NOFFStroomTVInternationalMijn NFF De VolkskrantPublieke omroepKPN  
 
 
 

 

Alles is Liefde behaalt in recordtempo één miljoen bezoekers (07-12-07)

 

  Opnieuw breekt Alles is Liefde van regisseur Joram Lürsen een record; de film heeft één miljoen bezoekers getrokken en is nu de succesvolste Nederlandse romantische komedie ooit. Alles is Liefde is daarmee in negen weken Diamanten Film en verslaat Zwartboek die in 19 weken een miljoen bezoekers trok. Alles Is Liefde staat in de top 20 van beste Nederlandse films aller tijden.
 

De miljoenste bezoeker werd vandaag ontvangen in bioscoop MustSee in Tilburg. Doreen Boonekamp, directeur van het Nederlands Film Festival, overhandigt vrijdagmiddag in Pand Noord in Amsterdam de Diamanten Film-trofee aan Carice van Houten en regisseur Joram Lürsen.

Alles is Liefde
, waarvoor Kim van Kooten het scenario schreef, is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks.
 
De sterrencast bestaat onder andere uit Carice van Houten, Paul de Leeuw, Wendy van Dijk, Marc-Marie Huybregts, Thomas Acda, Michiel Romeyn, Chantal Janzen, Daan Schuurmans, Peter Paul Muller, Jeroen Spitzenberger, Valerio Zeno en Anneke Blok.
 
Alles is Liefde is een productie van de CV Alles is Liefde in samenwerking met Motel Films, Fu Works en Kemna & Zonen, in co-productie met de VARA.  
 
Alles is Liefde
draait op dit moment nog met 93 kopieën in de bioscopen.
 
De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film toegekend wanneer voor een Nederlandse speelfilm tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1 miljoen bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

 

 

Nederlands Film Festival wederom grootste media-evenement
 

Alles is Liefde behaalt in recordtempo één miljoen bezoekers
 

NBC Universal introduceert 'Shocking Shorts Awards'
 

Alles is Liefde in recordtempo Platina Film
 

Waar is het Paard van Sinterklaas? is Gouden Film
 

Gouden Film voor Timboektoe
 

Kristallen Film voor Goud
 

Met 100.000 bezoekers nu al Gouden Film voor Alles is Liefde