1. 18 i +

 •   (Número: 59) (Joves)

   

 •  

   

   

  La Laia, el David, l'Àlex i l'Eva viuen a Barcelona i tenen poc més de 18 anys. Cada setmana ells són els protagonistes de 18 i +, una història que barreja ficció i realitat amb diàlegs àgils i ocurrents i un esperit provocador. Es tracta d’un programa que reflecteix els gustos, necessitats, inquietuds i punts de vista dels joves, però que està dirigit a totes les edats.  Enguany s'incorporen a 18 i + nous personatges que aportaran aires renovats a les relacions d'amor-odi existents entre els quatre protagonistes.


   

   

   

   

   

   

  Els protagonistes de 18 i +


  Laia (20 anys)

  La Bea és massa cínica per ser hippy i massa hippy per ser cínica. És una estranya combinació d’innocència i mala llet, amb una espècie d’ignorància vital que permet que pugui dir qualsevol cosa que se li passi pel cap. Això la converteix en un personatge força còmic i, a la vegada, molt crític amb el que veu. De fet, no se sap fins a quin punt és innocent o s’ho fa, i, des de la innocència, es permetrà ser crítica amb el món dels adults. Bea Abbad interpreta Laia.


  Àlex (18 anys)


  No se sap encara quin és el misteri de la pedagogia fa que el Víctor estudiï segon de Batxillerat. Si bé, per l’edat que té, és el que li toca estudiar, la seva capacitat intel·lectual el situa a sisè de primària. No és del tot culpa seva ni de les seves neurones. Sempre ha estat el nen mimat de la casa. És el petit de tres germans que ja estan en edat de casar-se. El Víctor no té gens clar què vol fer a la vida. Força gandul per gairebé tot, falta que algú li descobreixi com aprofitar les coses, així que té molt potencial amagat. Víctor Reyes interpreta Àlex.


   

   

  Eva (20 anys)

  L’Eva Gomez encara no entén com ha arribat a formar part d’aquest grup de penjats. Li agrada parlar clar i quasi sempre malament dels homes, un gènere al que considera especialment subdesenvolupat. És la petita de quatre germans, tots mascles, en una de les famílies mes masclistes de Barcelona. Es doncs una supervivent que va per la vida amb un escut de mala llet i un comentari cínic per a tothom. És l’última en arribar a la colla però també es la que te mes clar que vol fer en aquesta vida: estudiar telecos i forrar-se. Carol Badillo interpreta l’ Eva.

   

   

   

  David (21 anys)

  El David és una persona amb poques conviccions fixes. Tot en la seva vida està en canvi constant . Tot i que només té 21 anys ja ha viscut en 4 ciutats diferents, ha passat per dos universitats i ha tingut tres famílies. El seu pare és un home hiperactiu, dominant, intolerant, ric i vanitós que no li dedica gaire temps, un home d’èxit que ja va pel seu tercer matrimoni. Així doncs, el David té una mare, dues madrastres, tres germans, quatre germanastres i un número indeterminat de cosins i oncles. Jaume Aguiló interpreta el David

 • dimarts

  22.15h

  Redifusió

  dimarts 04.20 / dijous 12.05 / divendres 04.40

 •  Equip:

  Durada: 25 min.
  Classificació: NR< 13

  Direcció: Jaume Serra

  - Producció de:
  Sagrera tv

 •  Contacta 

Per navegar per aquesta web recomanem navegadors basats en Mozilla com Firefox o Microsoft Internet Explorer 6 o superior.

Cal tenir activades les opcions Javascript i CSS.

© Barcelona Televisió, 2006