WinCapita -sijoitusklubi katosi - ja sijoitusrahat myös

17.03. - 20:38 (Luotu: 16.03. - 20:43)

Lue myös Pettyneet amatöörisijoittajat uhkailivat rikosilmoituksilla> ja WinClub on keskusrikospoliisin seurannassa> ja WinCapitan kohtalo hurjien huhujen varassa> sekä osallistu keskusteluun>

Verkossa toimiva "sijoitusklubi" WinCapita hävisi kuin tuhka tuuleen. Katoaminen hämmentää rahojaan klubiin sijoittaneita suomalaisia, joita on tuhansia.

Myös nimellä WinClub tunnettu WinCapita, jota on epäilty pyramidihuijaukseksi, toimi yhden verkkosivun kautta. Nyt sivu on suljettu, samoin vähäisetkin jäljet "yrityksen" yhteyshenkilöistä, samoin rahat.

Erityisesti Suomi24.fi:n verkostomarkkinointikeskustelussa levisi sunnuntaina yleinen raivo.

Varsinainen rahakone

Aamulehden tietojen mukaan WinClubiin äkkirikastumisen toivossa sijoitetut summat ovat olleet jopa tuhansia euroja.

WinClub oli "sijoitusklubi", johon pääsi mukaan kutsusta ja sijoittamalla satoja, jopa tuhansia euroja. Klubin sisällä pyöri monimutkaisia lisenssipörssejä ja jäsentasojärjestelmiä.

Varsinaiseksi rahantekokoneeksi väitettiin valuuttakurssien liikkeitä ennakoivaa tietokoneohjelmaa. Sen piti taata jopa 400 prosentin vuosituotto jäsenille.

Moni ihmetteli, miksi talouden Nobelin arvoinen keksintö pyöri suttuisella suomalaisella nettisivustolla. Epäiltiin, että kyseessä on klassinen pyramidihuijaus.

Pyramidihuijauksessa suurin osa tuotoista tulee mukaan liittyvien maksamista "sijoituksista". Aluksi tuotot maksetaan säntillisesti. Tämä saa ihmiset luottamaan ja sijoittamaan tuottonsa uudestaan sekä värväämään muita "rikastumaan".

WinClub onnistui toimimaan useita vuosia. Suomalaisista yritysrekistereistä sitä ei löydy. Jäljet johtavat Panamaan, myös sulkeutuneiden verkkosivujen ylläpito on maailmalla.

Missään ei ole ollut esillä yrityksen varsinaisia yhteystietoja, organisaatiota tai ylipäätään mitään muutakaan tietoa - paitsi yhdellä nettisivulla.

MTV3 teki WinClubista jutun viime syksynä, samoin Savon Sanomat. Kumpikaan media ei saanut WinClubista minkäänlaista vastausta.

MTV3:n haastattelema sisäministeriön arpajais- ja asehallintoyksikön päällikkö Jouni Laiho, totesi tuolloin, että hänen käsityksensä mukaan WinClub on pyramidipeli.

Savon Sanomien haastattelema Yrittäjien eläkekassan toimitusjohtaja Pekka Kantanen arvioi lehdelle, että WinClub on sukua ns. nigerialaishuijauksille. Häneltä moni oli kysellyt, kannattaisiko rahoja sijoittaa WinClubiin.

Kuopiolainen pankinjohtaja puolestaan kertoi kauhistuneena ihmisten hakeneen jopa lainaa WinClub -sijoituksiin.

Ilmeisesti klubin toiminta on ollut vilkkainta juuri Kuopiossa ja Pohjanmaalla. Jäseniä lienee kuitenkin myös Tampereella ja Helsingissä.

Lisätietoa verkossa:

Analyysia WinCapitan toiminnasta löytyy tästä>>> blogista.

Kriittistä perustietoa kiistellystä WinClubista löytyy täältä>>>

Muropaketin tuhansien viestien mittainen keskusteltu löytyy täältä>>>.

Menetitkö sinä rahasi? Vai saitko paljon? Aamulehti pyytää sinua kertomaan kokemuksistaan. Voit kertoa kokemuksistasi kommentoimalla tätä juttua.

Voit myös lähettää sähköpostia Aamulehden verkkotoimituksen e-mailiin al.palaute@aamulehti.fi. Sähköpostin kautta voit turvallisesti välittää yhteystietosi, jos olet sitä mieltä, että voimme ottaa sinuun mahdollisesti yhteyttä.

Aamulehti

Kerro kaverille
Vastaanottajan sähköpostiosoite
Oma sähköpostiosoitteesi
Viesti
 

Kommentoi

HAHAHAHAHAHA! Tyhmät ihmiset eivät koskaan lopu maailmasta. Ihan oikein ääliöille. Miten voi olla noin tyhmää porukkaa... Idiootit!
Kysymys ei ole pyramidista, koska rahaa palkkiosta saa vain utsuja eli sponsori. Ole ollut jäsen n. kolme vuotta, kaikki rahan kotiutukset ovat toimineet. Samoin tehdyt valuuttakaupat ovat todellisia, koska ne on voinut todeta reaaliaikaisina verraten muihin valuutta-alustoihin, esim. Oanda.
Olen klubin jäsenenä ollut toista vuotta, ja olen ollut pääosin hyvin tyytyväinen klubiin. Meille on klubista kerrottu, että toiminta on pysähdyksissä teknisten selvitysten ja korjausten vuoksi. Näitä pysäyksiä on ollut ennenkin, pisimmillään muutaman kuukauden mittaisia, kun tuli suuria muutoksia.

Se järkyttää minua Aamulehden tilaus- ja ilmoitusasiakkaana, että hyvä lehti on SORTUNUT MOISIIN "TIETOLÄHTEISIIN".
Kai olette huomanneet, että kyseisillä juoru- huhu- ja parjauspalstoilla on nimettömänä ja estottomasti lyöty lyttyyn melkein kaikki maan ja taivaan väliltä Nokian puhelimista Elisan liittymiin ja muihinkin kunniallisiin bisneksiin.
Pyramiditekniikka...sittenhän on itsestään selvää, että on eri lailla kokeneita sijoittajia. Heillä on eri merkitykset tämän projektin yhteydessä...oli se merkitys mikä tahansa...uudelleen nousu, hyvän kuvan antaminen tms...
Hmm, aika uskomatonta että klubilaiset vieläkin ja jopa Aamulehden kaltaisessa paikassa yrittävät syöttää tuollaista pajunköyttä kuin Aapeli ja "rivijäsen". Mitäs hyötyä siitä enää on, ei kukaan enää kuitenkaan lisää sijoita tuonne.

Jos rivijäsen juoru- ym. palstalla tarkoittaa Muropaketin keskustelupalstaa niin sehän on aivan normaali asiallinen keskustelupalsta, varmaan siellä on kritisoitu Nokiaa ja Elisaa kuten muuallakin.
Tässähän on kyseessä hyvinkin tyypillinen ponzi-huijaus. Ymmärrän kyllä, että rahaa sijoittaneilla ihmisillä on ainoana vaihtoehtona se, että kielletään tapahtunut. Tyhmyydestä sakotetaan!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ponzi-huijaus
ollaan mukana ja lainoja maksettu ja verot tietysti myös. kaikki on toiminut tiedotusta lukuunottamatta ihan niinkuin pitääkin eli hyvin,on niitä epäluotettavempiakin rahanjakotahoja ihan täällä kotomaassa
Jokainen yhteiskunnasta mitään ymmärtävä tietää, että kaikki on yhtä suurta pyramidipeliä.

Tämä post-post-moderni malli on tuhansia vuosia kehitellyn alistusjärjestelmän huippu. Osaltaan tähän kuuluvat juuri nämä kohu-uutiset, median kyvyttömyys kritisoida vallanpitäjiä sekä tietysi porkkana eli äkkirikastumisen unelma.

Pyramidimarkkinointi ja pyramidihuijaukset yleensäkin rakennetaan sinisilmäisten huiputtamiselle mikä tietenkin johtaa valtavaan määrään katkeruutta mikä taas johtaa uusiin ongelmiin. Näinhän esim. niin sanottu demokratiammekin toimii. Meillä on näennäisesti tyydyttävä järjestelmä, joka perustuu köyhien kyykyttämiseen ja rikkaiden lihoomiseen. Päättäjät eivät istu eduskunnassa tai hallituksessa vaan ohjailevat järjestelmää ulkoa käsin, kun pörssiyhtiöiden hallituksista.
Oliko niin että kun tavan sijoitaja sijoitti Soneraan 100 000, niin hetken päästä pääoman hinta oli vain 3000? Kyseiset sijoittajat eivät kuitenkaan olleet amatöörisijoittajia? Itse en ole mukana kyisessä systeemissä, enkä ole muutenkaan sijoittanut mihinkään. Asunnon lainaerien hoito riittää tällä hetkellä. Olen kuitenkin kuullut että moni on kotiuttanut kymmeniä tuhansia, jopa satoja tuhansia euroja muutaman tuhannen euron sijoituksella. Mitä eroa näillä "epävirallisilla" ja virallisilla sijoituksilla on?

Kaiken kaikkiaan rahan käsittely on turhaa työtä ja turha työ, tuhlattua aikaa ja energiaa. Voidaan hyvällä syyllä kysyä että miksi emme pääse keskimäärin noin neljän tunnin työpäivillä, vaikka meillä on mahtava teknologia apunamme? Koska tuhlaamme aikaa ja energiaa rahan käsittelyyn. Ja rahan käsittelystä ei synny mitään mitä ostamme rahalla. Jos kaikki työikäiset ja terveet ihmiset osallistuisivat niihin töihin joista syntyy jotakin mitä ihminen oikeasti tarvitsee, pääsisimme noin 4 tunnin työpäivillä. Aikataloudessa lääkärit ja insinöörit pääsevät lyhyemmillä työpäivillä kuin tavaran hyllyttäjät ja siivoojat. Silti kaikilla on paljon enemmän vapaa-aikaa ja kenenkään ei tarvitse herätä herätyskelloon ja repiä pieniä lapsia kesken unien ylös toisten hoidettavaksi. Ruoka jakoon ilman rahaa, kassakoneiden valmistajat, ylläpitäjät ja kassat hoitamaan vanhuksia. Vakuutustenmyyjät koulutetaan korjaamaan vahinkoja ja kenenkään ei tarvitse tuhlata aikaa ja energiaa vakuutusten myyntiin jne.

Nettipokerin pelaajat rakentamaan taloja jotka sitten pelataan lyhyinä vähän aikaa tuhlaavina pokeriturnauksina joillekin rakentamassa mukana olleille jne.


Rauhaa ja Rakkautta

:);):)
Ettekö ota tarkempaa selkoa mihin ryhdytte, ei kaikki varkkokaupat ole pyramidi systeemiä.
Olen mieheni kanssa mukana verkostokaupas ja ostokset teen kotoa käsin, eikä meillä ole mitään pelättävää koska otimme heti selvää taustat ja takuun, meillä on kaikilla tuotteilla 3kk täys tyytyväisyystakuu.
Täytyy sanoa että on varsin kummallinen huijaus, koska itse olen "voitolla" todella hyvin ja kaikki tuntemani henkilöt jotka klubiin kuuluu. Jos nykypäivän huijauksen perus tuntomerkkeihin kuulu se että itse huijari jää tappiolle ja huijattavat ovat plussalla, niin on ainakin jossain asiassa tultu parempaan suuntaan tässä maailmassa. Kaikki lehtien ja ihmisten kommentit ovat perustuneet omiin spekulointeihin eikä faktoihin, joka on mielestäni aika epäammattilaista. Klubin ongelmat johtuvat varmasti pitkälti tästä "noitavainosta" jolla sen toimintaa pyritään mahdollisimman paljon hankaloittamaan.
Tästä "sijoitustoiminnasta" varoitettiin suomalaisia jo viime syksynä mtv3:n ja poliisiTV:n kautta.

Toiminta oli erittäin ammattimaisesti järjestettyä, ja järjestelmään oli rakennettu signaaliseuranta, joka asiaa tuntemattomalle henkilölle antoi vaikutelman että kyseessä oli todellinen valuuttakauppa. Todellisuudessa "reaaliaikaiset" signaalit olivat kuitenkin sen verran reaaliajasta jäljessä että se mahdollistaa "tehtyjen valuuttakauppojen" manipuloinnin.

10-20 sekunnin viiveellä nähdään mihin suuntaan kurssi kehittyy, ja tämä "etumatka" antaa mahdollisuuden "avata" kauppa siten että se on jo alkutilanteessa voitolla. Tämän jälkeen voidaan odottaa taas sopivaa ajankohtaa jolloin kauppa "suljetaan". Sama viive mahdollistaa sen, että voidaan valita juuri sopiva ajankohta kaupan sulkemiselle.
Onko suomi24.fi+muroBBS Aamulehden ja koko Suomen virallinen STT nykyään. Hienoa journalismia. Näittenhän perusteella ja parin hihhulin MTV:n "viisas" Sallakin teki juttunsa. Hyvä Suomi ja Aamulehti. Ei muuta kuin päätoimittajakin lukemaan suomi24 ja lisää uutista kehiin.
Wincapita on sulkenut toimintansa??? Sivuilla lukee Service unavailable, joka ei tarkoita sitä että sivusto olisi hävinnyt, vaan että palvelu on tilapäisesti pois käytöstä. Viime kerralla kun sivut suljettiin tietoturvapäivitysten vuoksi, tuli tällainen sama halo asiasta mutta kukaan ei tainnut syödä sanojaan kun toiminta taas palautui. Miten mahtaa olla nyt???
Eikös nykyinen kapitalistinen järjestelmä ole globaali pyramidi huijaus?
Sehän on suunniteltu jo ajat sitten jos viitsii katsoa dollarin seteliä. Siinä kuvattu pyrämiidin huippu eli eliitti valvoo kaiken näkevällä silmällä tietämättömyydessä eläviä "orjia". Tämähän on tätä päivää.
Kuulin viime syksynä tuttavaltani WinCapitalista. Hän oli pistänyt 4000 euroa peliin. Olivat luvanneet hyvät tuotot ja homma oli esim. Konneveden seudulla saanut suuren suosion. Houkuttelijana, joka sai taloudellista hyötyä laittomasti ilman veronmaksua, toimi puuta ostavan metsäyhtiön sisäänostaja. Kehotti kuulemma sijoittamaan "takuuvarmaan, hyvätuottoiseen" valuuttakauppaan perustuvaan systeemiin. Aika piru mieheksi, sopivasti nappaamassa metsärahat metsän myyjiltä. Kehoitan kaikkia rahansa menettäneitä tekemään välittömästi rikosilmoituksen kirjallisesti Keskusrikospoliisille tai paikalliselle poliisille.
Niitä on maailma täynnä. Kun vaan itsekin jaksaisi perehtyä heidän kusettamiseensa. Kyllä se on edelleenkin pörssi joka rulaa.
lainaus:

"Olen klubin jäsenenä ollut toista vuotta, ja olen ollut pääosin hyvin tyytyväinen klubiin. Meille on klubista kerrottu, että toiminta on pysähdyksissä teknisten selvitysten ja korjausten vuoksi. Näitä pysäyksiä on ollut ennenkin, pisimmillään muutaman kuukauden mittaisia, kun tuli suuria muutoksia."

On todella epämääräistä toimintaa oletetusti kunniakkaalta sijoitusklubilta, jos www-sivujen varmenteena käytettävä SSL-sertifikaatti on vain kuukauden voimassa oleva ilmainen kokeilusertifikaatti. Ei todellakaan normaalia liiketoimintaa.

Myöntäkää vain, että teitä on vedätetty. Kunnolla.
HooPee:

"Täytyy sanoa että on varsin kummallinen huijaus, koska itse olen "voitolla" todella hyvin ja kaikki tuntemani henkilöt jotka klubiin kuuluu. Jos nykypäivän huijauksen perus tuntomerkkeihin kuulu se että itse huijari jää tappiolle ja huijattavat ovat plussalla, niin on ainakin jossain asiassa tultu parempaan suuntaan tässä maailmassa."

Nyt sotkit asiat: sinä olet se huijari jos olet voitolla tässä huijauksessa.
Onneksi olkoon klubilaiset, olette lahjoittaneet rahanne sähköpostiosoitteelle, joka ei ole toiminnassa.
Itse en juurikaan ole asiaan perehtynyt, mutta kummastuttaa suuresti että uskottavana lehtenä pidetty Aamulehti pilaa maineensa ja liittyy juorulehti kategoriaan, julkaisemalla jutun niinkin uskottavien lausuntojen perusteella kuin suomi24:lla lauotaan. Siellä voi kuka tahansa sanoa mitä tahansa ja koska tahansa ja esiintyä kenenä tahansa piiloutuen nimimerkin taakse.
Siellä kateelliset voivat esiintyä mukamas asianomaisena vaikkei tietäisi oikeasti asiasta mitään muuta kuin mitä kyseisellä palstalla juoruillaan.
Juurikin näin. Kalliiksi tulee oppi kantapään kautta joillekkin. Pitäisi hälytyskellot soida jos joku lupaa 400% vuosikorkoa. Sääliksi käy niitä jotka ovat yli varojensa pistäneet rahaa tuohon.

Helppoa rahaa ei ole eikä tule. Ainakaan laillista sellaista.
MTV3 ja Poliisi-tv ovat kertoneet tästä epäillystä ponzihuijauksesta useaan otteeseen jo viime syksynä.

http://yle.fi/poliisitv/raportit.php?sivu=raportti_winclub

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2007/12/593252

Rakennelmaan osallistuneet eivät voi väittää, etteikö heitä olisi varoitettu.
No, ketähän nämä poliisin puheille menijät sitten ovat. Tyytyväisiä sijoittajia, vai?
Eipä onneksi viisaita kirpaissut tämä huijaus.
Olen ollut 2003 vuodesta asti mukana kerhossa ja en ole kuin 2 kaveria houkuttanut mukaan ja hekin aika pienillä summilla mukana. Olen sen rahan mitä alunperin laitoin tienannut takaisin noin 50 kertaisena ja olen kotiuttanut aika aktiivesti ja maksanut verot pois. Nyt selvitin ylälinjalta mikä on kerhon kohtalo, että palaako elävien kirjoihin vaiko kadonnut. Vastaus oli että katosi.

Onhan se monelle ikävä juttu, mutta ei aina voi voittaa ja pessimisti ei koskaan pety..
Eikös nämä kaikki tämän kaltaiset huijaukset perustu ihan siihen yksinkertaiseen psykologiseen ilmiöön, että tilanteessa missä ihminen voi joko hyväksyä tappiot ja luovuttaa ajoissa, tai ottaa riskin ja koittaa pelastaa toivottoman tilanteen sijoittamalla lisää, niin suurin osa valitsee jälkimmäisen.

Eli tilanne jossa ei varmasti voita mitään, tuntuu huonommalta kun tilanne jossa voi hävitä lisää, mutta voi myös voittaa lisää rahaa.

Kun on jotain kerran sijoittanut, niin eihän sitä noin vaan voi luovuttaa...
Kannattaa olla varovainen mainostaessaan mahdollista Ponzi-huijausta. Voi olla niin, että jos WinClub asia aikanaan päätyy oikeuteen, sitä mainostaneet ja mukaan houkutelleet joutuvat rikosvastuuseen.

Eli jos olette laittomaan toimintaan houkutelleet tuttuja tai ystäviä tai toimintaa muuten mainostaneet tavoitteena ansaita rahaa tai aiheuttaa vahinkoa muille, on mahdollisuus joutua vuosiksi vankilaan tai saada sakkotuomioita, sekä menettää rikoksella saatu hyöty.
Keijo heittää ihan omaa juttua. Kukaan clubin jäsenistä ei saa erikoiskohtelua, eikä tietoa yhtään aikaisemmin kuin kaikki tuhannet muutkin jäsenet. ;)
Tutkintaan vaan koko roska ja niiltä jotka on jo saaneet jotain niin kaikki pois jos paljastuu pyramiidi huijaukseksi.
Voi olla ettei tuon pyörittäjillä välttämättä ole ollutkaan pääasiallisena tavoitteen voittojen maksimointi omaan taskuun vaan rahanpesu jostain muista hommista; tällaset setit on varsin tavanomaisia Etelä-Amerikan huumeliigoille. Vastahan sitä siellä suunnalla paljastettiin joku ihan käsittämättömän kokoinen pyramidihuijauksen tyyppinen homma.
On aivan sama kutsutaanko sitä pyramidimakkinoinniksi tai muuksi. Winclub vain tuntuu toimivan, tuotot ovat tulleet ja sijoitukset ovat kannattaneet. Liittyminen on ollut jokaiselle vapaaehtoista. Ei ole palanut kansalaisten rahat, kuten valtion yrityksissä Umts-kaupat ja muut vastaavat "lailliset ryöstöt".
Missä on ne kirjoittajat, jotka ovat oikeasti menettäneet rahansa.
Taitaa olla kyseessä "penkkiurheilu", sohvalta on helppo arvostella mäkihyppyä, mutta kun itse pitää torniin kiivetä niin jopa alkaa housut haista.
Ihan oikein Kuopiolaisille idiootti rahamiehille. Ääliöt hahahahahaha. Miten voi olla tyhmiä paljon liikkeellä ennen kaikkea sijoituksia tekemässä??? Ehkä älli tuli myöhään.
Laskekaapa tähän uskovat ihmiset huvikseen paljonko tuo 400% vuosituotto tekee vähän pidemmällä aikavälillä. Ihan taitaa peruskoulumatematiikalla mennä, varsinkin jos osaa laskinta käyttää.

Täytyy myöntää, että oma laskutaitoni ei ole enää ihan lukioaikasessa terässä, joten kertokaa toki jos nyt lasken väärin. Oletetaan, että sijoitan tuohon 1000e. Vuosituotto on 400%, niin vuoden päästä olen sijoitukseni kokonaisarvo 5000e. Eikö? Jälleen vuoden päästä tuo 5000e kasvaa 400% eli siitä tulee 25000e. Kolmen vuoden päästä alkusijoituksesta 125000e. Neljän vuoden päästä sijoitukseni on 625000e. Siinä on jo puoli miljoonaa. 5 vuotta ja 3125000e. Kymmenessä vuodessa 9765625000e.

No, mietitäänpä, olen nyt 25-vuotias ja olen kauaskatseinen ja sijoitan 1000e ajatellen, että saan kolmenkymmenen vuoden päästä tuolla sijoituksellani mukavat tuotot ja voin niiden turvin jäädä eläkkeelle jo 55-vuotiaana. No, jos sen verran ahne vielä olenkin, että annan rahojen olla 31 vuotta tilillä, enhän minä silloin ole kuin vasta 56 vuotta vanha. Nostan silloin kaikki ansaitsemani rahat, 4656612873077392578125000e. 4,5 kvadriljoonaa euroa. Ihan kiva summa. Saisinko rahat käteisenä?

Voi tosiaan olla että matematiikkani pettää. Laskekaa itse ja miettikää miten nuo summat ovat tässä talousjärjestelmässä mahdollisia.
Lainaus eräältä toiselta sivustolta:

----------------------------------------------------------
Tuottojen mahdottomuus pitkässä juoksussa - Kuvitellaan, että Wincapitassa on 10 000 osallistujaa, joista jokainen on sijoittanut 5000 euroa. Klubin kassa on näin 50 000 000 euroa. 400 % vuosituotolla viiden vuoden päästä summan pitäisi olla jo 156 250 000 000 euroa, eli reilut 156 miljardia. Seuraavana vuonna rahaa pitäisikin olla jo lähemmäs triljoona euroa. Osallistujat eivät tunnu tajuavan, että tämä ei ole pelkästään naurettavaa liioittelua: jotta kaikille osallistujille voitaisiin kasvattaa ajatellunkaltaiset tuotot kunkin esim. 5000 euron alkupääomalle, klubin kassan täytyy kasvaa tätä vauhtia, ensin miljardeihin, sitten triljooniin. Oikeasti.
----------------------------------------------------------

Eli jos tämä on mahdollista. Niin ei huolta huomisesta.
Täällähän meitä on, joilta meni muutama tonni. Mutta ei meitä kannata tyhmyydestä syyttää, vaan siitä että meillä on ollut muutama ylimääränen tonni, jotka ollaan oltu valmiita häviämään, niideen suurien tuottoennusteiden varjolla mitä sponssit esittelivät.
Sitä en ymmärrä, että otetaan riski, jota ei olla valmiita kantamaan.

Uskon, että useimmat mukaan lähteneet ovat tienneet että systeemi ei voi toimia ikuisesti, mutta ovat ottaneet silti tietyn riskin esim. kahden vuoden ajalle. Näin ainakin itse toimin. Arvioin, että homma kaatuu reilun kahden vuoden päästä sijoituksestani, näin olisin ollut komeasti voitolla. Nyt kuitenkin homma kaatui jo ennen kuin itse sain omiani pois. No, riski oli tiedossa, eikä auta syyttää sponssia. Itse kärsin tappioni!

Köyhien, joilla ei ole ollut varaa lähteä mukaan, on turha olla huolissaan ainakaan minun tappiostani.
Köyhät muistakaa: Raha tulee rahan luo! Tässä tapauksessa vain väärään suuntaan, mutta onneksi toisissa sijoituksissa kohti meikäläisen tilinro:a.
Valuuttakauppa on ollut pelkkää savuverhoa. Todellisuudessa mukaan liittyneille maksetut palkkiot on maksettu toisten liittyneiden rahoista, perinteinen pyramidihuijaus. Tällöin ne ketkä ovat muitten rahoja firmasta ulos saaneet ovat kehuneet bisnestä muille ja saaneet lisää sijoittajia ja firma lisää rahaa.
Tässä huijausmallissa on erityisen tärkeää maksaa osa rahoista takaisin jotta saadaan pyöritettyä huijausta mahdollisimman pitkään.

Penninjeniä rahaa ei ole tullut itse sijoituskaupoista, vaan systeemissä on pyöritetty sijoittajien rahoja. Että ne ketkä ovat rahoja firmasta pois saaneet olette varmaan tyytyväisiä, ne ovat muilta huijattuja rahoja.
No omiahan hävisin jos hävisin. Olenhan ainakin ollut tekemässä jonkun tai jotkut rikkaaksi.
Tuntuu, että tässä jauhaa sellaiset paskaa, jotka ei ole pelissä mukana ? Ja pysytyvätkö sanomaan, montako rikosilmoitusta on tullut, tietääkseni aika vähän.
Ja uskoisin kukin pelaa omillaan, eikä näiden turhan kannanottajien varoilla !
Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista !
Tammikuussa lähdin mukaan, 10000 ekee pistin ja arvaa potuttaako nyt.. jos ne sivut on väliaikaisesti kiinni, niin iso helpotus!!!
Albania, toisenlaisten sankareiden maa!!!
Jaksaisiko joku laskea, millä limiiteillä homman olisi
pitänyt pyöriä? Tulee jotenkin saippuakauppias mieleen.
Kaikki miljonääreiksi ja terveys kuntoon ternimaidolla.
Ja taas mennään.
Ensinnäkin pyramidista. Normaali markkinatalous perustuu
mitä härskeimpää pyramidimalliin Suomessa. Fortumin
johtaja saa optioina pyramidin alalaidassa olevalta
sähkölaskun maksajalta kiskomalla Fortumin kurssin nousuun vain ja ainoastaan, jotta saisi nostaa kuvottavan
summan rahaa itselleen. Tätä pyramidia tukee Suomen valtio. Hävetkää sinisilmäinen media.
Tolle edelliselle hevosen matkijalle vai kuka se oli - hahahaa vai ihahahahaa vai mikä se oli? Niin olisin vaan kysynyt miten teillä muuten kotona menee..? vai missä se oli??
Ihmetyttää kyllä ihmisten hyväuskoisuus näissä asioissa. Luullaan, että rahaa syntyy jostakin taikatempuilla valtavasti lisää.

Ja tokihan se on kiva, jos on sijoitettu vain sellasia rahoja, jotka on varaa hävitä. Ihmetyttää vaan, että miksi ne sellaisetkin rahat pitää tuollaisiin älyttömyyksiin tunkea. Kyllä riskisijoittamista voi tehdä ihan oikeastikin työntämättä rahojaan tuollaisiin pelleilyihin.
Taas apinaa koijataan... isolla kädellä !!!
Hyvää mainosta ja kaiken lisäksi ilmaista, näin helposti
media menee lankaan!
http://wincapita-ponzi-warning.weebly.com/

Tuolla on se organisaatio nimet, yhtiöt ,pyramidiin huippu.
caveat emptor- ostaja varokoot.
Jos kerran tässä ei olekaan kyse ponzihuijauksesta,
niin miksi Wincapitan johto ei tule julkisuuteen ja
korjaa erehdystä, vaikka pitämällä lehdistötilaisuuden.
Vaiko onko jotain mikä ei kestä päivänvaloa?
Kyllähän joku aina ne rahat päältä käärii ja muut maksavat.
Voi niitä hölmöjä jotka uskoivat tähän... Syypää löytyy peiliin katsomalla.