2007. október 24., szerda


zoo[.]webkontakt[.]hu[/]vendegkonyv

ott találkozunk...

2007. október 9., kedd

Bye Bye Blog!

Bő egy évvel a balatonradio halála után a blog is elhalálozott. Csoda, hogy eddig kitartott, szép volt, jó kis közösség volt, emlékezzünk hát rá ilyennek, ha még menni fog. Búcsúzóul itt egy Melbourne Vol 9 Trance, ami utolsó lett a sorozatban, töltsétek le szeretettel (ha valamikor végre sikerül feltöltenem). Jó volt veletek, puszkány.

2007. október 6., szombat

Tévénéző Marci haTalma

Igen bizony, közeleg a Moto GP. Persze az első sorból magyar zászlót lengető hülyék nem Zoli és Nova lesznek, már csak azért sem, mert a belépő kifizetéséhez vagy két hetet kéne melózni, aztán ennyi zséből meg pont kétszázszor lehet beaszni. Meg ugye hát magyar zászló, khm, és talán nem túl illendő ilyet mondani, de ha én olyan nagyon szívemen viselném ezt a táltos dolgot, akkor maradtam volna otthon a Pataki meg a Csurka haverommal, de nem. Én itt vagyok. Oké, nem elegáns ilyet mondani, de engem szerencsére mindenki bunkónak ismer. :-)
És ha már bunkó vagyok, hadd kérdezzek rá, hogy mi is lett a Digital-lal. Mert arra azért úgy emlékszem, hogy az állomás olyan hallgatókák keze alatt indult, akik régen errefele is blogoltak, aztán így valahogy leszakadtak a társaságról, és már nemcsak nem írnak ide nagyon, de én pl nem is tudok róluk sokat. He?

2007. október 1., hétfő

A Magyar Klikk

Nem tudtam blogolni egy ideje, lévén Novatis és kis családja megérkezett Melbourne-be. Szóval most rengeteget lógunk együtt, kimaradtunk az otthoni sztorikból, de talán a következő Say Cheese-re bejön velem, aztán valami érdekes elindul. Nem egy következő Nyalakára gondolok, csak egy egyre szaporodó és terjeszkedő magyar klikkre itt Ausztráliában...

Régebbiek | Végére »