Login


Stof til lokalpressen
kan fremover sendes til presse@mb-boldklub.dk

Du kan læse mere her.
Indbydelse til Nordea Cup 2008 - ungdomsstævne den 1. - 3. februar 2008
 10. januar 2008

Måløv Boldklub afholder Nordea Cup Ungdomsstævne i Måløv Hallerne i dagene den 1. - 3. februar 2008. Stævnetilmelding kan ske til staevne@mb-boldklub.dk - se mere her.

... vi glæder os til at se jer.

NB! Der er enkelte pladser tilbage i følgende rækker:
- Drenge: Årgang 2000 og 2002+
- Piger...: Årgang 91-93/U17, 98-99/U10 og 2000+

Fodboldopstart for herresenior i Måløv Boldklub
 6. januar 2008

Lørdag den 2. februar 2008 kl. 14.00 er der fodboldopstart for herresenior i Måløv Boldklub. Alle interesserede spillere, både nye som gamle er velkomne, og alle bedes være omklædt på grus senest kl. 14.00. Programmet for dagen:
- Kl. ca. 14.00 – 15.00 : Let træning på grusbanen
- Kl. ca. 15.20 – 16.00 : Oplæg og orientering for sæsonen 2008 – bl.a. præsentation af ny målmandstræner.

Under oplægget og orienteringen vil der blive serveret sodavand.

/Kingo Jensen, Træner
Ungdomsafslutning 2007
 12. december 2007Lørdag den 10. november 2007 var Måløv Boldklubs ungdomsafdeling samlet i café BoxGame til årets pokal overrækkelse.

Martin Bjørn Pedersen (1993) blev årets spiller.

Klik for at se billeder fra arrangementet.

Klik for at se hvem der løb af med pokalerne.

Årgang 2000 blev flot nr. 2
 10. december 2007


Årgang 2000 drenge blev en flot nr. 2 i et kæmpe stævne i Hvidovre lørdag den 1. december.

Holdet vandt i alt 4 kampe i stævnet. Det blev kun til et enkelt nederlag til HIF i pulje kampene - og dem tabte de også finalen til med 2-0.

Men en super, super indsats af Måløv drengene.
 

Bandesituationen i Måløv Ny Hal - vigtigt for alle i Ungdomsafdelingen (update)
 29. november 2007

Til alle trænere der anvender Måløv Ny Hal til indendørstræning!

Klubben er ved Martin Grauballe, formand@mb-boldklub.dk, og Claus Helmer, helmer@os.dk, i dialog med kommunen og Måløv Skole om opsætning og nedtagning af bander i hallen.

Så lang tid denne dialog ikke er endeligt afklaret, så må der ikke opsættes bander i hallen (ændring ift. tidligere udmelding).
Status på sæsonen 2007
 28. november 2007

Året 2007 har sportsligt været et rigtig godt år for Måløv Boldklub. Samtidig må vi dog erkende, at det rent organisatorisk kunne have været bedre...

Hvad skal der ske med Måløv Boldklub fremover, når det er så svært at skaffe frivillige kræfter...?

Alle
opfordres til at læse statusberetningen for sæsonen 2007 v/Martin Grauballe, formand for MB.
GardaCup 2007 - en stor oplevelse or 94'erne og 92'erne
 2. december 2007

Måløv Boldklubs 94'ere og 92'ere deltog i GardaCup 2007 i efterårsferien. De havde en fantastisk god tur - læs mere om turen her (pdf).
Pre-vintertræning for alle herreseniorer
 17. november 2007

For at sikre at formen holdes vedlige, vil der indtil den "rigtige" vintertræning starter op, være frivillig træning for alle herreseniorer. Dette foregår hver torsdag på grusbanen kl 18.00 omklædt. Så få pudset støvlerne og kom og få lidt motion og fornøjeligt samvær sammen med de andre.
Årgang 1998 drenge i nyt tøj fra fpr, JANU og M2W
 26. oktober 2007

Årgang-98 drengene har fået nyt spilletøj og træningsdragter. Hjemmebanesættet er sponseret af fpr, JANU har sponseret udebanesættet og træningsdragterne er sponseret af M2W.

 

 
Årgang 1995 drenge til Holland Cup 2007
 26. oktober 2007

Søndag den 14. oktober drog 15 friske fodboldglade drenge med ledere afsted, for at deltage i Holland Cup 2007. Turen blev en realitet bl.a. på grund af et tilskud fra Nordea Fonden.

Mandag formiddag blev BSV slået 4-2 og om eftermiddagen blev Heino 2 slået 3-1. For at fuldende en god fodbolddag, blev bus og chauffør hyret til at køre holdet ind til Amsterdam Arena for en rundvisning. En rigtig sjov og god oplevelse. Nogle købte et Ajax-minde, mens målmanden købte et par nye handsker i den lokale sportsbutik - det blev en god investering!

Tirsdag vandt Måløv 6-0 over holdet fra Polen, og var som puljevindere klar til semifinalen. Her skulle holdet op mod Heino 1 fra Holland. Da det var sidste turnering med træner Ole, så blev alt sat ind for at få et godt resultat. Måløv spillede den bedste kamp til dato - og endte i straffesparkskonkurrence, hvor målmandens handsker var med til at sikre en 6-5 sejr.

Herefter ventede Stenløse i finalen, hvor Måløv tabte 0-1 efter en brav kamp. På trods af nederlaget, så var alle dog godt tilfredse med 2. pladsen - og pokalen, der stod i bussens forrude hele vejen hjem til Måløv.

 
 
Billedet til højre:

Øverst fra venstre: Rasmus, Vistrup, Mads, Asbjørn, Christoffer, Træner Ole, Malte, Mathias.
Nederst fra venstre: Andreas, Adam, Magnus, Mike, Matthew, Jonas, Emanuel.

Årgang 96's bordfodbold arrangement den 24. oktober
 26. oktober 2007

I stedet for første indetid i hallen efter endt efterårsferie, startede vi i stedet med en holdtur. Årgang-96 drengene har været ramt at stor udskiftning både blandt trænere og spillere, men nu er trænerne Carsten Hinz og John Fedder tilbage igen, med hjælp fra Allan Thomsen - og det ser ud som om det fungerer godt.

Holdet trængte til noget der kunne ryste dem godt sammen, give dem et godt kammeratskab og skabe tryghed. Desværre kunne ikke alle deltage, men vi kørte alligevel af sted til SUPEREVENT på Tæbyvej 7 i Rødovre. Her måtte drengene søge hjælp hos søskende og fædre, så de kunne blive 2 hele hold - 10 i alt. Regler blev udstukket, hold blev delt - og så blev alle lukket ind på en stor bordfodboldbane, hvor man blev spændt fast og nu skulle fungere som de ”små mænd” i bordfodbold. Det var hårdt og krævede drikkepause, men det var en god og sjov oplevelse for alle. Kan kun anbefales som en fælles tur til andre hold, der ønsker at styrke sammenholdet (www.superevent.dk). Da kampen var slut kørte vi til Rødovre Centret, hvor 8 børn og 7 voksne fik god mad på restaurant Gondolas. Vi takker klubben mange gange for deres tilskud til en super god aften.

/Heidi, holdleder for fodbolddrengene årgang 96.

 
Ole Lisberg takker af i Måløv Boldklub
 19. oktober 2007

Den 12/10 udrandt min sidste kontrakt med Måløv Boldklub som træner. Det har været 9 sjove år. Først med Pierre og Jes, der lærte mig alt om løb uden bold, kondition osv. Derefter Giacomo og Steen der lærte mig, at ture for de unge er vejen frem, hvis man vil holde på dem. Derefter Willy der altid bakkede op, undtagen når man tog hans bane og siden hen Anita, der altid var klar med et godt råd og arrangere og uddelegere for fuld musik. Nu er der jo nye på vej og der er meget at leve op til i en svær tid for ungdoms fodbolden.

Jeg har været træner for årgang 91 i to år, årgang 90/91 to år, Junior i et år, årgang 92 i to år og sidst årgang 95 i to år. Samtidig har klubben også sørget for at uddanne mig til dommer, så jeg kan fortsætte med denne gerning under SBU.

I flere år stod den store pokal vi vandt i Italien oppe i klubhuset, men der har også været 6 pulje sejre, tre sjællands mesterskaber (hvoraf det ene blev vundet), sejre i Kalundborg og en 2. plads i Holland Cup med årgang 95 - ja, der har hele tiden været nye mål og oplevelser foran en. Måske glemte jeg et par stykker.

Tak til alle forældre, dommere, MB'er, andre trænere og ikke mindst dem fra ungdoms udvalget, der altid har støttet en og ikke mindst tak til de drenge, der selv når de sidder nede i kassen i JA eller Netto altid kommer og hilser pænt på deres gamle træner, ikke mindst en stor tak til årgang 95 - det mest vindende hold jeg har trænet. Afskeds gaven i Holland kunne ikke have været flottere.

/Ole Lisberg
Årgang 1996 drenge i nyt tøj sponseret af PBS
 16. oktober 2007

Nedenfor ses 1996-drengene i deres nye spilletøj sponseret af PBS. Held og lykke til drengene fremover - og et stort tak til PBS.


HS1 vandt 5-2 over Albertslund BK 72 i en underholdende kamp
 14. oktober 2007

Måløvs HS1 spillede en underholdende kamp lørdag mod Albertslund BK 72 som endte med en sejr på 5-2 til Måløv. Der mangler nu blot en udekamp mod topholdet fra Tåstrup FC før der kan holdes vinterpause. Holdet slutter på en fin 4. plads i Serie 4 - dvs. i den øverste trediedel. Læs mere her om den spændende kamp.
Fremtidig brug af caféen i Måløv Ny Hal - gældende pr. 15. oktober 2007
 13. oktober 2007

Måløv Boldklub har desværre måtte opgive at fortsætte driften af Cafeen og i den forbindelse vil klubbens bestyrelse gerne takke alle de mange frivillige for den store indsats der er lagt.

Det er fremover stadion inspektør Claus Klein, der sammen med Ricko (kokken) administrerer Caféen - og såfremt I skal bruge Caféen, da skal denne bookes direkte hos Claus Klein, ckl@balk.dk, tlf. 4477-1777.
Vedr. bander i Måløv Ny Hal (suk)
 11. oktober 2007

Så er der endnu engang gået politik i opsætningen af bander i Måløv Ny Hal. Badminton og MIF har accepteret at banderne står opsatte fra tirsdag til lørdag - men idrætslærerne på skolen er ikke meget for det. Vi havde en mundtlig aftale om det, men lige nu kan der tidligst komme en afklaring i uge 43. Så håb på det bedste!
Seniorafslutning 2007
 11. oktober 2007

Festen holdes den 27. oktober kl. 17 i Café Boxgame (”cafeteriaet”). Det koster 100 kr. (inkluderer mad og lidt vin til maden). Øvrige drikkevarer kan købes i baren for egen regning.
Tilmelding kan ske til Jacob og Bau fra HS 1, Camilla og Ea fra DS eller Michael fra HS 2 (mil@ruko.dk).
Tilmelding samt betaling hurtigst muligt - senest tirsdag den 23. oktober.
Ungdomsafslutning 2007
 4. oktober 2007

Der afholdes ungdomsafslutning med pokaloverrækkelser lørdag den 10. november fra kl. 11 - ca. 18 i Sportscafé BoxGame i Måløv Ny Hal. Alle spillere, forældre, søskende m.fl. kan deltage. Prisen er kr. 35 pr. deltagende barn.

Din træner vil uddele indbydelser fra uge 41 - og betaling skal ske til træneren (husk lige penge!).

Måløv Oldboys sikrede sig oprykning til SBU's bedste række
 4. oktober 2007

Champagnepropperne sprang på Lynge Stadion, da Måløvs gamle drenge sluttede en flot sæson med en sikker sejr på 3-0 over Lynge.

Træner Claus Rogert og anfører Ole Rømer fik den store ære at lade propperne springe - og Claus fik en lufttur - efter en sæson med 14 sejre og kun 2 tabte kampe.

Vi ser både frem til semifinale og forhåbentlig finale i Oldboys 2, og til den nye sæson, hvor vi skal op mod hold som Lyngby, Brøndby og AB, som jo har vores egen Rene Henriksen, tidl. anfører på det danske landshold i en årrække, på holdet.

Kom og hep på os i semifinalen, hvor vi vil gøre alt hvad vi kan, for at få sejren og dermed kvalificere os til SBU finalen. Mere om tid og sted senere. Se flere billeder.

Indkøbspolitik og tøjvalg I Måløv Boldklub
 4. oktober 2007

Måløv Boldklub handler i Sportsstore/Sportigan i Brønshøj - og samtlige medlemmer kan opnå rabat ved køb af tøj, bolde, materialer etc. Læs også om Måløv Boldklubs officielle spilledragt - Hummel model Authentic.
Endnu en sejr til Måløvs HS1 i Serie 4 - og en super flot sejr til U15 drengene
 20. september 2007

HS1 vandt den 15. september en kneben hjemmesejr på 3-2 over Sengeløse/FC Garfield. Forkampen stod mellem Måløvs U15 drenge og Glostrup, som suverænt blev vundet af Måløv hele 8-2. Læs et resume af kampene her.

Næste HS1 hjemmekamp er den 29. september kl. 15.30 mod SB50 Ishøj 2.
U14-pigerne deltog i REY-CUP på Island i juli måned 2007
 31. august 2007

U14 pigerne deltog i juli måned i REY-CUP i Reykjavik på Island.

Ud over fodbold var der tid til at se bl.a. Thingvalla, Gullfoss vandfaldet, Geysir og Blue Lagoon.

Vi tabte alle vore kampe, men gjorde det med ære - for til præmieoverrækkelsen gik det op for os, at stævnet var niveaudelt. Det anede vi ikke, da vi tilmeldte os – og vi var sat i A-rækken, der umiddelbart svarer til Elite rækken herhjemme – og der havde vi ikke noget at gøre!

Undervejs tabte vi stort. Det gjorde ondt - men det varede ikke længe før humøret var i top igen.

Kanon tur! - se flere billeder fra turen.

Årgang-98 drenge spillede forkamp på Farum Park den 26. august
 31. august 2007

Søndag den 26. august spillede FC Nordsjælland mod Viborg i superligaen. FCN vandt 4-0 i et brag af en kamp. Som optakt var fire FSN-klubbers U9 drenge indbudt til at spille forkampe på Farum Park. Måløv Boldklubs række-2 hold fik denne gang chancen mod Farum Boldklub.

Drengene spillede en glimrende kamp mod Farum. De havde alt spillet og alle de store chancer - men ind ville bolden kun en gang. Farum var derimod meget effektive på deres få forsøg, så det endte med en 3-1 sejr til Farum. Men det var alligevel en kæmpe oplevelse for drengene.

Efter kampen løb alle fire ungdomshold en æresrunde på stadion mens tilskuerne klappede ad dem, hvorefter de dannede espalier da superligaspillerne løb på banen. Se her flere billeder fra Farum Park.

Trænere se her - træningsøvelser og medlemsregistrering
 25. august 2007

Her finder du masser af inspiration til træningen.  Linket er også lagt ind under "Træner / holdleder" i menuen til venstre.

Husk at få nye spillere registreret som medlemmer af klubben - via menupunktet "Indmeldelse".

Flot sejr til Måløv over Brøndby i Serie 4
 25. august 2007

Måløv vandt meget fortjent kampen mod Brøndby 5-2. Læs et resume af kampen her.

Næste hjemmekamp er den 15. september kl. 15.30 mod Sengeløse/FC Garfield.
Måløv vandt en solid sejr på udebane over Reerslev i Serie 4
 19. august 2007

Måløv vandt 5-1 over Reerslev i den første kamp efter sommerpausen. Læs her et resumé af kampen.

Kom ned og hep på Måløv Stadion den 21. august kl. 18.30, hvor Måløv tager imod Brøndbyernes IF 1.
Den nye formand har ordet
 17. august 2007

Læs her hvad Martin Grauballe, ny fungerende formand i Måløv Boldklub, har af holdninger i relation til Måløv Boldklub og hvordan han ser på klubbens fremtid (pdf-doc).

Se sammensætningen af bestyrelsen her, efter konstitueringen.

Tilbageblik på SponsorCup 2007 - i weekenden den 10. - 12. august 2007
 17. august 2007


  
MB afholdt traditionen tro SponsorCup i Måløv Idrætspark - i år med deltagelse af 8 herreseniorhold samt 8 drengehold årgang 98.

Her kan du læse et resume fra SponsorCup, kigge på resultater samt se udvalgte billeder fra lørdagen og søndagen.

Tillykke til B.1973 Herlev som vandt både ungdoms- og seniorrækken.

 

NY FORMAND FOR MÅLØV BOLDKLUB
 13. august 2007

Måløv Boldklubs formand siden foråret 2006, John Madsen, har med øjeblikkelig virkning valgt at stoppe som formand i klubben. Bestyrelsen har konstitueret sig med Martin Grauballe som ny formand for klubben.

Samtidig er ungdomsformand, Anita Svensson, fratrådt som bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen har konstitueret sig med Erik Folkmann som ny ungdomsformand.

Bestyrelsen ønsker både John og Anita held og lykke fremover, og tak for den store indsats de begge har lagt i Måløv Boldklub.
Måløv Boldklub søger desperat flere frivillige
 13. august 2007

Brevudsendelsen lige før sommerferien gav ikke det ønskede resultat - alt for få meldte sig som frivillig.

Der er et MEGET stort behov for flere frivillige i klubben. Læs her "Hvad jeg kan gøre for klubben" (pdf).

Kom ned og se vore nyrenoverede klublokaler og få en snak med bestyrelsen om de opgaver, der kræver flere frivillige hænder til. Kom forbi mandag den 20. august kl. 19.00 - 19.30 i klublokalerne på 1. sal.

SponsorCup 2007 - i weekenden den 10. - 12. august 2007
 12. august 2007


  
MB afholdt traditionen tro SponsorCup i Måløv Idrætspark - i år med deltagelse af 8 herreseniorhold samt 8 drengehold årgang 98. Klik her for at se kampprogram samt RESULTATERFCN superliga-spillere kom forbi lørdag eftermiddag.

Se her alle de 
deltagende klubber og vore samarbejdspartnere.

Årgang-98 drenge spillede forkamp på Farum Park den 29. juli
 1. august 2007

Søndag spillede FC Nordsjælland efterårssæsonens første hjemmekamp mod Lyngby i superligaen, i øvrigt med et 1-0 nederlag til følge. Som optakt til superligakampen var fire FSN-klubbers årgang-98 drenge indbudt til at spille to samtidige forkampe på Farum Park. Måløv Boldklubs række-4 hold fik chancen mod Farum Boldklub.

De løb ind på stadion via spillertunnellen - i øvrigt i høj sol. På trods af et meget spinkelt 1-0 nederlag, så var det alligevel en kæmpe oplevelse for drengene. Efter kampen løb alle fire ungdomshold en æresrunde på stadion, hvor alle tilskuerer klappede ad dem, hvorefter de dannede espalier da superligaspillerne løb på banen. En fantastisk oplevelse for drengene. Klik her for flere billeder fra Farum Park.

 
Fotos: 1) Rasmus runder en Farum-spiller mens Frederik bakker op - 2) holdet på æresrunde på Farum Park. 

Måløv Boldklubs hjemmeside
 20. december 2006

Hjemmesiden vises bedst i en IE browser med en opløsning på enten 1024x768 eller 1280x1024.
Se "gamle" nyheder i Nyhedsarkivet
 
Du kan se "gamle" nyheder i vores Nyhedsarkiv.

 
Grusbane kampe

BRUG AF E-MAILS! 
29. marts 2007

Regler for kontakt til 
Måløv Boldklubs ledere og trænere via e-mail. 


Fodbold-nyheder
Bervold: Noget er brækket
Martin Bergvold måtte udgå i starten af Livornos kamp mod Torino. Danskeren frygter nu en alvorlig skade.
Jon Dahl scorede i målfest
Jon Dahl Tomasson fik en halv time på banen og scorede et afgorende mål, da Villarreal vandt 4-3 over Deportivo La Coruna.
Stor Bolton-nedtur
Bolton balancerer på nedrykningsstregen efter et 1-2-nederlag hjemme mod Blackburn.
Ny skuffelse af Laudrups Getafe
Getafe lob sondag ind i deres andet liganederlag på stribe, da nedrykningsaspiranterne Betis vandt 3-2 i egen hule.
Inter og Roma sejrede på fremmed græs
Både Inter og Roma sejrede på udebane, da Serie A's to forerhold var i aktion sondag eftermiddag.
Nyheder leveret af: SportenKort.dk


Send os gode idéer
 26. marts 2007

Har du en god idé, så send den til ide@mb-boldklub.dk

Den behandles på næste bestyrelsesmøde - find datoen i kalenderen.