Kopit

Jim Keyzer utnyttjar sekretessbelagda uppgifter

Med risk för att låta lite tjatig kring vårat skrivande kring Jim Keyzer, men vi tror att det luktar mer rutten fisk i det hela än det redan gör.

I samband med att Jim Keyzer mailade Kopit så mailade han även personen som stod registrerad på våran domän kopit.se.

Saken är den att denna person inte har något med Kopit att göra utan har hjälpt oss med lite saker som till exempel ordna hosting för sidan.

Vi har tidigare gjort en teori kring Jim Keyzer där vi skrev att vi misstänker att han har gjort en kartläggning över folk och försökt få ur dem deras politiska åsikter samt inställning till piratkopiering och affärsrelationer med företaget PRQ.

Nu till saken, vi på Kopit tycker det är rätt intressant och underligt att han tog kontakt med personen via nick@hansdomän.com och börjar mailet med hans för och efternamn. (han har aldrig haft sitt nick@sindomän.com som mail utan sitt namn@sindomän.com)
Han fick exakt samma mail som vi på Kopit fick.

Denna person som han har mailat till har enbart varit i förhör upplysningsvis. Är det bara vi på Kopit som tycker det är lustigt att Jim Keyzer har detta kvar i skallen?

i sekretesslagen 1 kap 6 § som innebär ett förbud mot att röja eller utnyttja sekretessbelagda uppgifter som en person fått kännedom om inom ramen för sin anställning.

Kan ju tilläggas att den information som man får ut (nu har vi ändra detta) när man gör en “whois” på kopit.se är personen i frågas namn, ingen mail eller sådan information även om det inte spelar någon roll då kontakt@kopit.se användes vid registreringen.

3 kommentarer på “Jim Keyzer utnyttjar sekretessbelagda uppgifter”

  1. #1. Majbritt on maj 9th, 2008 at 1:23 e m

    Det komprometterande för Keyzer är alltså att han mejlat innehavaren av kopit.se på en annan mejladress? Vilket skulle antyda att Keyzer har mer koll på honom och hans domäner än vad som borde vara normalt? Och att han skaffat sig den kollen under sitt jobb på polisen?

    Försöker bara bena ut det här lite, för jag förstår ärligt talat inte vad som är så allvarligt. Att han använt “nick” före @ är väl inte konstigare än att man ibland chansar att skriva “info” eller “webmaster” före, vilket oftast funkar.

  2. #2. Kopit on maj 9th, 2008 at 5:08 e m

    Det vi tycker är konstigt i det hela är hur Keyzer kan ha koll och veta hans nick samt mail. Tror du ärligt talat att en polis har koll på allas nicknames och emails utan till? :)


  3. [...] till i förundersökningen. Faktum är att det tycks som att han redan har gjort det. Bloggen Kopit skriver idag att Jim Keyzer har mejlat hot om rättsliga åtgärder till personer som han bara har haft [...]

Lämna en kommentar

Kopimi
Creeper ! ! !