ΟΙ C:REAL ΣΤΗ HEAVEN
ΟΙ C:REAL ΣΤΗ HEAVEN

ΟΙ C:REAL ΣΤΗ HEAVEN

Η Heaven έχει τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσει από σήμερα στην οικογένειά της ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τους C:REAL. Παράλληλα, η HEAVEN LIVE θα συμμετέχει ενεργά στην επιμέλεια και στη διοργάνωση των συναυλιών του συγκροτήματος.

Οι C:REAL χαρακτηρίζονται από τον pop rock ήχο τους και την εκρηκτική σκηνική παρουσία στις live εμφανίσεις τους, με χιλιάδες fans και δεκάδες ραδιοφωνικές επιτυχίες, που βρίσκονται πάντα στην κορυφή των charts, αποδεικνύοντας, έτσι, την αποδοχή από το κοινό που εδώ και χρόνια τους έχει ξεχωρίσει.

Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνουν την ηχογράφηση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Heaven. ΟΙ C:REAL ΣΤΗ HEAVEN

"Η δυναμική της Heaven θα προσθέσει αξία στο καλλιτεχνικό μας "προϊόν", αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζουμε το κοινό μας. Πιστεύουμε ότι θα νιώσουμε την ατμόσφαιρα μιας οικογένειας, κάτι που αναζητούσαμε ανέκαθεν", δηλώνουν οι ίδιοι, και είναι σίγουρο ότι με την στήριξη της νέας τους εταιρίας θα μας προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον!

Οι C:REAL αποτελούνται από τους Ειρήνη Δούκα (φωνή), Τάκη Δαμάσχη (κιθάρα), Δημήτρη Χωριανόπουλο (τύμπανα), Μάνο Σπυριδάκη (μπάσο), Αποστόλη Κοσκινά (κιθάρα) και Χρήστο Βεντούρα (πλήκτρα).

Επίσημη σελίδα των C:REAL: http://www.c-real.gr/

στείλτε το με email
εκτυπώστε το


::LIVE ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
::To Love Radio 97.5 παρουσιάζει την Δέσποινα Βανδή στη συναυλία "Αγάπη... Απ τη Γη ως τη Σελήνη"
::To Love Radio 97.5 παρουσιάζει την Δέσποινα Βανδή στη συναυλία "Αγάπη... Απ τη Γη ως τη Σελήνη"
::O ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
::ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ PROMO TOUR ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ
::Νέα Συνεργασία – Κώστας Καραφώτης – Κυριάκος Παπαδόπουλος
::Μια αξέχαστη βραδιά "αφιερωμένη στο Νίκο Κουρκούλη και τους φίλους του"
::Φέτος η "Θάλασσα" είναι...ποπ, είναι ροκ, είναι hot!
::ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ - "6η ΑΙΣΘΗΣΗ" - ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ
::ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ-EUROVISION 2008