HB.dk
HB.dk

Nikola Saric solgt til Liverpool

Efter måneders sonderinger og direkte forhandlinger med flere europæiske klubber, faldt salget af Herfølges stortalent Nikola Saric endeligt på plads onsdag.

Det var Liverpool FC's manager Rafael Benitez og Herfølges sportsdirektør Per Rud der forhandlede de sidste detaljer på plads i kontrakten mellem Nikola Saric og den engelske storklub Liverpool FC onsdag.

Nikola Saric, blot 17 år, var naturligvis henrykt da aftalen faldt på plads med Liverpool FC:

"Selvfølgelig vil jeg til Liverpool. Jeg skal træne med de store navne derovre, og får tid til at udvikle mig på reserveholdet. Det er en enestående mulighed for mig, og jeg er meget glad for udviklingen på det her, for det har været en meget hård sæson for mig".

Efter debut på VIASAT-divisionsholdet i Herfølge, og debut på såvel U/16 som U/17 landsholdet måtte Nikola igennem en længere skadesperiode og operation, som kølnede interessen for det store talent.

Med store opgaver foran sig med U/17 EM kvalifikation blev det et kapløb med tiden for Nikola om at blive klar, og han nåede aldrig rigtig at få den samme grundtræning som resten af holdet. Foråret har således bestået af masser af træningslejre, turneringskampe, stævner samt landskampe for såvel U/17 som U/18 landsholdet.

Nikola gik på ferie fuldstændigt udkørt af det hårde program:
"Jeg var bare helt færdig, og for første gang nogensinde glædede jeg mig til at holde fri fra fodbold. Al den snak om klubskifte havde også påvirket mere end jeg troede, for jeg har faktisk forsøgt at holde mig helt væk fra den snak, som min far og klubben har stået for, men det har alligevel været svært, når alle mulige hele tiden spørger, hvad der sker. Men nu er det på plads, og jeg er naturligvis glad og lettet".

Nikola kom til Herfølge som 1. års drengespiller fra B.1908, og siden det været den nok mest eksponerede spiller klubben nogensinde har haft. Sportsdirektør Per Rud fortæller:

"Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at beskytte Nikola, men pressen er ikke til at styre. Personligt har jeg brugt utallige timer på det her, og her i 2008 har jeg selv rejst Europa tyndt rundt i en grad, så jeg nærmest ikke har været i klubben. Det er helt utroligt, hvad vi har haft af henvendelser på Nikola, men når det er kommet til konkrete forhandlinger har der været længe i mellem de seriøse af slagsen".

Nikola fortæller, hvorfor han nu er klar til nye udfordringer:
"Det har hele tiden været ideen, at Herfølge skulle tjene penge, hvis det kunne lade sig gøre, og da jeg føler tiden og jeg er moden til nye udfordringer, har vi gået og ventet på den rigtige klub.

Den kom nu, og så er det bare med at komme af sted. Selvfølgelig vil jeg savne vennerne og klubben, men jeg har store mål, og det kræver at jeg tør tage imod udfordringerne, når de kommer".  

Hos Herfølge er der stor taknemmelighed for, at indgåede aftaler om fælles fodslag i forbindelse med klubskiftet er blevet overholdt, og Per Rud udtrykker det således.

"Vi er glade for og stolte over, at Nikola er kommet til en af klodens bedste fodboldklubber. Vi er også glade for, at Herfølge har tjent gode penge, for det synes, vi ærlig talt, at vi har fortjent.

Nikola kunne have ladet sin kontrakt løbe ud, han kunne også have forlænget kontrakten, men i fællesskab er vi nået frem til denne fantastiske konklusion. Pengene fra Nikola skal ikke bruges på vanvittige spillerindkøb, men på yderligere udvikling af klubben som helhed", siger Herfølges sportsdirektør Per Rud.Lagt online den 26. juni 2008 - Læst 1.504 antal gange
Nyt på hb.dk

Deltidsjobs søges i NETVÆRKET!!!
Spillere, trænere og ledere søger jobs ved siden af fodbolden...

Sponsor Cykel Show 2008
Planlægningen af det kommende Sponsor Cykel Show 2008 er nu gået ind i 2. fase.!

Se alle nyheder
 
 
 
 
 
29. juni 2008
Herfølge Boldklubs hovedsponsorer
 techCMS