P-store

Minna Pajulahti IFBB newsletter Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mike Sirén   
24.07.2008, 15:57

Tämä ei ihan jokapäiväistä ole, että suomalainen kisaaja saa näkyvyyttä näin IFBB:n virallisissa tiedotteissa. Minna on hienosti noteerattu ko. uutisessa. Toivotellaan tälle kaunottarelle zemppiä jatkoonkin, että olisi lisää esillä ulkomaisissa alan medioissa.

IFBB

 
Wrong sport seven - Soccer Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mike Sirén   
22.07.2008, 22:16

Jaa että punaista korttia? Paskanmarjat, kun on vauhtiin päästy, niin antaa mennä vaan, ei se kortti tapa. Pallo kainaloon ja rynnäköllä maaliin asti. Hylsy tulee ja ottelurangaistus, mutta kukaan ei estä juoksemasta ympäri kenttää maalikuninkaana!

Kiitoksia

  • FC POHU loistavat pelaajat sekä Esko Manninen kuvausten järjestelystä.
  • Raimo Kalliokoski dumarin vaatteet ja opastus
  • Mika, aina yhtä loistava
  • Purtsi, säätöä säätöä

Keskustelu

 

 
Ruotsin Ahmad Ahmad komeaan voittoon jenkeissä. Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mike Sirén   
21.07.2008, 11:38

Ruotsin varsin mallikas Ahmad Ahmad nappasi voiton LA BB championships kisassa. Mies mitä ilmeisimmin tähtää alle kasiin MM-kisoissa. Varsin kovan paketin kaveri lavalle kampesi ja toivotaan skandinaaville kunnon menestystä jatkossakin.

Keskustelu

Kuva: Bill Comstock

 
Wolf tikissä Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mike Sirén   
19.07.2008, 19:20

Eipäs taidakaan olla kiveen kirjoitettu seuraavan Olympian voittaja, sillä Dennis Wolf on äärettömän kovassa kunnossa jo tässä vaiheessa. Jay Cutlerilla toki on nimeä enemmän ja ne tuomarit vähän liiankin usein tuijottavat kisaajan nimeä eivätkä lihaksia, joten saas nähdä kuinka objektiivisen arvostelun Wolf saa.

Olympia 2008 keskustelu

 
Taiteilijan näkemys urheilusta Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mike Sirén   
15.07.2008, 15:32

Taitelija Jore Puusa avautuu blogissani kirkkokuvistani vähän erikoisella tavalla. Mies on aikaisemmin ollut varsin katkera kun "amatöörit" vievät kaikki työt valokuvauksessa. Ja tämä kaveri vielä kaikenlisäksi opettaa kuvankäsittelyä ja muuta valokuvaukseen liittyvää, joka on vähintäänkin erikoista, sillä nyt lähinnä suunsoitto on ainoa, minkä hän osaa.

Keskustelu

Mielenkiintoinen kombinaatio. Hedonistinen ja mömmöjä kitaan tunkeva bodauskulttuuri ja kirkot sisältä joissa on “törkeen komeeta”
Semiootikko näkisi tässä freudilaisen lipsahduksen, anteeksipyyntö siitä mitä tekee sakraalin vaelluksen kautta.
Mitähän jos seuraavaksi teette sen mitä minä olen tehnyt, eli retki johonkin sweatshoppiin jossa lapsiorjat väsää bodausvaatteita ja sitten sama kommentti, ” törkeen komeita kakaroita, olipa ihan homona kuvakulmaa kuolevaan kakaraan, tulee komeesti toi visva näkyviin sigmalla.”

Vastaukset kuvaavat vastaajiaan.
Tekniikkaa, mekaniikkaa, epäinhimillisten arvojen puolesta toimimista ja erimieltä olevan kirjoittajan henkilön loukkaamista. Korjataan hiukan sanakäyttöä. Sakraalinen sanaa ei ole olemassa = sakraali. Minä koetan puolustaa inhimillisiä arvoja, te torjua niitä, katkeruuttako? Ei vaan toimintaa niiden puolesta, jotka eivät voi itse puolustautua. Tämä “poitsu” 56v. aloittaa syksyllä uuden kuvajournalismikoulutuksen, tervetuloa, tulkaa mukaan, voisitte oppia muutakin kuin vääriä sivistysanoja ja sokeaa vihaa erillaisuutta kohtaan.

Sweatshopkuvia on jonkun tuotava lihastenpullistelukuvien rinnalle, jotta edes joku tajuaisi, mihin maailma on menossa. Saattaa olla että vuonna 1985 tehdessäni nuo matkat tuhosin ympäristöä lentokoneessa, kyllä niin tein. Mutta kuinka moni esim Punaisen ristin kautta on sittemmin luovuttanut -kuvani nähtyään rahaa kehitysmaihin- tuo lienee korvannut pahat tekoni, teidän toimenne lihastenpumppaamisen suhteen eivät juuri maailmaa paranna. Kaikella maailmassa on yhteys, bodaamisella, siihen käytetyllä hormoonituotannolla jonka negatiiviset seuraukset veronmaksajat maksavat sairaanhoitokuluina jne. Kirkot ja niiden ihastelu ja se mitä esim. Jeesus sanoi: ” Mitä teette yhdelle näistä pienimmistä sen teette minulle.” Lienee syytä uskoa että arvon kirjoittajat kuuluvat kirkkoon?? Joten?

Tekstienne viha joka kohdistuu minuun ihmisenä kuvastaa sitä maailmaa jossa elätte, minä en solvaa teitä yksilöinä kuten te minua.
Teksteistänne voi päätellä miten suhtaudutte erillaisuuteen, kirjoituksenne viittaavat siihen vihaan, joka syntyy pinnallisesta maailmankäsityksestä, joka taas johtuu lukeneisuuden puutteesta. Mutta eipä tuo outo asia ole urheilunharrastajien suhteen. AkuAnkka lienee suurinta proosaa mihin urheilijat hormooneineen pystyvät. Ainakin niin oli ne 30 vuotta, jotka urheilua kuvasin. Testosterooni saa aikaan agressioita, näkyneekökö sitten käytöksessä? Monetko olympialaiset muuten olet kuvannut Mike Kukalienet? Mutta tämä nyt oli aika vaikeaa tekstiä, eikä sen julkaiseminen taida enää Teiltä onnistua. Suosittelen kuitenkin kummallekin herralle kummilapsitoimintaa, siitä saa hyvän mielen ja se on suoraa auttamista. Mutta olettekin varmaan ao touhussa mukana?

PS: Antti Kukalie—kovaa tekstiä kirjoitat, mutta omaa sukunimeäsi et uskalla käyttää sen lopussa.Varteenotettavan rohkea veto, varsinkin kun olet riittävän rohkea uhataksesi minua fyysisesti.

Yhteiskunta, jossa toisenlaisen näkemyksen omaava saa osakseen seuraavia sanontoja on sairas: ” Hajoa viimeisiin päiviisi.” Tällaista sivua Matti Harju työntää esiin????Mitähän hänen sponssinsa miettivät avoimesta vihankylvöstä. - Jore Puusa

---------------------------------------

Noin vuorokausi tämän jälkeen Jore Puusa väittää kirkkain silmin blogissaan näin:

"Näitä koetin nopeasti kosketella ja sain vastaani kaikkien aikojen lokavyöryn, joka eteni lapseni uhkailuun, tappouhkauksiin, ulostelähetyksiin ja sanoinkuvaamattomaan henkilökohtaiseen loukkausvyöryyn."

Can you say drama queen?

 
Martinez soutaa ja huopaa Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mike Sirén   
14.07.2008, 21:23

Nyt herra Martinez ei olekaan sanojensa mukaan tulossa Olympiaan. Eli miten se nyt on Victor? Flexin mukaan ollaan tulossa ja MD:n mukaan ei? Kuka puhuu paskaa? Cutlerille ei ole vastusta jos Victor ei lavalle kiipeä ja Jay vie umpirumalla fysiikallaan vielä yhden Olympian. Voi kilin pallit sanon minä, kaksi kovaa kisaajaa pois Olympiasta. Tästä kun kehkeytyy kunnon epidemia, niin saa Jaakko seistä lavalla yksin kun kaikki skippaa ja vetää laardia himassa.

"I could do it if I really wanted to, but the results would be no different from last year.  I want to show up with a better package than last year and kick some ass!". 

Lähde: MD

 
Phil Heathista uusia kuvia Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mike Sirén   
22.07.2008, 13:26

Kuvat ovat jollain hämärällä saitilla, joka tunkee järjettömän kokoisen vesileiman kuvien päälle, mutta kyllä noista jotain näkee. Isossa kunnossa Philip on, mutta pehmeä toki tässä vaiheessa jos verrataan esim Wolfin nykykuntoon.

Olympia 2008 keskustelu

Kuvia

 
Skedettäjä haussa kuvauksiin Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mike Sirén   
20.07.2008, 19:55

Varmaan parhaiten tavoitan halukkaat etusivun kautta. Eli haen kovaa skedekaveria kuvauksiin, kaverin pitää kyetä kunnon railslideen vai miten tuo nyt sitten ilmaistaan. Kuvataan pro kamoilla ja malli saa itselleen kuvat. Kuvauksissa noudatetaan lajityypin kuvakulmaa ja polttoväliä. Jos olet kova skedettäjä tai frendisi on tai mummosi on, niin emailia tännepäin. Kuvaukset stadissa semmoisessa mestassa, jonne valot saadaan viritettyä laillisesti ilman häiriötä tai vaaraa. Mitä enemmän pro jätkä, sen parempi.

Yhteys mike(at)pakkotoisto dot com

 
Cutler 11 weeks out Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Mike Sirén   
16.07.2008, 15:09

Nyt alkaa putoilemaan seurantakuvia kaikista kisaajista. Nämä Cutlerin kuvat eivät poseerauksia ole, mutta järjettömän iso koko tulee näistä esille. Onhan tuo mies nyt ihan hervottoman kokoinen lihaksineen ja varmasti aika lyömätön tällä kertaa.

Olympia 2008 keskustelu
Kuvia www.musclemecca.com

 
Uusia treenileffoja Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Pasi Eriksson   
15.07.2008, 12:57

Taas on tullut markkinoille läjä uusia treenileffoja, joista on hyvä hakea vaikkapa lisämotivaatiota omiin treeneihin. Mitsuru Okabe on ollut jälleen kiireisinä kameran takana. Ronnie Colemanilta on ilmestynyt Invincible, Dexter Jacksonilta THE BLADE:2K7/2K, Chris Faildolta Hurricane Warning ja David Henryltä Xtreme Measures. Ronnie Colemanin DVD ei kenties tarjoa paljoakaan uutta, good old chicken. David Henryn DVD saattaa kiinnostaa ainakin kaikkia DoggCrapp treenaajia.

Keskustelu Ronnie Colemanin DVD:stä.

Keskustelu Dexter Jacksonin DVD:stä.

Keskustelu Chris Faildon DVD:stä.

Keskustelu David Henryn DVD:stä.

Kuva: www.mocvideo.com

 
Affliction –Banned viikonloppuna Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Eero Vuoristo   
14.07.2008, 21:16

Jos mielestäsi Venäjän viimeisin tsaari oli nimeltään Nikolai II, et ole seurannut vapaaottelua viime vuosina. Uusin Venäjän tsaareista kantaa nimeä Fedor Emelianenko. Tämä tsaari ei vain hallitse maataan, vaan hän hallitsee raskaan sarjan vapaaottelua, ja on tehnyt niin lähes koko tämän vuosituhannen. Legendan asemaan kohonnut Emelianenko pistää itsensä ensi kertaa lähes puoleentoista vuoteen todelliseen haasteeseen.

Affliction –Banned tapahtumassa tulevana viikonloppuna, Helmikuun vallankumousta yrittää Tim ”Maine-iac” Sylvia. Sylvialla, jota kaikki tuntuvat vihaavan, on elämänsä mahdollisuus saada nimensä historian kirjoihin. Mutta kuinka voittaa maailman paras? Sylvian ehkäpä suurin etu on miehen fyysinen koko, pituus etua miehellä on Fedoriin noin 20 senttiä ja painoerokin tulee olemaan Timin puolella, kokoero näyttää aika huomattavalla miesten seisoessa vierekkäin. Sylvian voisi olettaa pystyssä pyrkivän pitämään etäisyyttä ja hakemaan pisteitä lyönnein, näin ollen voi edessä olla Sylvian tapaan ottelun meneminen tuomareille. Toinen mielenkiintoinen mahdollisuus olisi Sylvian yrittää lyödä Fedoria matossa pihalle. Järkyttävän kokoinen Hong-Man Choi onnistui tässä muutaman kerran Fedorin edellisessä ottelussa, mutta tässäkin taktiikassa on omat vaaransa kuten on nähty.

Miten Fedor voi sitten voittaa? Tsaarin taskusta löytyy takuulla sellaiset taikatemput millä valankumoukselliset saavat hikiset oltavat. Todennäköisin temppu lienee jonkin sortin lukko, mutta se jää nähtäväksi. Ainoa kysymysmerkki on se, ettei Fedor ole puoleentoista vuoteen kohdannut arvoistaan vastusta. Joten mikä on miehen todellinen iskukunto? Todennäköisesti jäätävä. Muutenkin illassa on luvassa huikeita otteluita. Mukana menossa ovat muun muassa Vitor Belfort, Andrei Arlovski, Josh Barnett ja Renato Sobral. Ilta on sen verta kovatasoinen, että UFC oli pakoitettu kyhäämään oma iltamansa pikaisesti samalle päivälle.

Viralliset sivut
Keskustelu


 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

Sivu 1 / 34