Lars Olsen stopper i Randers FC til sommer

Når Randers FC den 28. maj møder Silkeborg IF på Essex Park Randers i sæsonens afsluttende SAS Liga kamp, vil det samtidig være sidste gang, at Lars Olsen står i spidsen for Randers FC.

Cheftræneren har nemlig meddelt klubbens ledelse, at han stopper ved kontraktudløbet den 30. juni 2007 efter at have været i Randers FC siden klubbens etablering den 1. januar 2003.  Randers FC ville gerne have forlænget kontrakten med Lars Olsen yderligere, men har samtidig også fuld forståelse for, at den populære cheftræner gerne vil prøve nye udfordringer:

- Lars vil til sommer have været i Randers FC i 4½ år, hvilket i sig selv er lang tid for en træner i samme klub – og Lars ville ikke have været i Randers FC i så lang tid, hvis ikke det var fordi, at vi har været yderst tilfredse med hans indsats. Lars Olsen har haft sin væsentlige andel i opbygningen af det sportslige fundament, der i dag kendetegner Randers FC. Han har ført klubben til to oprykninger, en pokaltriumf og deltagelse i UEFA Cup’en, og han er desuden blevet kåret som Årets Træner i 2006. På vegne af hele klubben ønsker jeg Lars Olsen al mulig held og lykke, ikke kun i det halve år, som han endnu er i Randers FC, men også i tiden derefter, lyder det fra Randers FCs direktør, Jacob Nielsen.

I en kommentar til beslutningen udtaler Lars Olsen:

- Jeg har været utrolig glad for at være i Randers FC, og jeg har meget at takke både den og dens tilhængere for. Det er derfor med allerstørste vemod, at jeg forlader klubben til sommer. Det har været en svær beslutning, men nu er den truffet. Til sommer har jeg været i Randers FC i 4½ fantastiske år, og som bosiddende på Sjælland ville jeg ikke have været så mange år i en jysk klub, hvis ikke det var fordi, at jeg stortrives her. Alle omkring Randers FC kan da også være sikker på, at mit fokus vil forblive 100 procent rettet mod Randers FC indtil sommer, siger Lars Olsen.

Lars Olsen har inden forårssæsonens første kamp stået i spidsen for Randers FC i 144 førsteholdskampe, heraf 51 i SAS Ligaen, 75 i Viasat Sport Divisionen, 12 pokalkampe og seks UEFA Cup kampe.

/Ib Rasmussen

   
Randers FC, Essex Park Randers, Viborgvej 92, 8900 Randers, Tlf. +45 86415122, Fax. +45 86415150, randersfc@randersfc.dk