Vesti | News
Poslovna mreza | Branches.
Kontakt | Contact
Download
E bank online
Linkovi | Links
PRVI ČAS "PROFESORA" TIPSAREVIĆA
Srpski teniski as Janko Tipsarević član „DRUŽINE  PLAVOG VITEZA“ u Novom Sadu odžao svoj prvi javni čas mladim sportistima


ImageMetals-Banka a.d. Novi Sad je u ponedeljak, 19. maja 2008. godine, u okviru akcije Družina Plavog Viteza organizovala druženje sa srpskim teniskim asom i Devis kup reprezenentativcem Jankom Tipsarevićem koji je učenicima prve sportske gimnazije Olimp iz Novog Sada održao svoj prvi javni čas.


Podsećamo, Janko Tipsarević je 2006. godine, diplomirao na odseku sportski menadžment, sa ambicijom da se nakon sportske karijere posveti radu sa mladim nadama. Janko je otpočeo čas svečanim upisivanjem u gimnazijski dnevnik naliv perom koje mu je na poklon, u znak sećanja, uručio direktor prve sportske gimnazije Olimp, iz Novog Sada, Radomir Marović, a srednjoškolcima i drugim mladim sportistima je preneo svoja iskustva profesionalnog sportiste pričajući im o teškim trenucima, naporima ali i zasluženim uspesima i nezbežnoj slavi.
Ukazujući mladim sportistima da se životni uspeh ne stiče prečicama i nezasluženim privilegijama, već trudom i zalaganjem, Janko Tipsarević je, ukratko, prepričao svoj životni put, naglasivši da tek mali deo njegovog uspeha pripada talentu, a sve ostalo je posledica disciplinovanog treniranja i usredsređenosti ka zacrtanom cilju.

Družina plavog viteza je jedan od projekata Metals-Banke a.d. Novi Sad koji propagira uspostavljanje ispravnog sistema vrednosti i zdravih životnih načela kod mladih ljudi. Konkretan povod za otpočinjanje ove akcije je sve vići broj društveno neprihvatljivih incidenata u novosadskim osnovnim i srednjim školama po kojima naš grad, nažalost, postaje prepoznatljiv u poslednje vreme.

Biti dobar učenik, prijatelj, sportista, biti bolji od sebe i u teškim trenucima mora postati, ne samo model ponašanja za mlade ljudi, već i obaveza za sve koji u tome mogu da pomognu.


 


Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"
 
U sklopu projekta „Put ka vrhu“ koji, već osmu godinu, realizuju Privredna komora Vojvodine, Privredna komora Srbije, Fakultet tehničkih nauka Novi Sad i Media Invent iz Novog Sada, u sredu 14. maja 2008. godine, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Metals-Banci a.d. Novi Sad dodeljeno je prestižno priznanje Kapetan Miša Anastasijević u kategoriji Korporativni imidž.

Baš kao i u životu Kapetana Miše Anastasijević kada se veličina i značaj nisu dokazivali isključivo veličinom bogatstva, već i  brojem dobročiniteljskih poduhvata i u Metals-banci a.d. Novi Sad, osim izuzetnog poslovnog rezultata u proteklom periodu i ekspanziji poslovne mreže uz stalan rast poverenja deponenata, posebna pažnja se poklanja društveno odgovornom ponašanju.

Promovišući pozitivna vrednosna načela i zdrave životne stavove kod mladih ljudi, Metals-banka a.d. Novi Sad je osnovala Družinu plavog viteza kojoj su do sada pristupili srpski teniski as Janko Tipsarević i prima balerina Ašhen Ataljanc sa ciljem da pruže pozitivan primer mladim ljudima kako se trudom i zalaganjem postižu vrhunski rezultati.

Otvorena banka - Metals Banka a.d. Novi Sad je sinonim za visoke poslovne standarde i trajno opredeljenje u pružanju kvalitetne i sveobuhvatne usluge svojim klijentima. Osim klasičnih bankarskih poslova, Metals-banka a.d. Novi Sad u okviru posebne linije proizvoda prepoznatljive pod nazivom Banka Plus nudi mogućnost zaključivanja polisa životnog osiguranja renomirane osiguravajuće kuće DDOR Novi Sad a.d.o kao i kupovinu investicionih jedinica investicionih fondova Fima Proactiv i Focus Premium na šalterima Banke.

Negujući društveno odgovorno poslovanje kroz podršku kulturi i tradiciji, amaterskom sportu, humanitarnim akcijama, ekologiji, nauci i obrazovanju, Metals-Banka a.d. Novi Sad je, osim posebne pažnje koju poklanja svojim klijetnima, poslovnim partnerima i predstavnicima medija, redovno davala svoj doprinos u velikom broju projekata od značaja za društvenu zajednicu.

Otvorena Ekspozitura Resavica
ImageU Subotu 10. maja 2008. godine, Metals-Banka a.d. Novi Sad je otvaranjem Ekspoziture u Resavici, kao rezultat intenzivnog širenja poslovne mreže, postala prisutna u 72. po redu naseljenom mestu u Srbiji.  

Na značaj koji ima ova Ekspozitura za lokalno stanovništvo ukazao je generalni direktor JP PEU Resavica, mr Zlatko Dragosavljević, naglasivši da je Resavica kod Despotovca već tri ipo godine bez banke, pa je nekoliko hiljada rudara i penzionera bilo primorano da putuje 25 kilometara do najbliže banke.

Otvorena Ekspozitura Požega
ImageOtvaranjem ekspoziture Metals-Banke a.d. Novi Sad u Požegi, nastavlja se širenje poslovne mreže Metals-Banke a.d. Novi Sad na području Zapadne Srbije.

Od početka 2008. godine, počele su sa radom i ekspoziture  Zlatibor,  Nova Varoš i Užice, a u narednim mesecima Metals-Banka a.d Novi Sad planira da otvori još tri ekspoziture u Ivanjici, Čajetini i Ljuboviji, kao i regionalnu filijalu u Užicu.

Ekspozituru je svečano proglasio otvorenom Aleksandar Grbović, zamenik predsednika opštine Požega i predsednik Odbora za dogradnju i rekonstrukciju bolnice „Savinac”. On se tom prilikom zahvalio Metals-Banci a.d. Novi Sad na donaciji za opremanje pomenute bolnice.


 

Izveštaj o bitnom događaju

(član 64. Zakona o tržištu hartija od vrednosti i drugih finansijskih instrumenata):

Na osnovu člana 73. Zakona o bankama, člana 64. Zakona o tržištu hartija od vrednosti i drugih finansijskih instrumenata («Sl. glasnik RS» br. 47/2006), a u vezi sa članom 6. i 7. Pravilnika o sadržini i načinu izveštavanja javnih društava i obaveštavanju o posedovanju akcija sa pravom glasa («Sl. glasnik RS» br. 100/2006 i 116/2006) i člana 21. i 28. Statuta «METALS-BANKE» a.d. NOVI SAD, Upravni odbor Banke svojom Odlukom broj 27/08 od 24.04.2008. godine,

S  A  Z  I  V  A

XXXII REDOVNU SEDNICU SKUPŠTINE
«METALS-BANKE» a.d. NOVI SAD

Preuzmite pun izveštaj u PDF formatu


OTVARANJE EKSPOZITURE U NOVOM BEČEJU
ImageU sredu 23. aprila, zvanično je počela sa radom Ekspozitura Metals-Banke a.d. Novi Sad u Novom Bečeju.
Ekspozituru je simbolično proglasio otvorenom predsednik Opštine Novi Bečej, Milivoj Verbalov. On je, tom prilikom, iskazao posebno zadovoljstvo što je na teritoriji opštine Novi Bečej otvorena nova Ekspozitura Banke koja svoj razvoj ne zasniva na mogućnostima sticanja brzog profita, već se postepeno razvija prateći potrebe stanovništva i privrede, a naročito malih i srednjih preduzeća. Da se radi o poslovnoj filozofiji koja promoviše zdrav i stabilan rast, svedoči i donacija koju je Metals-Banka a.d. Novi Sad dodelila predškolskoj ustanovi „Pava Sudarski“ iz Novog Bečeja, ulažući na taj način u budućnost Opštine, naglasio je Verbalov.      
Proširenjem svoje poslovne mreže, Metals-Banka a.d. Novi Sad je postala prisutna i u 70-tom po redu naseljenom mestu u Srbiji, čime se nastavlja tendencija širenja poslovne mreže iz  poslednje tri godine, koja svrstava Metals-Banku a.d. Novi Sad na prvo mesto po ekspanziji poslovne mreže. Metals-Banka a.d. Novi Sad danas broji preko 110 poslovnih jedinica širom Srbije koje su locirane od Palića do Pirota.

<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 7 od 41
[Nazad]
Code
Home Bank
eBank

| Mapa sajta | Kontaktirajte nas | Aktuelnosti | E-bank pristup | Linkovi | Download | Katalog nekretnina | Kursna lista | . |
Početna strana
| Mapa sajta | Kontaktirajte nas | Aktuelnosti | E-bank pristup | Linkovi | Download | Katalog nekretnina | Kursna lista | . |
METALS BANKA online