Growshop - Online AlienStartpagina Onderwerpen Discussieforums Je Account Stuur Nieuws Shop
 Registreer, het is gratis!
Zoeken:

 .:Hoofdmenu:.
· Startpagina
· Archief
· AvantGo
· Besprekingen
· Beveel ons aan
· Canna-box
· Canna-Chat
· Discussieforums
· Documenten
· Downloads
· FAQ
· Feedback
· Je Account
· Ledenlijst
· Links
· Meldpunt
· Nieuws
· NS-iShoutbox
· Peilingen
· Prive Berichten
· Statistieken
· Stuur Nieuws
· Top-10
· Voorwaarden
· Zoeken

 .:Wie is er online?:.
 Welkom, Anonymous
Loginnaam
Wachtwoord
  
 · Registreer
 · Lost Password

 Lidmaatschap:
 Laatste: PR  insane_m...
 Today: 0
 Yesterday: 0
 Waiting: 0
 Algemeen: 139

 Bezoekers Online:
 Bezoekers: 12
 Leden: 0
 Excluded: (0)
 Totaal: 12 (0)

We ontvingen
8916540
paginabezoeken sinds
Februari 2002

Hits Today: 2720
Hits Yesterday: 2512

Server Date/Time:
31 July 2008 21:00:58 CDT (GMT -5)


 .:Gratis Advertentie:.

.:Laatste Forum Berichten:.

Cannabis-belgie.com
  Nieuwe onderwerpenPosterBekekenAntwoordenLaatste Poster
  kweekverslag Easy Sativa
1439
26
ipju
Jul 31, 2008 at 12:03:15
  Weedsoorten Database
25
0
ice_tea
Jul 30, 2008 at 00:19:13
  Cannabisnizz
608
10
cannaclaus
Jul 29, 2008 at 17:04:12
  tilburg
330
3
vino2
Jul 27, 2008 at 00:08:42
  wietstekken
48
0
vossen
Jul 26, 2008 at 18:18:09
Topics: 2905 | Posts: 43528 | Bekeken: 2611095 | Antwoorden: 39539 | Leden 138
[ Ga naar het Forum ]   [ Zoeken ]

 Leuke en Lekkere wiet gerechten

Geplaatst door Admin op Donderdag 07 juni @ 15:52:25 GMT+1 (1402 maal gelezen)
Onderwerp Fun
Fun baardfan schrijft "Sinds begin dit jaar is er in Nederland een Nieuwe internet kok, zijn naam: Baard!

Baard is begonnen op youtube,maar toen zijn filmpjes over wiet gerechten erg populair bleken te zijn, heeft hij besloten een eigen website te beginnen onder de naam : Bakken met Baard

Daar staan inmiddels al 7 recepten op.

Ik (Baardfan) denk dat jullie hier in Belgie dit ook wel erg leuk moeten vinden vandaar dit nieuws bericht over baard.

Alles over baard is te vinden op de volgende site:

http://www.bakkenmetbaard.nl

Heel veel plezier, gegroet Baardfan"

(Meer lezen... | Score: 4.2)


 dringende mededeling Universiteit Gent

Geplaatst door chojin op Woensdag 28 maart @ 19:54:23 GMT+1 (2879 maal gelezen)
Onderwerp Cannabis-belgie
Cannabis-belgie bezoeker schrijft "Geachte Heer, Mevrouw,

In het kader van een praktische oefening voor het vak 'Kwalitatieve methoden' in de opleiding criminologische wetenschappen aan de Universiteit Gent heb ik een aantal studenten de opdracht gegeven om elk één persoon die cannabis teelt of heeft geteeld te gaan interviewen. Het betreft een OEFENING in het interviewen van mensen die moeilijk bereikbaar zijn en over een maatschappelijk gevoelig thema. Deze oefening kadert niet in een wetenschappelijke studie, en er zal met resultaten dan ook niks gebeuren.

We hebben gemerkt dat sommige studenten zich -tegen alle afspraken en instructies in- aan bijzonder bedenkelijke praktijken bezondigen om potentiële respondenten te vinden. "

(Meer lezen... | 3413 bytes meer | Score: 4.44)


 TREKT UW PLANT DEEL 6

Geplaatst door chojin op Woensdag 28 maart @ 18:59:18 GMT+1 (1664 maal gelezen)
Onderwerp Nieuws
Nieuws encod schrijft "Beste mensen,

Het is nu zeker: woensdag 28 maart om 9 uur 's ochtends dient de eerste rechtszaak tegen Trekt Uw Plant, in het Gerechtsgebouw aan de Bolivarplaats te Antwerpen. We hopen op een massale aanwezigheid bij dit politieke proces tegen een plant.
"

(Meer lezen... | 1250 bytes meer | Score: 5)


 Trekt uw plant vervolgd

Geplaatst door chojin op Zondag 14 januari @ 15:56:18 GMT+1 (1636 maal gelezen)
Onderwerp Nieuws
Nieuws tetrahydrocannabinol schrijft "Beste mensen,

Hierbij sturen we jullie een korte tekst over de huidige situatie. Die verloopt volgens verwachting, al is confiscatie van de werkingsmiddelen en gsm's wel een storende factor in het onderhouden van de communicatie. We proberen dit zo goed mogelijk op te vangen.

Iedereen die tijd en zin heeft om ons te helpen met het verspreiden van informatie over Trekt Uw Plant en waar het ons in de kern om gaat (opheffen van het verbod op cannabis) is van harte welkom (er zou bijv. een flyer gemaakt en verdeeld kunnen worden). Gelieve dan even contact op te nemen.


TREKT UW PLANT WORDT VERVOLGDOp dinsdag 12 december 2006 werd door de vereniging "Trekt Uw Plant" in de Kruidtuin in Antwerpen, een cannabisplantage voorgesteld. Voor dit evenement was toelating verkregen van de locale overheden, waaronder de politie, afdeling openbare orde.
"

(Meer lezen... | 7255 bytes meer | Score: 3)


 Trekt Uw plant deel 5

Geplaatst door Admin op Maandag 11 december @ 17:01:22 GMT+1 (1621 maal gelezen)
Onderwerp Nieuws
Nieuws bezoeker schrijft "EERSTE LEGALE CANNABISPLANTAGE IN BELGIË EEN FEIT

Op 12 december 2006, om 11 uur, wordt in de Kruidtuin in Antwerpen een belangrijke stap gezet in de richting van een definitieve regulering rond de produktie van cannabis en hennep in België.

De VZW Trekt Uw Plant, een vereniging van cannabisconsumenten in Antwerpen, presenteert dan haar eerste gemeenschappelijke cannabisplantage die volledig binnen het kader van het federaal drugsbeleid is opgezet.
"

(Meer lezen... | 3218 bytes meer | Score: 4)


 EERSTE STAP NAAR CANNABIS REGULERING IN BELGIË

Geplaatst door Admin op Maandag 31 juli @ 09:58:39 GMT+1 (2121 maal gelezen)
Onderwerp Nieuws
Nieuws encod schrijft "TREKT UW PLANT vzw neemt
eerste horde richting cannabisregulering in België


Vandaag, 27 juli 2006 om 12uur, plantte vzw Trekt Uw Plant het zaad voor de eerste moederplant die onze cannabisplantage zal voorzien van stekken. Later op het jaar zullen wij deze plantage inrichten met voor elk van onze leden één plant, zoals voorzien in het federale drugbeleid.

Trekt Uw Plant stelt haar leden, meerderjarige cannabisconsumenten, in staat om zich te bevoorraden zonder dat er handel wordt gedreven. Ieder lid kan zijn of haar persoonlijke plant in onze gemeenschappelijke plantage laten opgroeien, volgens strenge doch eenvoudige regels.

Met het opzetten van deze plantage bieden wij een oplossing aan voor de tegenstrijdigheden in de bestaande regelgeving rond cannabis. Men mag immers wel cannabis consumeren, een plant beziten en kweken, maar alles wat nodig is om aan het produkt te geraken is verboden.

Minstens een half miljoen Belgen leven in rechtsonzekerheid. Zij worden regelmatig gedwongen om de wet te overtreden om aan cannabis te geraken voor hun persoonlijke consumptie. Zij riskeren zware straffen om een gebruik van cannabis te handhaven waarmee de overgrote meerderheid van hen perfect kan omgaan.

Trekt Uw Plant heeft eind juni een aanvraag gedaan bij de stad Antwerpen voor een geschikte locatie om onze plantage te vestigen. Er kwam nog geen antwoord op onze vraag, maar wij hopen uiteraard op een positieve reactie.

Wij doen hierbij tevens een oproep aan de mensen die ons steunen om lid te worden en om ons te helpen zoeken naar een geschikte locatie voor de plantage.

Wij denken daarbij vooral ook aan vertegenwoordigers uit de lokale politiek. Lokale politici staan normaal gezien dichter bij de mensen. Zij zouden meer oor moeten hebben voor de problemen die het gevolg zijn van een onsamenhangende wetgeving.

Een belangrijke doelstelling van Trekt Uw Plant is het promoten van biologische kweekmethoden. De teelt vindt plaats onder continu toezicht van bevoegde personen, de oogst blijft bezit van de leden.

Wij zullen de locatie van deze plantage meedelen aan het hoofd van de Antwerpse politie, burgemeester Patrick Janssens. De werking van de vzw zal volledig transparant en open zijn, de boekhouding zal toegankelijk zijn via het Internet.

Stijn Goossens
Philippe De Craene
Joep Oomen

TREKT UW PLANT (vzw i.o)
STAD/VOLVOX/ENCOD
Lange Lozanastraat 14
2018 Antwerpen
Tel. 03 / 237 7436 GSM. 0499 / 982271
Website: www.encod.org / www.hardcoreharmreducer.be / www.cannaclopedia.be
"

(Meer lezen... | Score: 5)


 Kamerbrede leugens

Geplaatst door Admin op Dinsdag 11 juli @ 13:20:34 GMT+1 (2170 maal gelezen)
Onderwerp Cannabis-belgie
Cannabis-belgie cannaclopedia.be schrijft "Op mijn vraag aan de VLD welke wetenschappelijke studies aan de basis lagen van hun standpunt over drugs, werd mij het volgende geantwoord door de VLD-Studiedienst: "De houding van de VLD wordt mee bepaald door hoorzittingen met diverse betrokkenen op het terrein. Als voorbeeld verwijs ik b.v. graag naar het verslag van de bespreking van drugswet in 2003. Dit verslag kan worden geraadpleegd via de website van de Kamer. Zie http://www.dekamer.be/FLWB/pdf/50/1888/50K1888004.pdf" Een analyse van dit verslag moet dan ook meer duidelijkheid geven over hun standpunt. Wat stellen we vast? Volgens Mireille Vergucht van "Ouders tegen Drugs" is het THC-gehalte 10 tot 15 keer hoger dan vroeger en dus is cannabis veel gevaarlijker dan vroeger. Volgens Jef Hulselmans, hoofd psychiatrie Stuivenberg Antwerpen is het THC-gehalte 30 keer hoger dan vroeger en dus is cannabis nog veel gevaarlijker dan vroeger. Volgens het Trimbos Instituut, de enige die het THC-gehalte gecontroleerd hebben, is het THC-gehalte tijdens de voorbije 20 jaar licht gestegen en tijdens de laatste drie jaar zelfs gedaald. Anderzijds heeft veertig jaar uitgebreid onderzoek naar de schadelijkheid van THC uitgewezen dat die schadelijkheid eerst nog maar eens moet bewezen worden. Mireille Vergucht, Josephine Smits, Marjan Van den Eynde, Jef Hulselmans, Marcel Van Hex van CAD, Jo Vandeurzen van de stepping stone club, Filip De Man van het Blokbelang en andere fantasten worden als drugsdeskundigen naar voor geschoven en negeren al het wetenschappelijk onderzoek dat hun ideologische beslissingen tegenspreekt. Wie zoals het Trimbos Instituut met erkend fundamenteel onderzoek terzake bezig is, wordt straal genegeerd... "

(Meer lezen... | 2099 bytes meer | Score: 5)


 lancering anonieme internetenquete 'cannabisteelt in vlaanderen'

Geplaatst door Admin op Maandag 29 mei @ 18:45:14 GMT+1 (2025 maal gelezen)
Onderwerp Media
Media bezoeker schrijft "Beste mensen, het instituut voor Sociaal Drugonderzoek (Universiteit Gent olv Prof.Tom decorte) ism Sociale Hogeschool Gent (Pascal Tuteleers) is momenteel bezig met het wetenschappelijk onderzoek rond de zelfkweek van cannabis 'Cannabisteelt in Vlaanderen' (zie ook website instituut voor sociaal drugonderzoek: www.law.ugent.be/crim/ISD). In functie daarvan hebben we reeds een groot aantal mensen (80-tal)rechtreeks bevraagd via een heel uitgebreide anonieme en vertrouwelijke vragenlijst met open en gesloten vragen. Het onderzoek bestaat eveneens uit een heel uitgebreid en gedegen literatuuronderzoek en een analyse van de mediaberichtgeving, een zevental kranten in het bijzonder van de periode 1990-2005.

Ondertussen hebben we ook een kortere INTERNETENQUETE opgesteld die we eveneens door zoveel mogelijk mensen willen laten invullen. Deze enquête is ANONIEM en duurt ongeveer een 30 à 40 minuten (max) en is bedoeld voor iedereen die 'ervaring heeft met het telen van cannabis', met andere woorden die zelf 'reeds in het verleden een paar plantjes gezet hebben (en/of ondertussen gestopt zijn) of nog steeds telen'. ongeacht of men reeds veel of weinig ervaring heeft met telen, of men 'klein- of grootschalig bezig is', of men nog steeds teelt of niet, enz. De enige voorwaarde is wel dat men woonachtig moet zijn in Vlaanderen. Deze enquête staat op de website van het ISD en kan daar online ingevuld worden: www.law.ugent.be/crim/ISD. De bedoeling is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en alle verzamelde gegevens te verwerken in een wetenschappelijke publicatie/onderzoeksrapport dat zal verschijnen tegen november-december 2006 en om 'te "spreken" met cannabistelers in plaats van over cannabistelers'. Alvast ongelooflijk dank namens het ISD
"

(Meer lezen... | Score: 4.5)


 TREKT UW PLANT DEEL 3

Geplaatst door Admin op Donderdag 11 mei @ 12:48:41 GMT+1 (2109 maal gelezen)
Onderwerp Nieuws
Nieuws bezoeker schrijft "TREKT UW PLANT! GLOBAL MARIHUANA MARCH

ZATERDAG 13 MEI, 14 uur, Vrijdagmarkt in Antwerpen


Zaterdag 13 mei organiseert 'TREKT UW PLANT' om 14 uur een manifestatie voor het recht op cannabis voor elke volwassen burger, aan de Vrijdagmarkt te Antwerpen. Deze manifestatie wordt in meer dan 200 steden ter wereld georganiseerd, onder de naam: GLOBAL MARIHUANA MARCH.

Met deze manifestatie wil TREKT UW PLANT de contradictie aanklagen tussen wat de wetgever wil (een gedoogbeleid voor cannabis) en de manier waarop gerechtelijke instanties en politie reageren (repressie). Daarnaast bieden wij een oplossing aan de overheid om deze contradictie weg te werken.

TREKT UW PLANT wil aan haar meerderjarige leden de mogelijkheid bieden om, binnen de grenzen van het bestaande federale drugbeleid, cannabis te verbouwen, in een gezamenlijke kweekruimte, volgens het principe één plant per lid (aan elke plant zal een naamkaartje hangen).

Deze oplossing zal de situatie van onder andere medische gebruikers van cannabis en parkeermogelijkheden rond de coffeeshops over de Nederlandse grens positief beïnvloeden.

Door een stukje van de illegale cannabismarkt af te knabbelen doet TREKT UW PLANT aan criminaliteitsbestrijding.

Tenslotte levert TREKT UW PLANT, door de cannabisteelt op deze wijze te reguleren en gezonde kweekmethodes te bevorderen, een bijdrage aan het algemeen welzijn en de volksgezondheid (het aantal cannabisconsumenten in België wordt geschat op een half miljoen EU Waarnemingscentrum voor Drugs en Drugverslaving, Lissabon).

Op de manifestatie zullen muziek, sprekers en anderen elkaar afwisselen.Ook geven we meer informatie betreffende het lidmaatschap van 'TREKT UW PLANT'.


Voor meer informatie over de actie kan u terecht bij

TREKT UW PLANT (vzw i.o)
STAD/ENCOD/VOLVOX
Lange Lozanastraat 14
2018 Antwerpen
Tel. 03 237 7436
GSM: 0479 982271 / 0486 499 453
E-mail:encod@glo.be / steunpuntantwerpsedruggebruikers@yahoo.com
Website: www.encod.org / www.hardcoreharmreducer.be / www.cannaclopedia.be

"

(Meer lezen... | Score: 5)


 Trekt Uw Plant: Deel 2

Geplaatst door Admin op Maandag 27 maart @ 16:27:49 GMT+1 (2247 maal gelezen)
Onderwerp Nieuws
Nieuws bezoeker schrijft "ZEGT HET VOORT ZEGT HET VOORT

TREKT UW PLANT - EIGEN WOLK EERST

BIJEENKOMST VOOR CANNABISACTIVISTEN
IN EN OM HET ANTWERPSE

VRIJDAG 7 APRIL, 15 UUR

ENCOD, Lange Lozanastraat 14 ANTWERPEN

ZEGT HET VOORT, ZEGT HET VOORT
"

(Meer lezen... | 2266 bytes meer | Score: 4)


 .:Survey:.
Belgie heeft coffeeshops nodig?

Nee, zelf kweken is een betere oplossing
Ja, maar met kwaliteitscontrole door de overheid
Nee, de verkoop moet verboden blijven
Ja, maar zonder kwaliteitscontroleUitslagen
Peilingen

Stemmen: 7679
Opmerkingen: 19

 Forum-Top10
alien
Points: 50

Leffe
Points: 22

Frits
Points: 17

siddharta
Points: 15

vino2
Points: 15

Kierewiet
Points: 14

XxPoWeRxX
Points: 10

ipju
Points: 10

cannaclaus
Points: 9

c2tuner
Points: 8


 Unhappy hackers
Dit is de lijst met ip adressen die probeerden om hier in te breken


· 212.241.217.251  - Harvest
· 12.207.8.239  - Flood
· 65.55.209.118  - Flood
· 212.122.200.198  - Flood
· 65.55.209.111  - Flood
· 85.29.195.72  - Flood
· 209.62.23.18  - Flood
· 205.139.210.6  - Flood
· 72.90.71.132  - Flood
· 78.21.112.21  - Flood
· 89.29.83.254  - Flood
· 64.246.161.42  - Referer
· 67.195.58.185  - Flood
· 91.121.111.161  - Flood
· 84.197.62.17  - Flood
· 202.118.250.195  - Harvest
· 212.121.64.131  - Flood
· 66.249.65.19  - Flood
· 213.193.246.34  - Flood
· 74.53.240.146  - Flood


NukeSentinel(tm) 2.5.11

 Spam Poison

 .:Zoeken:. .:De Kranten:.
·De Standaard
·Gazet Van Antwerpen
·Het Belang Van Limburg
·Het Nieuwsblad

 .:SMS:.
·Stuur naar BASE
·Stuur naar PROXIMUS

 

Vragen over de website? contacteer de webmaster

Elk logo en handelsmerk in deze site zijn de eigendom van de respectievelijke eigenaar. De commentaren en postings zijn de eigendom van de posters, al de rest © 2008 Cannabis-belgie.com


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Rendering: 1.80 Seconden