Om Smart Club

Smart Club tilbyr deg merkevarer fra 40 bransjer

Hva er Smart Club?

Ideen bak Smart Club er enkel. Vi skal til enhver tid tilby våre medlemmer og kunder et bredt utvalg av merkevarer med høy kvalitet, til konkurransedyktige priser. I Smart Club tilbyr vi deg de mest solgte varene fra over 40 bransjer og vi er alltid tidlig ute med sesongvarer som f. eks hagemøbler, ski, sykler og julevarer.Smart Club har vært i sterk vekst siden etableringen i 1995, og vi får stadig nye medlemmer og kunder.

Enkelt og effektivt

Smart Clubs utsalgssteder er ikke helt tradisjonelle butikker eller varehus. Her er innredningen svært enkel og ofte selges varer rett fra pallen.
Denne driften er svært rasjonell noe som betyr at vi kan drive vår virksomhet med lave kostnader.

Store innkjøp

Som grossist for flere hundre tusen medlemmer og kunder kjøper vi inn i store kvanta. Vi kjøper direkte fra produsent, og slipper på den måten å betale ekstra for fordyrende mellomledd.

Lave priser

Rasjonell drift og store innkjøp gjøre at vi kan selge våre produkter til lave priser. Dette gjør at våre medlemmer og kunder alltid er garantert en god handel påSmart Club.

Spennende produkter

Hos oss får du produkter du ikke finner over alt. Det gjør det spennende å handle. Vår ferskvareavdeling er dessuten så spennende i seg selv at selv gourmetrestauranter finner det vel verdt å handle hos oss.

CG Holding

Smart Club ASA er et selskap i CG Holding konsernet som omfatter virksomheter innen varehandel, industri, eiendom og reiseliv.