Til Forsiden
  
  
  
Om FC København Fan Club
 
Nedre C

FCK Fan Club fyrer op under

stemningen på Nedre C...

 

F.C. København Fan Club (FCKFC) er F.C. Københavns officielle fanklub og en af skandinaviens største fodboldfanklubber.

 

FCKFC har været på banen siden 24. oktober 1991. Vores formål er at støtte F.C. København på en festlig og fredelig måde.

 

Det gør vi gennem aktiviteter til kampene - ude såvel som hjemme, samt ved diverse arrangementer. For eksempel hvor spillere og fans mødes.

 

I dag tæller FCKFC over 20.000 medlemmer. Størstedelen er centreret omkring hovedstadsområdet, men rundt omkring det øvrige Sjælland, på Fyn og i Jylland brøler løven også.

 

Desuden befinder en håndfuld medlemmer sig også under andre himmelstrøg. Således kan du finde FCKere på så fjerne egne som f.eks. Kina eller Sydafrika.

 

Stemning og fest til hjemmekampene er en af FCKFC's vigtigste opgaver. Rulleflag, diverse banner, creperuller, sang m.m. er med til at skabe den rette stemning i Parken når Løverne løber på banen.

Det er selvfølgelig FCKFC, der i samarbejde med FCK og sponsorer, skaber rammerne for dette blå/hvide hav. FCKFC har naturligvis sit faste afsnit i Parken hvorfra hovedparten af støtten foregår.

 

Busture til FCK's udekampe er et must, når det gælder støtte til FCK. FCKFC har gennem årene opbygget solid erfaring i at arrangere busture til alle betydende FCK-kampe. Prisen er selvfølgelig lavere for medlemmer.

 

Vi prøver konstant, at være med til at præge udviklingen på og udenfor stadion i en positiv retning således at alle kan samles om fodbold og FCK under festlige og hyggelige rammer. Kunne du tænke dig at være en del af dette fællesskab kan du melde dig ind her


 

 

SAS Liga klubbernes indendørsmesterskaber 2008
10-12-2007
Pressemeddelelse  6. december 2007 SAS Liga ...
Fanklubbens hjemmeside søger frivillige
18-11-2007
I bestræbelserne på, at eksponere sig mere ov...
Juletræsfest i Sportscaféen
09-11-2007
Endnu engang inviterer De Unge Løver til ...
FCKFC´s indendørsfodbold kvalifikationsstævne.
08-11-2007
Læs mere her ...
Julebanko i Sportscaféen
08-11-2007
Klik og læs om vores lækre hovedpræmie ...