Strategiset tiedot
: Hey Modern Days, "Molly"
: trakehnertamma, ei rekisterissä
: syntynyt 18.10.2006, (VARL)
: säkäkorkeus 161 cm, ruunikko
: painotus kouluratsastus, ko: Va A
: kasvattanut Michael Schrenk / Saksa
: omistaa cirith / Yave

Missä mennään?
Tällä hetkellä
- kilpaillaan KRJ:n alaisissa koulukisoissa
- kierretään NJ-näyttelyitä

Vähän myöhemmin
- pyritään Ch-arvonimeen
- KRJ-laatuarvosteluun tulevaisuudessa
- YLA-tilaisuuteen tulevaisuudessa

Luonnekuvaus
Molly tuli napattua Yaveen ensimmäisen tuontimatkan yhteydessä. Kiertelin saksalaisia talleja etsien hyviä hevosia maahantuotavaksi, ja sitä kautta törmäsin myös Mollyyn. Ihastuin tammaan nopeasti sen monipuolisuuden ansiosta - vaikka tamma olikin pääasiassa koulupainotteinen, se myös hyppäsi todella hyvin ja oli maastovarma. Mollysta olisikin varmasti tullut hyvä kenttäratsu, mutta muutaman vuoden vanhana sen toinen takajalka oli vaurioitunut onnettomuudessa sen verran, ettei sillä voi hypätä niin paljon kuin olisi tarvis. Niinpä Mollysta tuli kouluhevonen. Jalka kestää kyllä satunnaista hyppäämistä, ongelma on vain aktiivisen treenaamisen kanssa, joten Molly on oikein hyvä lisä Yaveen - silloin tällöin voi lähteä virkistäytymään muuten meidän koulupainotteisesta porukasta esteille tai maastoon Mollyn kanssa :)

Luonteeltaan Molly on oikein kiva ja järkevä. Se ei ole yhtään tammamainen, vaan muistuttaa lähinnä kokenutta ruunaa. Molly käyttäytyy hyvin eikä keksi mitään tammoille tyypillisiä oikutteluja. Lisäksi se osaa pitää päänsä kylmänä haastavissakin tilanteissa, esimerkiksi juuri kilpailuissa, ja juuri sen takia tamma onkin loistava kilparatsu. Molly on todella seurallinen hevonen, joka viihtyy niin ihmisten kuin hevostenkin kanssa. Jokaisen uuden ihmisen kasvoille puhallellaan lämmintä ilmaa, ja hevosiakin tulee rapsutettua tarhassa. Molly ei viihdy yhtään yksin, mutta pärjää, jos sen jostain syystä täytyy esim. jäädä yksin tarhaan tai talliin.

Ratsastaessa Molly on hyvin miellyttämishaluinen. Se tekee aina juuri niin kuin ratsastaja pyytää, tai vähintäänkin yrittää tehdä. Molly on kuitenkin tavallaan myös aika laiska, joten sitä pitää vähän väliä olla muistuttamassa, että tämän laukan oli kyllä tarkoitus olla kolmitahtista. Raipan suuremmalle käyttämiselle ei kuitenkaan ole tarvetta, sillä pieni pohkeilla ja raipalla napautus kyllä tehoavat oikein hyvin. Tamman askellajit eivät ole hirveän mukavat istua, sillä ne ovat näyttävät ja sen takia suuret. Harjoittelu kuitenkin auttaa :) Hypätessä ja maastossa Molly on reippaampi kuin sileällä, mutta ei silloinkaan maailman vauhdikkain ratsu. Molly hyppää todella isoilla loikilla, joten tyyliin totuttautuminen vie varmasti vähän aikaa, mutta sen jälkeen tammalla hyppääminen onkin pelkästään mukavaa.

Sukutaulu
Blue Café Coffee House Black Coffee
Maybreak
Neonblue Bloody Sunday
Runway
Amsterdam Rotterdam Concorde
City Bird
Ambereye Wilson
Panthera

Tähän sitten jonkunlainen sukuselvitys.

Jälkeläiset
Ei vielä.

Kuulumisia
Tulossa.

Kilpailutulokset
Arvokisat

KRJ-kouluratsastus (0 sijoitusta)

NJ-näyttelyt

© cirith