Hoofdpagina

Van MYSTlore

Ga naar: navigatie, zoek

[bewerk] Welkom op MYSTlore

MYSTlore is een wiki voor alles wat met Myst, D'ni en Uru te maken heeft. Lees meer over deze site. Lees ook eens de handleiding om een overzicht te krijgen van MYSTlore.

[bewerk] Wist Je Dat?

Er zijn 5 wist-je-datjes verzameld. HerlaadToon alleBewerk • RSS Feed: AbonneerDownload

Het Boek van D'ni gebruikt het woord "Bahro", maar deze zijn niet gerelateerd aan de Bahro in de Uru-serie en Myst V: End of Ages.

[bewerk] Nieuws

Er zijn 8 nieuwsberichten verzameld. HerlaadToon alleBewerk • Kalender: AbonneerDownload • RSS Feed: AbonneerDownload

[bewerk] Recente gebeurtenissen

Geen.

[bewerk] Geplande gebeurtenissen

None.

[bewerk] Hoe bladeren

Het wordt aangeraden om de handleiding eerst even door te nemen.

[bewerk] Hoe bijdragen

De Nederlandstalige versie van MYSTlore is op dit moment zeer beperkt: het bevat nog zeer weinig pagina's. Iedereen wordt aangeraden om wat informatie toe te voegen, zelfs al is het niet veel.

Er zijn enkele speciale pagina's die nuttig kunnen zijn om meer te leren over hoe je kan helpen:

  • Gewenste pagina's zijn pagina's waarnaar wordt verwezen, maar nog niet geschreven zijn. Vergeet niet dat een beginnetje — een minimum aan informatie — al zeer helpvol kan zijn.
  • De Recente wijzigingen-pagina toont wat er in de laatste paar dagen is veranderd: pagina's of secties die aangemaakt of bijgewerkt zijn, images die toegevoegd zijn, etc. Dit is ook handig om na te gaan of de recente veranderingen correct zijn (zowel spellingsgewijs/grammaticaal als qua inhoud), en deze te corrigeren indien nodig.
  • Beginnetjes zijn incomplete pagina's. Indien u denkt dat deze genoeg informatie bevat om een volwaardig artikel te vormen, kunt u het {{Beginnetje}}-sjabloon er uit halen.
  • Artikels die een afbeelding nodig hebben zijn artikels waarvan de auteur(s) gevraagd hebben om een afbeelding (bvb. een schermafbeelding, foto of illustratie) bij te steken. Indien u een passende afbeelding hebt, kunt u dit toevoegen. Meer informatie over afbeeldingen staat op de Afbeeldingen-handleiding.
Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen
Andere talen