Najčešće zablude debila na stranici

Najčešća zabluda jednog dijela posjetioca ove stranice je zabluda da su inteligentno biće te da potiču od majke i oca koji pripadaju rasi homo sapiensa.

To nažalost nije tačno - debili koji se nakače na sajt sa željom da jebu majku nekome samo zato jer na svojoj kanti nisu u mogućnosti pokrenuti Counter strike ili pošten pornić pa frustraciju tresu na IJM, nisu potomci inteligentnih predaka.
Na primjer, debil pod nadimkom "pijem i jebem" koji je u svojoj učmaloj glavi došao do zaključka da se pod najmanje 30 nadimaka na ovoj stranici krije ista osoba. Mislim, to majka ne rađa. Romula i Rema je odgojila vučica pa su stvorili Rim, tutmaka pod nadimkom "pijem i jebem" je vjerovatno odgojila wc šolja.

Druga zabluda je ideja da posjetioce stranice boli kurac za kojekakve baljezgarije koje pišete na njihov račun. Komentare tipa "poserem ti se na sisu i pojebem te u šupak" upućeni na račun argumentovane Glave Majmuna većina posjetioca ignoriše. Stoga, kad debili ustanete od kompjutera i skontate da ste 6 sati dnevno pisali komentare koje niko nije pročitao, i na koje se niko ne obazire, možda ipak taj proljev u vašoj glavi dođe do zaključka da je vaš život uzaludan.

I treća stvar je ta da dok god kreteni poput "pijem i jebem" i njemu slični degeni dolaze na stranicu, ona broji porast broja posjetioca. Tako da ukoliko stvarno želite da napakostite stranici - nemojte dolaziti na nju. Pišući komentare protiv redovnih posjetilaca nećete ih isprovocirati na odlazak sa stranice. Oni svakako nisu ovdje zbog stava debila poput "pijem i jebem".

Tim Raketa