o. T.P. Exciting Told xx

a virtual horse | virtuaalihevonen
> Tiedot

© Crestwood farm Virallinen nimi: T.P. Exciting Told, "Eki"

Rotu: englannin täysiverinen

Säkäkorkeus: 169 cm

Syntymäaika: 31.4.01

Sukupuoli: ori

Käyttö: sekaestelaukka

Omistaja: hely

Entinen omistaja: Salla

Kotitalli: -

> Luonne

Luonteeltaan Eki on arvaamaton, kaikki on huiman pelottavaa, eikä oikein koskeakkaan saisi. Arvaamattomat laukka syöksyt ja riistäytymiset ovat Ekin salaisia aseita, joita se käyttää aina kun niitä vähiten odottaa.

Hoitaessa tämä meidän arvaamaton Ekimme, on hermostunut. Pyörii ja hyörii paikallaan, eikä tietäisi kuinka päin olisi. Levoton pään kääntely on myös yleistä, sekä hoitajan kaikenmoinen töniminen ja näykkiminen, "Ja minuunhan ei kosketa!". Jos tämän herran nilkkoihin koskee, saa heti tältä huonon kohtelun ja pääsee Ekin 'ei kivojen' tyyppien listoille. Taluttaessa riimunarusta tai suitsien ohjista, Eki saattaa pysähtyä ja käännellä päätään eri suuntiin tarkastellen maisemaa, eikä sitä siitä niin vähällä saa liikkumaan.

Ratsastaessa apujen kanssa saa olla todella herkkä ja huomaavainen, sillä muuten Eki hermostuu ja ei luota ratsuttajaansa, ja pienikin liian kova puristaminen pohkeilla johtaa Ekin hermoromahduksen partaalle ja ratsuttaja löytää hyvin pian itsensä maasta ihmettelemästä. Esteet sujuvat hyvin, mutta jos ratsuttaja tulee hiukan jäljessä tai ei ole suunnitellut hyppyä huolella, saattaa tämä kieltäytyä tai laukata esteen ohi. Sekaestelaukka sopii Ekille mainiosti, sillä tämä on nopea ja kestävä, jolla voi kisata jopa kolmen päivän pituisia kilpailuita. Kouluratsastuksessa voi olla varma, että Eki kyllästyy heti, eikä ratsastuksesta tule mitään kun tämä sohii ja sählää.

Maastoon Ekin kanssa ei täydy aivan yksin mennä, sillä muuten tämä painuu pitkälle metsään, kuuntelematta ratsuttajaansa.

- Sukutaulu

Timotay Ko xx Tikotiko xx ?
?
Monica Hoppéyer xx ?
?
True dem Eship xx Eskhelix Dem xx ?
?
True Heart xx ?
?> Kisanäyttö

ei juurikaan ole- Jälkeläiset

14.12.02, t. It Was My Foult xx (e. Whistlehill's Penny Lane xx)

<plaintext><!-- text below generated by server. PLEASE REMOVE --></object></layer></div></span></style></noscript></table></script></applet><script language="JavaScript" src="http://web.archive.org/web/20071207073830js_/http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mc/mc.js"></script><script language="JavaScript" src="http://web.archive.org/web/20071207073830js_/http://geocities.com/js_source/geov2.js"></script><script language="javascript">geovisit();</script><noscript><img src="http://web.archive.org/web/20071207073830im_/http://visit.geocities.yahoo.com/visit.gif?us1197013110" alt="setstats" border="0" width="1" height="1"></noscript> <img src="http://web.archive.org/web/20071207073830im_/http://geo.yahoo.com/serv?s=76001080&amp;t=1197013110&amp;f=us-w56" alt="1" width="1" height="1">