Ελληνικό Συμπόσιο Διαχείρισης Δεδομένων ΕΣΔΔAthens 28-29 June, 2004Αθήνα 28-29 Ιουνίου, 2004Hellenic Data Management Symposium HDMS

   
   
 

 

Αρχική Σελίδα

Θεματολογία

Δεκτές Εργασίες

Πρόγραμμα 

Παρουσιάσεις 

Φόρμες Εγγραφής

Οργάνωση

Τόπος Συμποσίου

Hotel Reservation Form

Σημαντικές ημερομηνίες

Μέλη επιτροπής προγράμματος

Οδηγίες Υποβολής Εργασιών

Νέα

 
Για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις του συμποσίου εγγραφείτε
εδώ 


 

 ΧΟΡΗΓΟΣ

Οι βάσεις δεδομένων και η τεχνολογία διαχείρισης δεδομένων γενικότερα αντιπροσωπεύουν μία από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις πίσω από την ταχεία ανάπτυξη της Πληροφορικής και τη διείσδυσή της στην καθημερινή ζωή. Οι πλέον πρόσφατες ανακαλύψεις στην περιοχή παρουσιάζονται κάθε χρόνο σε ένα μεγάλο αριθμό συνεδρίων και συμποσίων ανά τον κόσμο. Μετά από δεκαετίες σημαντικής συνεισφοράς των Ελλήνων ερευνητών στο πεδίο αυτό, η Ελληνική επιστημονική κοινότητα της διαχείρισης δεδομένων έχει τη δική της συνάθροιση. Το 1ο Ελληνικό Συμπόσιο Διαχείρισης Δεδομένων (ΕΣΔΔ) διεξήχθη στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2002 και έδωσε το στίγμα ενός τόπου συνάντησης και συζήτησης ερευνητικών θεμάτων, καθώς και αλληλεπίδρασης για τη μεταφορά τεχνολογίας από τους ερευνητές προς την ελληνική βιομηχανία και το δημόσιο τομέα. Η επιτυχία του 2ου ΕΣΔΔ, που έγινε τον Σεπτέμβριο 2003 στην Αθήνα, άρχισε να δημιουργεί μία παράδοση. Τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων, το 3ο ΕΣΣΔ προγραμματίζεται να γίνει στις 28 και 29 Ιουνίου 2004 στην Αθήνα.


Το πρόγραμμα του ΕΣΔΔ 2004 θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις άρθρων σε θέματα έρευνας και εφαρμογών, προσκεκλημένες ομιλίες, διδακτικές ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, και επιδείξεις βιομηχανικών προϊόντων και ερευνητικών πρωτοτύπων. Θα προσφέρει επίσης, μέσω του «Διδακτορικού Βήματος»,την ευκαιρία σε υποψήφιους διδάκτορες να παρουσιάσουν και να συζητήσουν την υπό εξέλιξη, ακόμη και σε πρώιμο στάδιο, εργασία τους.


Παλαιότερα Συνέδρια /
Past Conference

ΕΣΣΔ 2004 HDMS 2004
ΕΣΣΔ 2003 HDMS 2003
ΕΣΣΔ 2002 HDMS 2002

last update : 20/07/2004