Over Philips

primaryFeature01-2489.jpg

Bedrijfsprofiel

Philips heeft wereldwijd circa 123,800 werknemers in dienst, verspreid over meer dan 60 landen, en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Met een omzet van EUR 27,0 miljard in 2007 is de onderneming marktleider op het gebied van systemen voor medisch-diagnostische beeldvorming en patiëntenbewaking, energiezuinige verlichtingsoplos­singen, huishoudelijke apparaten en producten voor persoonlijke verzorging, alsmede consumentenelektronica.

 
Duurzaamheid

Bij Philips geloven we dat duurzame ontwikkeling niet alleen noodzakelijk, maar ook wenselijk is.

 
 
Nieuwscentrum

Ontvang het laatste nieuws en de meest recente toespraken van Philips, download foto's, video's en logo's en abonneer u op onze persberichten.


 
secondaryFeature04-2499.jpg

Design

Design betekent bij Philips menselijke oplossingen voor producten, interfaces en communicatie. Dit is één onderdeel van de totale Philips-ervaring.

secondaryFeature06-2501.jpg

Research

Philips Research is een van de grootste particuliere onderzoeksorganisaties ter wereld en ontwikkelt technologieën die uw leven verbeteren.

 
Carrière

Wij raken het dagelijks leven van mensen overal ter wereld. Dit is jouw kans om deel uit te maken van die ervaring. Bekijk onze huidige vacatures en vind een baan die bij jou past.