Orivalinta:

 » FWB ori
 » ko GP
 » Paljon sijoituksia
 » TutustuKiitos äänestäneille!

  Tervetuloa !

Olet oikein tervetullut tutustumaan vuonna 2006 helmikuussa toimintansa aloittaneeseen täysin virtuaaliseen siittolaan Bellicoseen. Siittolan toiminta painottuu periaatteessa vain kasvatustoimintaan, mutta toisinaan piristykseksi Bellicosessa järjestetään myös erilaisia tapahtumia kuten ratsastuskisoja. Vaikka Bellicosessa itsessään ei kisoja kovin usein järjestetä, omat hevoseni kisaavat siltikin aktiivisesti omissa lajeissaan. Pääasiassa hevoseni ovat este - koulu tai yleisratsuja.

Vuoden 2006-2007 aikana Bellicosessa kasvatettiin etenkin vain puoliverisiä ratsuhevosia ja suomen(pien)hevosia. Vuoden sisällä kuitenkin syntyi myös pari shetlannin - ja hackneyponin varsaa, jotka ilahduttivat huomattavasti tallimme arkea. Vuonna 2007 keväällä tehtyjen muutoksien jälkeen Bellicosen hevoskatrasta uljaasti koristavat vain puoliveriset ratsuhevoset.

Bellicosessa syntyy melkein kuukausittain muutamia kasvatteja, sillä tallista löytyy kisaikäisten lisäksi myös pelkästään siitoskäytössä olevia hevosia. Siittolasta on mahdollisuus saada toisinaan myös tilausvarsoja, joten otahan reippaasti minuun yhteyttä, jos tilausvarsan siittolasta haluat! Bellicosen kasvatit maailmalla tunnistat loppuliittestä COS, mutta myös entisen kasvattirodun suomenhevosen alkuliittestä Bellin.

Vasemmalla olevista linkeistä löydät lisää tietoa siittolasta, sen hevosista, kasvatuksesta ja kasvattilistoista, sekä siittolassa järjestettävistä kilpailuista.

Toivottavasti viihdyt Bellicosen vieraanvaraisissa tiloissa!

Olemme yhteistyössä seuraavien tallien kanssa:
 » Evergrey
 » Itä-Laakso

Ystävällisin terveisin,
Del, (VRL-2233)

Katso ja ihastu myös yksityishevosiin!

Edellinen päivitys: Tiistaina 29.01.2008 klo. 11.25 & tallipäiväkirja
Ajankohtaista: Viimeistä kertaa tarjolla jalostukseen orit: Brandon Kin, Pradakid I, Heijastus Wikés, Cassino LCR, Coubriozo PK ja Extase CX. Astuta tammasi varaamalla astutus mailitse!