Haluamme esitellä sinulle muutaman tekemämme verkkokaupparatkaisun

Pyöritä "referenssikarusellia" napsauttamalla hiirellä vasemalla ja oikealla puolella olevia kuvia tai raahaa nuolinapista. Kun napsautat keskimmäisenä olevaa kuvaa, avataan se isona ruudulle. Kuvien yläpuolella olevasta linkistä referenssi avataan omaan ikkunaansa.


Ladataan referenssejä
ladataan
www.partioaitta.fi www.mekko.fi www.ufs.fi www.bestpet.fi www.teammarklighting.fi www.henskat.fi www.4runners.fi www.behnfords.fi www.olipakerran.fi www.p-store.fi www.vaippala.com www.lastenverkkopuoti.com www.riihimaenmessut.fi

Myvisio - Verkkokaupan ratkaisut

Myvisio on erikoistunut verkkokaupan eli sähköisen kaupan ratkaisujen toteutukseen ja tarjoamaan palveluja mm. verkkokaupan tekniseen ylläpitoon. Kauttamme saat työkalut myynnin aloittamiseen ja kasvattamiseen verkossa.

Ratkaisumme on jaettu kahteen eri laajuiseen pakettiin.

Verkkokaupparatkaisu on asiakkaan tarpeiden mukaan toteutettu verkkokauppa. Asiakaskohtaiset ominaisuudet ja toiminnot sekä mahdolliset intergraatiot olemassa oleviin järjestelmiin suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Valmiskauppa.fi on helposti, nopeasti ja edullisesti käyttöön otettava valmis verkkokauppa, joka on suunnattu aloittavien sekä pk-yritysten tarpeisiin.

Verkkokauppoja olemme toteuttaneet vuodesta 2004 lähtien ja toteutuksia on kertynyt useita satoja.

Tule käymään kahvilla

MyVisio Oy, Uudenmaankatu 1 A 13, 05800 Hyvinkää

tai Soita myyntiimme

Myynti palvelee teitä tuotteiden ja palvelujen hankintaan liittyvissä asioissa. Palvelemme teitä arkisin klo 10.00 - 16.00 välisenä aikana puhelimitse, muina aikoina sähköpostitse.

Puhelin 0207 5454 18
myynti@myvisio.com