som de rapporterar från Pride, dvs okritiskt varje dag i nästan en vecka.

Det är en stor skillnad gentemot hur Pride fungerar.

En annan sak som slog mig är varför vänsterpartister och allehanda socialister som brukar ge sig på porrbutiker mm ogenerat deltar på och hyllar Pride. Vari ligger denna logik?
Permalänk 070806 @ 19:13
Kommentar från: ROLAND JARL [Besökare]
Vad befriande det är att få läsa en debatt om något som engagerar många människor.

Är det inte skönt att få skriva vad man tycker?

Det är det som är frihet!

Jag håller mig helt neutral gällande blogginlägget.

En sak bekymrar mig dock och det är denna exponering av sexualitet i tid och otid. Vad är det som driver människor att lägga så mycket energi på att marknadsföra sin sexualitet.

Jag respekterar allas åsikter men besinna er lite.

Ni utsätter ju våra barn för en märklig blandning av budskap genom att offentligt blotta respektives sexualitet.

Har alla blivit tokiga i offentlig sex?

Har ni så mycket fritid? Jag orkar knappt gå till sängen på kvällen :-) ....

Sodom och Gomorra ur bibeln verkar ju vara trevliga platser jämfört med samhället idag.
Permalänk 070806 @ 19:19
Kommentar från: Victor [Besökare]
Är själv bisexuell och håller helt och hållet med dig. RFSL är en hemsk organisation som tror att de talar för alla HBT-personer. Spektaklet Pride är förövrigt det värsta som finns här på jorden, otroligt förnedrande. Jag är även mot homo-adoptioner och äktenskap mellan samkönade. Fortsätt driva de frågor ni känner är viktiga, jag står bakom er, men snälla droppa motståndet mot aborter.
Permalänk 070806 @ 20:34
Kommentar från: Tapani [Besökare]
Det är något att vara tacksam över, att det faktiskt går att föra fram politiskt inkorrekta åsikter, t.ex. om människors sexuella preferenser. I en blogg som denna, inklusive kommentarerna, går det ju.

MSM däremot är alltid politiskt korrekta. Man faller t.ex. alltid på knä inför Pride-paraden. Idag 8/8 följer pappersmasse-DN upp med en insändare från "Ägg och spermiedonatorernas förening" om att det måste bli lättare att få avla barn med spruta. Utan dumma restriktioner som max sex barn per donator, för att förhindra inavel. Jättefint, eller hur? "Min pappa är en spruta", sa' tösen.

Men det är väl helt naturligt, säger du: MSM betyder ju "Men who have sex with men". Klart att män och kvinnor med den ensidiga läggningen vill göra barn med spruta. De klarar ju inte av det annars.

Jovisst. MSM kan fortfarande ha den betydelsen du säger. Men idag betyder MSM också Mainstream media.

Och nu en undran: Är det idag tillåtet att säga att mainstream media är perversa? Eller skulle det vara ett hatbrott?
Permalänk 070806 @ 21:46
Kommentar från: Berndt [Besökare]
Tyvärr är man som medelålders heterogubbe etnisk svensk lägst på skalan i dagens samhälle.

Feministerna är ju en annan grupp som kräver särrättigheter. Det som blir intressant i framtiden blir när pressen och det politiska establissemanget tvingas välja sida att gulla för. Feministerna och homlobbyn går idag nästan hand i hand. Det lustiga är att huvudfåran av feministerna går hand i hand med islamistlobbyn. Homolobbyn tycks också driva den linjen att nuläget är viktigare än framtiden och ifrågasätter aldrig DN:s, Expressens, Boklobbyns, SVT:s (som med sina sponsringar av proislamska filmer gör reklam för ungdomskärlek mellan muslimska pojkar och svenska tjejer) etc utpräglade indirekta stöd för islamisterna. S, Fp, V, Mp, M och delvis C går enbart in för röstmaximering genom att stödja så många motsägelsefulla ideologier samtidigt och ge alla en bit av kakan. Kakbiten tar de förstås från den grupp som verkligen diskrimineras i samhället, dvs medelålders hetero män (sedan är det klart att tex SD anhängare diskrimineras men det enda som skiljer dem från övriga svenskar är att de kan tänka och dra vettiga slutsatser av vad som sker i samhället, dvs något som inte enbart vissa medelålders män går i land med).

Vilka vinner då kampen? Självklart de med störst nativitet, är tyvärr min tro. Det enda goda det för med sig är att man slipper se sådant som pride....och höra diverse feminiseter yttra sig om sådant de inte begriper.
Permalänk 070807 @ 07:05
Kommentar från: Patrik, Sd Ängelholm [Besökare]
Det är faktiskt inte ofta man ser såpass mycket utomstående inlägg på sd-bloggarna som denna gång, särskilt då bland de första som reagerade.

Ont blond verkar ha väckts i vissa läger - MYCKET BRA, för det är en välgärning att väcka ont blod i dessa läger! De ska ifrågasättas och kritiseras precis som de förtjänar.

Björn, du har fler bakom dig än du kan ana, ja även många homosexuella som är trötta på att några självutnämnda proffstyckare ska ta sig friheten att utmåla dem kollektivt som dekadenta, sexistiska pajasar - vilket absolut inte alla homosexuella är. Många av dem vill, liksom de flesta heterosexuella, inget hellre än att hålla privatlivet för sig själva.
Permalänk 070807 @ 12:28
Kommentar från: Mammam [Besökare]
Nej herregud...Jag gissade att mitt tidigare inlägg skulle "censureras"...Tog säkert illa vid...Har Söder åkt på en rockfestival nångång? Om pride e en gång i året o de ska då vara samhällets undergång? Hur många rockfestivaler ordnas i Sverige varje år?Hur många \,,/ djävulstecken e DÅ i luften,heteron som skriker o super o knarkar??Hur många bögar tror du våldtar FLICKOR?? Kämpa fast för en sån viktig sak...Där har du dina perverser. Heterosexuella som våldtar kvinnor o barn. Borde DET kanske kämpas i stället om det är nu religion det är frågan om?? Som jag skrev tidigare, homon stör inte dig, de e bara i ditt huvud o det kans fixas med lite terapi. Homon har alltid funnits o det är inget man kan ta en antibiotikakur till, man FÖDS till det.
Permalänk 070807 @ 13:19
Kommentar från: Patrik, Sd Ängelholm [Besökare]
Mammam,

Du talar om terapi för att ändra på folk. Förr trodde man att homosexualitet kunde botas med terapi (och värre metoder). Du verkar trampa vidare i de hjulspåren.

Det hjälper inte din argumentation att lämna ämnet och börja rabbla upp annat som du tycker är fel. 2 fel gör inte 1 rätt, allra minst när det inte ens har med saken att göra.

Vi lever är ett fritt land, än så länge. Där får Pridefestivaler anordnas och kritik mot dessa, deras arrangörer och medverkande får yttras. Misstycker du så får du väl emigrera, eller gör som du brukar - stäng ögonen.
Permalänk 070807 @ 16:46
Kommentar från: Lars Flemström [Besökare]
Efter en motion från vänsterpartiet arrangerades undervisning i homosexualitet för ledamöterna i Askersunds kommunfullmäktige. Kursledare var "medlemmar i RFSL". Inga motståndare eller neutrala. Jag gick inte dit. På partiets kommunsida har jag förklarat varför: Jag anser att homosexualitet är en politisk icke-fråga. Politiker ska inte bestämma över folks sexliv. Så enkkelt är det.

Vänstern har däremot gjort en helomvändning i frågan. Från förföljelse av homosar i kommunistdiktaturerna, vill man nu nära nog tvinga ungdomar att bli homosexuella ("erkänna sin läggning", som det så vackert heter.) Vänsterpartiet har begärt ett anslag på 400 000 kr för att anställa en särskild homoinstruktör i kommunens grundskolor.

Vänstern har alltså inte nöjt sig med rätt för vuxna homosar att leva ut sin homosexualitet. På välkänt kommunistmanér fortsätter vänstern att lägga sig i folks privatliv. Det som samhället inte förbjuder, ska samhället främja. Mellanläget "inte lägga sig i", existerar inte i vänsterns tankvärld.

Att samhället och politiker inte ska lägga sig i det som tillhör den privata sfären, innebär inte att politiker ska tiga om sådant som sker i den privata sfären, och uppenbarligen har stor påverkan på samhället, eller om man offentligen exponerar sitt sexliv och för ut sin sitt sexuella beteende som föredöme för barn och ungdomar, eller försöker censurera debatten.

Sexuella perversiteter ska inte exponeras offentligt på gator och torg, oavsett om exhibitionisterna är homo- eller heterosexuella! Det är på tiden att någon säger ifrån. Om man nu vill förmedla ett budskap, är det inte risk att budskapet drunknar i perversiteterna?

Och gagnar det verkligen de homosar som vill att deras sexliv ska förbli en privatsak? Som inte vill förföra barn och ungdomar? Som vill framstå som respektabla medborgare? Som vill slippa diskriminering i arbetslivet, tissel och tassel? Som vill arbeta politiskt och bli uppmärksammade för sin politik och inte för sin sexuella läggning?

Sd är inte kd! Kd började som ett religiöst parti. Det har sd aldrig varit. Sd är ett traditionsbevarande parti som slår vakt om den svenska kulturen, och därmed den kristna kulturen som "kulturföreteelse" och den kristna moralen som etisk norm. Ordet "synd" är ett rent religiöst begrepp, som saknar motsvarighet utanför religionens värld. Däremot kan vissa konkreta synder var "omoraliska" eller "kriminella" sett ur en mer allmänmänsklig synvinkel.

Som politiskt parti tar inte sd ställning mot homosexuella personer, eller mot homosexualiteten i sig. Vi tar ställning mot vissa former av homosexuella utlevelse - som de flesta homosar själva tar avstånd ifrån.

Vi är för yttrandefrihet, religonsfrihet, och predikarfrihet, d v s rätten att förkunna sin kyrkas lära. Om man tror på en allsmäktig, allseeende Gud, kan ingen del av det mänskliga livet undgå Gud. Präster och andra predikanter ska predika Guds ord. Även om de därmed stämplar något, som accepteras av den profana opinionen, som synd. Även homosar ska ha sin yttrandefrihet.

Vi politiker är inte gudar! Människors sexliv är alltså i princip en politisk icke-fråga.

Homorörelsen har nu kommit till samma punkt som arbetarrörelsen, när den splittrades i socialdemokrater och kommunister - som ville gå vidare och upprätta "proletariatets diktatur". Slå vakt om de rättigheter som man har tillkämpat sig, eller riskera dessa rättigheter i ett försök att tvinga den politiska motståndaren till total underkastelse?
Permalänk 070808 @ 18:33
Kommentar från: Berndt [Besökare]
Den extrema homorörelsen är bland de största egoister som finns.

De skiter i barnens väl. Det är hur man än vrider och vänder det faktiskt naturligt att ett barn har en pappa och en mamma. Hur gärna än de politiska partierna försöker ändra detta biologiska faktum så går det inte att ändra på detta utan att barnen väl riskeras.

De skiter i andra ideologier och kräver att dessa skall anpassa sig till dem. Exempel på detta är kraven på äktenskap i kyrkor. Det är trots allt en ideologi som är flera tusen år gammal och i vars skrift det redan från början framgick att äktenskapet var för man och kvinna. De får väl skapa en egen religion kring adam och evert och klippa in lite från koranen om att de på den yppersta dagen skall slakta alla äckliga hetros och att de som dör i jihad mot dem föräras med 75 manliga oskulder och 4 flickor som inte blöder.

De kräver acceptens för pride och anser att alla som inte uppskattar vidrigheterna är homofober. Är inte det egoistiskt mot de hetros som inte gillar att se en massa homoporr?

Tydligen är det till och med så att det skall vara fritt fram att ta andra män på snoppen på offentliga toaletter. Personer som ogillar detta är homofober och skall i alla sammanhang bojkottas.

För min del struntar jag helt i homorörelsen såvida de inte aktivt kräver att andra skall anpassa sig till sina ideal. De kräver nu att både barn, religioner, kissnödiga stackare samt personer som äcklas av homoporr skall anpassas till deras åsikter och låta sig förnedras i olika sammanhang. Detta visar tyvärr att de besitter ett oerhört stort förakt för andra individer och detta måste förstås få ifrågasättas.
Permalänk 070809 @ 07:12
Kommentar från: Lars Flemström [Besökare]
Företrädare för Örebro läns idrottsfsörbund skriver i Nerikes Allehanda idag:

"Vår uppfattning är att heterosexuella kvinnor och män (såväl inom idrottsrörelsen som samhället som helhet ska fundera över hur de själva ser på hterosexualitet. På hur deras antagande om att heterosexualitet är självklar och naturlig omsätter sig i tal och handlingar som kränker och diskriminerar alla som inte är heterosexuella. Det är med andra ord inte homo- eller bisexualiteten som utgör problemet, utan heteronormativiteten. Detta synsätt avser vi att arbeta för inom all ledarutbildning."

Ojdå, och jag som trodde att det handlar om att sätta stopp för råa skämt i omklädningsrummen! Nej i stället handlar det om hjärntvätt redan i knatteserien, för att bekämpa heteronormataiviteten! Hetrosexuella samlag ska inte längre uppfattas som självklara och naturliga - inte ens för de spelare som själva är heterosexuella!
Permalänk 070810 @ 15:52

Denna post är stängd för kommentarer.

Söders blogg

Björn Söder är Sverigedemokraternas partisekreterare. I Skåne sitter han invald i regionfullmäktige, där han är partiets gruppledare, samt ledamot i regionstyrelsen. Han sitter även invald i Helsingborgs kommunfullmäktige. Dessutom är han ledamot i Svenska Kyrkans kyrkomöte och i Lunds stiftsfullmäktige.
» E-post
» Hemsida

Bloggtoppen.se

BlogRankers.com

Arkiv

Månader:

» 2007 (7)
» 2007 (8)
» 2007 (19)
» r 2007 (12)
» e 2007 (7)
» b 2007 (3)
» m 2007 (3)
» e 2007 (9)
» v 2007 (7)
» o 2007 (8)
» 2006 (6)
» 2006 (3)

» Samtliga...

» Senaste (cachad)
» Senaste (ej cachad)

Syndikera blogg

RSS 0.92:
Inlägg, Kommentarer
RSS 1.0:
Inlägg, Kommentarer
RSS 2.0:
Inlägg, Kommentarer
Atom:
Inlägg, Kommentarer

Administrera

Logga in...