I. világháborús emlékműSzent Imre szobraSimándy József szobraEmlékmű a II. Világháború áldozatainakKárolyi Sándor gróf szobraNagy Imre miniszterelnök  szobraVízjáték szobor és díszkútSzent Gellért püspök szobra

Jelenleg 900 szobor van a rendszerben, nézd őket sorban!


Gondolatok / Nagy a csend

Pál Tamás, 2008.03.31
Igen, ejj de nagy a csend. Ennek számos oka van. Egyrészt hogy egy test és egy lélek tartozik a halmazomba, aminek köszönhetően sajna szét is csúszott az időhorizont.

Hírek / Szavazzunk a nyitásról

Pál Tamás, 2008.02.28 - (4 hozzászólás)
Régóta foglalkoztat a gondolat, miszerint a szoborlap.hu nem csak kimondott szobrokat, hanem mindenféle egyéb köztéri alkotásokat jelenítsen meg. Sok dolog szóba jöhet az érdekes formájú padoktól a művészibb falrajzokon át a míves cégtáblákig. Minden, ami valakinek művészeti értékkel bír. Ezt hívnám szabadságnak. Szavazz, hogy nyissunk-e!

Hírek / Tavasz előtt

Pál Tamás, 2008.02.26 - (2 hozzászólás)
Láthatod te is ahogy kinézel az ablakon, valami történni fog. Elmerengtem az elmúlt csaknem két éven, amióta egy álmomban megjelent, hogy én márpedig szobrokat szeretnék fotózni. És eltelt ez a két év, most pedig itt a tavasz, új kor kezdete. Csináljunk valami nagyot!

Gondolatok / Előre, csak előre

Pál Tamás, 2007.11.11
Hónapok óta egy használható, ergonómikus weblappal álmodok. Ezen az oldalon könnyű a regisztráció, ha elefeledem jelszavam - újrakérhetem, ha viszont később meg kívánom változtatni, arra is lehetőség van. Sőt ha már a felvételeimet töltöm fel, hadd tegyem fel a magam képét is, hogy megismerjen a világ... És a napokban álmaim valóra váltak!

Jogi dolgok

Az oldal tulajdonosa és adminkodója: Pál Tamás. A szerkesztésben további személyek is részt vesznek (jelenleg: Ágoston Péter, Bede Erika, Bognár László, civertan, Dávid János, Exit, Gergely Jánosné, Hosznyák András, Ilyés Gábor, kocsi, Kozma János, Mile Sándor, Pál Tamás, Rapai István, Szakállberci, Tőzsér Ágnes, uzmari, Varga Gábor, ), akik hozzám hasonlóan saját maguk által készített szoborfotókat töltenek fel.


Ha valami gond van

Előfordulhat. Persze ez akkor most egy ilyen privaszi poliszi, egyszerűen, ahogy kell. Nézzük sorra, milyen problémád lehet az oldallal:

  • Te vagy a képen és ezt nagyon nem akarod.
    Ebben az esetben nincs mit tenni, írj emailt a kapcsolatfelvételi oldalon
  • A te képed és nem is mondtuk
    Na ez aztán tényleg csúnya egy dolog. Minden feltöltő saját képeket tesz fel és ezt vállalja, amikor regisztrál. Ha mégis történt ilyesféle turpisság akkor kérlek azonnal szólj, közös érdekünk ;]


Ha felhasználnád

Az oldalon található képeket szabadon letöltheted, felhasználhatod, továbbküldheted email-ben, azt csinálsz vele, amit akarsz. Csak az a kérésem, hogy továbbadásnál, megjelentetésnél jelezd, hogy honnan szedted a képet.

Creative Commons License
Az oldalon látható műveket Creative Commons Nevezd meg!-Így add tovább! 2.5 Hungary Licenc alatt tették közzé.


Használt szolgáltatások

A a GOOGLE INC. (www.google.com), a a Webhu Kft. (www.terkepcentrum.hu), a pedig a Wikipedia.org tulajdonai.


Felhasznált kódok

A menü füleit itt tanultam: www.webcredible.co.uk, a fless térképeknél Geoff Stearns kódrészletét használtuk fel, a felugró infoablakokhoz pedig Walter Zorn kódját használtam.

Nem látod át? Nézd nagyobban!


HÍRLEVÉLRE IRATKOZÁS


TÖLTS TE IS FEL! BEJELENTKEZÉS
Töltőmunkások: Ágoston Péter (1) Bede Erika (12) Bognár László (8) civertan (2) Dávid János (1) Exit (154) Gergely Jánosné (1) Hosznyák András (40) Ilyés Gábor (4) kocsi (1) Kozma János (180) Mile Sándor (2) Pál Tamás (129) Rapai István (3) Szakállberci (69) Tőzsér Ágnes (28) uzmari (263) Varga Gábor (2)
Képfeltöltők: Tóth Sándor Nagy Ági Szép Norbert (összes)


Szobrokat fotózunk. Azt hiszem, hogy öncélúan, de mégis webre tesszük. Érted, magunkért - szórakozásból, elgondolkodtatásból vagy épp dokumentarista módon. Talán csak azért, hogy méginkább lásd, amit eddig csak néztél.
BŐVEBB INFÓ AZ OLDALRÓL


Get Firefox
 

© 2006-2008 Pál Tamás - www.szoborlap.hu - Jogi tudnivalók - Kapcsolat